Aplicarea corectorului este una dintre cele mai importante tehnici de machiaj și una dintre cele mai dificile. Uneori, poate fi dificil să obțineți un rezultat uniform, care sa se potrivească culorii tenului tău sau poate fi dificil să obții o nuanță de machiaj care sa se potrivească cu cea a fondului de ten. Cele mai mari provocari provin in alegerea nuanței corectorului potrivite și preferatilor tale in materie de machiaj.

Exista multe variante si nuanțe de corectoare si poate fi dificil să alegi varlanta cea mai potrivita in funcție de tipul de ten si de defectele de care doresti să scapi. Poate fi dificil, de asemenea, sa optezi pentru un machiaj ce se va mentine intrega zi si care nu se va intinde pe ten. Iata noua la care trebuie sa te gandesti urmatorul data cand alegi un corector.

  1. Identifica-ti tonul de piele

Mai intai de toate este important sa iti determini tonul de piele, care poate varia de la deschis la inchis. Acestea sunt denumite tonuri asiatice, deschise, medii si inchise, in statutul obisnuit al culorilor. Acestea sunt adesea separate in anumite grupuri și se refera la culoarea pielii, de exemplu un consumator cu o culoare de piele deschisa ar fi parte a grupului de culoare deschisa. Acest lucru va face ca alegerea corectorului sa fie mult mai usoara.

  1. Asculta sfaturile specialitilor

In general, va trebui sa optezi pentru un corector cu o nuanta similara sau mai deschisa cu cea a fondului de ten. Orice discrepanțe mari de culoare tin de ten de o schimbare de culoare mai puternica decit de cele ce sunt relevante pentru corector. Asculta sfaturile cursurilor sau makeup artistilor cu privire la nuanta potrivita pentru a va ajuta sa obtineti machiajul dorit.

  1. Utilizeaza instrumente disponibile pentru a alege nuanța corectorului

Exista mai multe instrumente precum paletele de testare, instrucțiunile de colorare sau testele digitale mai noi culoare prezentate in tutorialele de pe YouTube care te ajuta sa iti stabiliti nuanta potrivita corectorului.

  1. Verifica spectrul de nuante impresionant

Atunci cand alegi un corector, asigura-te sa alegi o nuanta care sa se potriveasca culorii pielii tale. Asigurati-va ca nuantele tale ajung la înțelesul meu si nu uita sa verificati și diverse produse: apeleaza la corectorul special pentru conturarea ochilor, alte variante de corectare si corectoarele de dimensiuni mai mici sau mai mari. Corectorul disponibil in magazine și de la branduri populare poate oferi cele mai bune rezultate.

  1. Utilizeaza acumulatoare

Aceasta este cea mai buna metoda utilizata si va oferi cele mai bune rezultate. Un cumul extraordinar va functiona cel mai bine pe toate tipurile de ten, inclusiv și bine pe orice tip de nuanta a pielii. Acumulatoarele de dimensiuni mai mici sau mai mari reprezinta cea mai buna optiune pentru cei care isi doresc un machiaj intins și uniform. Acestea pot fi aplicate cu ajutorul unei pensule sau a unui creion special proiectat pentru aplicarea usoara a acumulatoarelor.

  1. Incearca fondurile de produse diferite

Un alt mod de a alege nuanța corectorului este sa incerci mai multe tipuri de produse și fonduri de produse diferite. Dacă alegeți mai multe produse și le încercați unul câte unul, vă puteți da seama ce este mai potrivit pentru dvs. și care este cel mai potrivit corector pentru a acoperi defectele și a se potrivii perfect cu nuanta pielii.

  1. Alegeti intotdeauna produse de calitate

Produsele de calitate sunt esentiale pentru realizarea unui machiaj reușit. Uita-te dupa produse ce se caracterizeaza prin texturi moi și hidratante și care se pot aplica foarte usor. Aceste produse au un luciu natural si se intind pe ten foarte usor si se pot adauga pentru a se obtine un machiaj perfect intrega zi.

Alegerea nuanței corectorului potrivit poate fi un proces dificil. Este important sa identifici tonul pielii tale și sa folosesti produse de calitate. Asculta sfaturile makeup artistilor și fii creativ cand alegi cele mai bune produse pentru a obtine o acoperire uniforma, de lunga durata și care sa se potriveasca perfect cu nuanta fondului de ten ales. Pune-ti cu incredere talentele profesionale in valoare și rezultate foarte bune.