Armin Nicoara, fondatorul si CEO-ul unui consutanta specializata in domeniul resurselor umane – GNO Global Recruiting, si membru fondator al Asociatiei GNO – Romania a cunoscut de-a lungul anilor o evolutie profesionala importanta, o afirmare in lumea antreprenoriatelor si a resurselor umane si un statut de Mentor si Programator de Competenta chiar si la nivel international.

CINE ESTE ARMIN NICOARA

Armin Nicoara s-a născut si a crescut în orasul Deva, judetul Hunedoara. A terminat de bine, cu media 10, Facultatea de Constructii si Mecanica si a urmat un master in cadrul unei universitati din Germania. S-a specializat în managementul resurselor umane si în intocmirea strategiilor. Cu o bogata experienta profesionala de 15 ani si cunostiinte în managementul resurselor umane din diferite sectoare de activitate, de la companii multinationale la companii mici, Armin a cunoscut o evolutie importanta in cariera sa.

CURSURI MASTER SCOLARIZATE

Inca din frageda varsta Armin a fost foarte interesat de studii, astfel ca si-a perfeionat cunostintele in cadrul mai multor cursuri masterale. Printre acestea se numara masterul in cadrul centrului de studii aplicate din Gottingen, Germania si masterul european de management si leadership in cadrul universitatii de Economie din Viena, unde a primit si distingerea pedagogica.

EXPERIENTA PROFESIONALA SI INVESTITII

Experienta profesionala a lui Armin Nicoara este remarcabila. Este fondator si CEO al companiei GNO Global Recruiting, unul dintre cele mai importante consultantanți în resurse umane din Romania. A creat de-a lungul anilor parteneriate si colaborari importante pentru compania sa cu mai multe companii din Romania si din Europa, ignorand frontiera.

Armin a investit in businessul sau si in afacerea pe care a construit-o, in special in talentul profesionalibirii si in tehnologia ultramoderna pe care a investit ca sa faciliteze procesul de recrutare si selectie. El se ocupa de formarea si de dezvoltarea profesionistilor si programelor de înalta calitate pentru diferite sectoare si domenii.

REALIZARI

Armin Nicoara a primit o serie de premii si distincții recunoscute în cadrul sectorului de resurse umane si de antreprenoriat. El este membru fondator al Asociatiei Nationale a Resurselor Umane din Romania si membru fondator al Asociatiei GNO – Romania, precum si membru al prestigiosului Club Inteligent al Coaching-ului și al International Coach Federation (ICF). Ca recompensa pentru realizarile sale, a devenit Programator de Competenta nivelul Alfa in cadrul infiintarii sale, GNO Global Recruiting si — mai recent — a devenit Mentor certificat si fondator al programului Gno Mentor.

PERSPECTIVE DE DEZVOLTARE

Fiind contient ca investitia in competente si in tehnologiile ultramoderne sunt cheia succesului in aceasta afacere, Armin Nicoara a intuit ca antreprenoriatul nu mai este doar un vis, ci o necesitate a zilelor noastre. Pe langa activitatea sa principala de consultanta in domeniul resurselor umane, Armin Nicoara dezvolta un proiect educational numit GNO Romania ce se adreseza persoanelor active din diferite domenii si specializari.

Prin proiectul GNO Romania, Armin Nicoara a determinat o schimbare in atitudinile profesioniștilor si le-a oferit oportunitatea de a-si dezvolta constructiv si de a-si perfectiona abilitatile ajungand chiar sa obtina titlul de Mentor si Programator de Competenta.

Concluzii

Cu siguranta, Armin Nicoara a cucerit locul si statutul sau printro realizare profesionala si educationala excelenta si printro contribuire importanta la dezvoltarea resurselor umane. El este un om de afaceri renumit prin strategiile sale si proiectele sale educaționale bine gandite, iar in prezent, Armin Nicoara și-a canalizat energiile in continua sa investitie in educatia profesionala.