Dacă sunteți în căutarea unui tatuaj care să vă împodobească corpul dar să nu fie prea ostentativ, atunci aceste 50 variante de tatuaje simple și discrete pentru femei ar putea face cinste. E timpul să vă lăsați însemnați cu unul dintre aceste design-uri sau chiar cu mai multe!

Un tatuaj să poată fi privit ca un comportament destul de curajos și totodată original. Unele femei preferă să meargă pe un design cu un mesaj ascuns, în vreme ce altele preferă adăugarea chiar a design-urilor de rețea socială și care să se reflecte în viața lor de zi cu zi. Cu toate acestea, multi oameni cumpără un tatuaj mai mult pentru a-și adăuga o estetică personală atractivă, mai degrabă decât pentru a împărtăși cuiva un mesaj.

În cele ce urmează vom prezenta 50 de tatuaje simple și discrete pentru femei, alcătuite dintr-o varietate de design-uri stilistice și considerăm că veți găsi ceva pe placul vostru.

  1. Tatuaje fluturi și alte specimene ale insectelor

Fluturii sunt asociați cu sentimentele de libertate și veșnicie, iar tatuajele fluture sunt printre cele mai căutate de fete. Acestea se pot alege într-o mulțime de forme și mărimi, deci cea mai bună recomandare pe care aceasta le-o putem da fetelor este să-și aleagă tatuajul fără să se grăbească.

Tatuajele cu specimene ale insectelor sunt foarte populare. Design-urile mai simple variază de la tatuajele cu un flamingo mic și adorabil la cele cu gândaci violeti, cu periuțe, albine, șoptișoare, fluturi și multe altele.

  1. Simbolul infinitului

Simbolul infinitului este unul dintre cele mai populare și se găsește în multe forme și mărimi, variind de la tatuaje încerecare și mici la cele care urcă la baza gâtului sau se întind pe braț. Acest simbol este folosit ca un semn al veșniciei, dragostei, speranței și unității.

Tatuajul infinitului poate fi folosit și în combinație cu alte simboluri, pentru crearea unui tatuaj cu mesaj, precum simbolul soarelui și semințele viselor, inimile și șerpii, etc. Totuși, acest simbol în sine poate fi suficient pentru o persoană care caută un tatuaj care să îi emane sentimente de veșnicie ideală.

  1. Tatuaje cu flori

Una dintre cele mai simple tatuaje, și mai potrivite pentru fete, este tatuajul cu flori, un motiv tipic floral care reprezintă puritatea, frumusețea și viața. Design-urile florale arată minunat, fiind și foarte discrete, în unele tatuaje. De exemplu, un trandafir mic și delicat poate arăta minunat pe mână sau pe gât.

Tatuajele florale sunt adesea asociate cu natura și simbolizează ceva feminin și romantic. În plus, florile sunt disponibile într-o mulțime de culori și mărimi, ceea ce face ca această opțiune să fie bazată pe preferințele individuale ale fiecărui tatuid.

  1. Freiza

O altă opțiune populară de tatuaj pentru femei este Freiza. Acest design simplu, cu linii curbe, simbolizează fericirea, pacea și iubirea. Freiza este des întâlnită pe mâini, coapse și în jurul gâtului, dar poate apărea și pe picioare și umeri.

Tatuajul Freiza este o alegere bună pentru femeile care caută un tatuaj discret, simplu, dar încă atractiv. Datorită aspectului său simplu, această opțiune poate fi adaptată preferințelor individuale și poate fi împletită cu alte tatuaje mai mult sau mai puțin complexe, precum design-uri orientale care să se petrecă în jurul bărbiei și să se termin cu Freiza.

  1. Tatuaje citate

Mulți oameni aleg tatuajele citate sau cu citate îmbinate cu design-uri pentru a-și expune un mesaj important sau convingerile personale. Acestea sunt de obicei simple și la subiecția individuală și pot fi alese și modificate pentru a se potrivi anumitor design-uri sau forme.

Multe citate sunt des afiliate cu sentimente mai intense sau energie pozitivă, astfel încât un astfel de tatuaj se poate dovedi a fi un încurajare zilnică, sau un memento al trecutului și al zilelor ivite.

  1. Tatuaje cu triunghiuri

Pentru cei care caută un tatuaj mic, simplu și discret, triunghiul este o tatuaj estetică și frumoasă. Aceste triunghiuri simple se potrivesc atât în cazul persoanelor care caută un design mai pretins, cât și al celor care caută tatuaje geometrice simple pentru zona mâinilor.

Spre deosebire de alte tatuaje geometrice, triunghiurile sunt mai scurte și mai subțiri. Acestea se supune tradițiilor estetice, astfel