Tatuajele au devenit o modalitate excelentă de a-ți exprima individualitatea și de a arăta lumii cine ești. Cu anii, această formă de artă corporală a evoluat și a devenit mult mai complexă datorită faptului că au apărut noi idei, modele și stiluri de tatuaj. Și cum s-au schimbat lucrurile de-a lungul anilor, a fost foarte interesant să urmărim transformarea și evoluția tatuajelor, din ceea ce au fost în trecut, până la ceea ce sunt în zilele noastre.

Tattoo Trenduri 2021

Tatuajele de astăzi se pot distinge de cele din trecut, atât prin concept, cât și prin design. Cu toate acestea, există tendințe de design de tatuaj specific în acest an, care transmit informații despre ce se poartă în rândul tatuatorilor și al tuturor celor care își tatuează corpul.

În 2021, veți găsi unele dintre cele mai captivante modele de tatuaje, de la semnele simple, cum ar fi cercuri și elipsele, la tatuaje multicolore și modele realiste. Puteți alege noile trenduri de tatuaj în funcție de interesele personale, stilul, ideile proprii și chiar simbolurile gândite, adecvate perfect personalității dumneavoastră.

Iată cele mai noi tendințe în designul de tatuaje în 2021:

  1. Tatuaj intricate detaliate

Aceste tatuaje sunt modelate prin adăugarea de detalii și forme complexe care oferă o imagine 3D. Acestea sunt tatuaje extrem de expresive, care completează orice tăietură, de la mici modele colorate, până la crearea de forme complexe.

  1. Tatuajele 3D și bine definite

Acestea sunt tatuajele cu adâncime mare, care oferă senzația de cădere de-a lungul pielii. Sunt creeate prin combinarea diferitelor mărimi de lini și adaugarea de umbre și culori comparative pentru a obține acea iluzie 3D care să creeze sentimentul de adâncime.

  1. Tatuajele minimaliste

Aceste tatuaje oferă o formă simplă și o abordare modernă a unui design tradițional. Acestea sunt foarte accesibile îndeosebi pentru cei care își fac primul tatuaj și chiar și pentru cei care preferă design-uri mai simple.

  1. Tatuajele geometrice

Aceste tatuaje sunt construite folosind forme geometrice – cercuri, linii, triunghiuri, etc. Acestea sunt o gogomie primitoare pentru cei care își tatuează corpul, deoarece semnele geometrice au o mare diversitate și combinații practice nelimitate.

  1. Tatuajele nature

Tatuajele care se bazează pe elementele naturii – stele, flori, animale – sunt, probabil, una dintre cele mai vechi forme de tatuaje. Aceste designuri își vor menține popularitatea an de an deoarece acestea oferă o conectare simplă și directă cu natura și sunt foarte ușor de personalizat.

  1. Tatuajele și citatele

Tatuajele cu citate sunt foarte populare și au crescut în popularitate de-a lungul anilor. Acestea oferă o gamă largă de opțiuni, începând de la tatuajele cu citate celebre, la citatele pe care oamenii doresc să și le amintească mereu.

  1. Tatuajele cu animale

Tatuajele cu animale încorporează multe elemente din natură, de la animale de companie și păsări, la animale mai extreme sau chiar animale extraterestre. Există multe opțiuni și cei mai mulți optează pentru animale simbolice, cum ar fi șerpii, lupii, vulturii și veverițele.

  1. Tatuajele indigene

Tatuajele indigene sunt una dintre cele mai populare forme de tatuaje, care sunt marcate cu elemente specifice culturii locale. Acestea îi ajută pe oameni să se identifice cu anumite culturi și și-l oferă portretul personal al originilor și identității.

  1. Tatuajele cu flori

Tatuajele cu flori sunt gata să reintre în stil, mai ales după ce au apărut mai multe tipuri, forme și culori. Acestea au efectul de a aduce un sentiment de relaxare și de armonie. De asemenea, simbolizează fragilitatea și frumusețea vieții, prin natura fugară a eternității.

  1. Tatuajele tribale

Tatuajele tribale sunt încă foarte populare în 2021. Acestea sunt adesea cunoscute pentru linii complicate și liniile zigzag, care și-au câștigat locul în stilul modern. Aceste tatuaje se pot schimba în funcție de interese și reușesc acest lucru prin combinarea unor modele geometrice prețioase cu forme neconvenționale.

Tatuajele sunt un mod minunat de a-ți exprima individualitatea, și tocmai de aceea ar trebui să alegi cu atenție modelul și design-ul. Cele mai eficiente niște tatuaje sunt acelea care se potrivesc cu personalitatea ta și simbolizează ceea ce tu însuți simbolizezi. Fii creativ și luând în considerare noile tendințe de design de tatuaje din 2021, poti crea cea mai cool și unica form