Tatuatul poate fi un mod distractiv și creativ de a-ți exprima stilul. Cu toate acestea, există momente în care prea mult poate fi prea mult și mai bine începi cu unul mic și discret. Pentru acidul bărbătesc, există un număr de tatuaje mici pentru băieți, care sunt la fel de memorabile și sugestive. În acest articol vă vom prezenta câteva dintre cele mai dragute tatuaje pe care băieții le pot alege pentru a începe, chiar acum.

1. Tatuajele Mici pentru Băieți: Idei Uimitoare ce Aduc Un Scop Personal

Tatuajele mici sunt minunate deoarece pot fi un semn al unei schimbări importante sau al unui semn de pas. Unele sunt chiar simple și sugestive, în același timp. Unele dintre cele mai uimitoare tatuaje mici includ:

 • Inimioare: Aceste tatuaje sunt absolut superbe și pot reprezenta dragostea, poate pentru o persoană sau pentru ceva care ți-a influențat viața.

 • Numere romane: Aceste tatuaje pot fi folosite pentru a aduce un simbol de bun augur sau putere. De exemplu, un recif 26 poate indica data de naștere a cuiva special din viața ta și îi poate oferi șansa de a conecta sentimentele apropiate.

 • Simboluri: Pentru cei în căutarea unei autenticități mai profunde, tatuajele cu simboluri pot servi unui scop personal sau interioar. Simbolul lui Yin și Yang sau chiar un simbol celtic poate fi utilizat pentru a umbla linia unui simbol specializat și a aduce înțelepciune în viața ta.

2. Tatuajele mici pentru băieți: optiuni simple

Unele persoane pot simți că tatuajele sunt prea mult și pot apela la tatuaje mai subtile. Acestea sunt făcute pentru a oferi încredere în stilul și designul încercatelor. Unele sugestii de tatuaje simple pentru băieți includ:

 • Anotimpuri: Aceste tatuaje mici și superbe pot oferi un semn al unei schimbări sezoniere sau chiar al unei povești. Fie că ești însorit și vesel prin primăvară sau gata de căutare și aventură în vară, aceste tatuaje se potrivesc perfect.

 • Culori: Astfel de tatuaje sunt, de asemenea, foarte simple și pot include culori care simbolizează dragoste și compasiune. Astfel, fie că te identifici cu șarpele auriu sau elefantul alb, există întotdeauna culoare în jurul tău.

 • Citate: Un citat potrivit poate aduce înțelepciune şi curaj în viața ta. Pentru cei care caută un semn interior sau care doresc să își concentreze atenția, aceste tatuaje sunt cele mai potrivite.

3. Păreri pro și contra ale tatuajelor mici pentru băieți

Deși tatuajele sunt superbe, simboluri personale și însemnări, există și câteva păreri pro și contra pe care ar trebui să le iei în considerare:

Pros:

 • Reprezentarea: Tatuajele mici sunt folosite pentru a arăta dragostea, devotamentul, forța și determinarea pentru a face performanță înaintea tuturor.

 • Distracție: Ieșirea cu un tatuaj mic poate fi plină de distracție, mai ales când ești cu prietena ta.

Contra:

 • Pielea: Tatuajele mici pot ceda zone minore de piele cauzate de vârstă, ceea ce poate face ca acestea să apară desenate inestetic.

 • Risc: Atunci când tatuajele sunt făcute la întâmplare, acestea pot fi periculoase pentru sănătate, precum și prea mici sau prea mari pentru zona inițială.

4. Uleiurile naturale, o opțiune de îngrijire a tatuajelor mici pentru băieți

Unele persoane pot merge pe traseul îngrijirii tatuajelor lasându-le la un personal profesionist care le va trata cu diverse produse. Cu toate acestea, unele persoane se îndreaptă către tratamentul cu uleiuri naturale, iar unele dintre ele se potrivesc uimitor pentru tratament:

 • Ulei de măsline: Uleiul de măsline este unul dintre preferatele, deoarece este bogat în antioxidanți și hidratează zona afectată.

 • Ulei de nucă de cocos: Acest tip de ulei conține acizi grași care vor crește hidratarea și vor reduce roseata și mâncărimea.

 • Ulei de argan: Acest ulei este îmbogățit cu vitamina E și poate ajuta la reducerea cicatricilor și a petelor.

5. Sfaturi de urmat atunci când alegi tatuajul tău mic

Atunci când vine vorba de tatuarea mărcii tale, există câteva lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare. De asemenea, este important să rețineți că, orice ar fi, tatuajul tău este unul personal, deci nu ezitați să vă exprimați.