Tatuajele sunt deja foarte populare, iar dorinta de a avea unul pe mana a devenit un fenomen amplu. Este o zona frumoasa si specifi pentru a obtine un tatuaj, iar in randurile de mai jos, vom vorbi despre cum sa alegi un tatuaj pe mana unice si frumos, acoperind toate modelele si stilurile posibile pentru a te conforma stilului tau personal.

1. Cum sa alegi un tatuaj pe mana unice

Prima si cea mai importanta intrebare pe care trebuie sa ti-o adresezi cand iti cumperi un tatuaj pe mana este: cui ii reprezinta tatuajul meu? Daca decizi sa iti faci un tatuaj pe mana, poate simboliza ceva sau cineva important din viata ta, ceva ce reprezinta un inel permanent intre tine si cineva pe care il iubesti. Este foarte important sa te asiguri ca esti pregatit si sa acorzi o atentie speciala pentru ca alegi ceva ce iti ramane pentru totdeauna.

2. Modele si stiluri de tatuaje pe mana

Exista o multime de modele si stiluri de tatuaje pe mana, de la modele minimaliste, linii fine, modele geometrice la tatuaje detailed si tatuaje tribale complexe.

A. Modele minimaliste

  • Linii fine – acest stil de tatuaj pe mana poate fi pur si simplu, un grup de linii fine taiate sub forma unor forme geometrice. Pot fi adaugate culori pentru a face un tatuaj mai puternic si mai expresiv.

  • Litere si cifre – pot fi folosite cifrere sau litere pentru a spune povestea ta sau pentru a simboliza ceva special. Aceste tatuaje dureaza toata viata si sunt usor de realizat.

  • Logo-uri – modelele logo sunt intotdeauna unice si pot fi personalizate in functie de gustul tau. Logo-urile pot fi combinate cu alte elemente cum ar fi linii fine sau culori.

B. Modele detaliate

  • Colorate si detaliile – aceste tatuaje pot contine culori, detalii si ornamente, ceea ce il face sa fie exclusiv. Vei putea face o creatie personala, cu o mica doza de creativitate.

  • 3D – aceste modele sunt unele dintre cele mai indraznete tatuaje. Tatuajele 3D necesita mai multa experienta si creativitate pentru a fi realizate si sunt extrem de spectaculoase.

  • Semi-realist – aceste tatuaje dau iluzia ca este realist, desenul poate include anumii detalii relevante: flori, pasari, etc.

C. Modele tribale

-Tattoo tribale – aceste tatuaje sunt cel mai adesea alegeri ale barbatilor. Aceste tatuaje au, in general, culori monocrome si sunt foarte populare iar designul are un efect antic. Aceste tatuaje sunt potrivite pentru persoanele care vor sa-si exprime personalitatea si sa-si arate adevaratul spirit.

3. Crearea unui tatuaj pe mana unice

Alegerea unui tatuaj pentru mana poate fi provizuare, insa, daca vreti sa aveti un stil unice si sa va exprimati personalitatea, atunci trebuie sa creati propriul disen.

A. Descopera motivatia ta

Odata ce v-ati decis ca vreti un tatuaj pe mana, trebuie sa va asigurati ca v-ati gandit la motivatie. De ce vrei acest tatuaj? Ce simbolizeaza pentru tine? Va fi o oglinda a spiritului tau sau simbolizeaza ceva anume: dragostea pentru un prieten bun sau deznadejdea Ta?

B. Gandeste-te la detalii

Dupa ce v-ati decis motivatia, urmatorul pas este sa generati detaliile. Trebuie sa alegeti un simbol ce exprimă ceea ce v-ati gandit, poate un inel, inimioara sau culorile preferate. Cuvantele pot juca, de asemenea, un rol major. Alege ceva ce iti ramane linistit pentru totdeauna.

C. Gaseste un tattoo artist calificat

Un tatuator profesionist va putea sa transforme visul tau in realitate. Este important sa gasesti un artist calificat si de incredere care poate sa-ti creeze ideile personalizate si intr-un mod profesional.

4. Procedura tatuajelor si ingrijirea inainte si dupa

Este foarte important sa urmati regulile de sterilizare si sa folositi produse corespunzatoare pentru a va asigura ca tatuajul se mentine frumos si in stare buna.

A. Inainte de tatuaj

Inainte de tatuare, trebuie sa ti se faca o ancheta medicala si sa primesti anestezie, dar acesta este decizia unui medic.

Inainte sa-ti faci tatuajul, este important sa-ti faci cercetari despre centrele de tatuat si sa alegi una curata si profesionala. De asemenea, pregateste-te pentru procedura de tatuare, asigurandu-va ca mancarea si hidratarea dinaintea tatuajului sunt adecvate.

B. In timpul tatuarii

In timpul procedurii, este foarte important sa va odihniti, sa va relaxati si sa relationati cu artistul. Este important sa aveti in vedere ca sub procesul de tatuare vei simti discomfort si este important sa va faceti curaj pentru mai multe secvente.

C. Dupa tatuare

Dupa procedura de tatuare, tatuatorul ar trebui sa va oference instructiuni precise despre modul in care sa va pastrati tatuajul curat. Acordati o atentie speciala ingrijirii tatuajului si urmati intocmai sfaturile medicale. Daca incepeti sa simtit senzatia de disconfort, iritarea sau mancarimea, contactati un medic pentru a preveni complicatiile.

5. Sfaturi finale pentru tatuajele pe mana

Alegerea unui tatuaj pe mana iti va ramane pentru totdeauna, asa ca este important sa iei toate informatiile necesare pentru a lua decizia corecta. Exista cateva lucruri pe care le poti face inainte sa iei o decizie.

A. Estimeaza cat de mare sau de mic va fi tatuajul

Din moment ce inseamna un tatuaj pe mana, trebuie sa te decizi cat de mare sau cat de mic sa fie. Daca vreti ca tatuajul sa mearga exact la locul dorit si sa ramana puternic pana la sfarsit, este important sa luati in considerare dimensiunea si locatia tatuajului.