Exact când și cum ai promis că te vei tatua? Indiferent ce anume ai hotărât când te-ai învoit cu copiii tăi, iată câteva idei și sfaturi pentru a-ți aduce tatuajele la viață. Există o grămadă de idei de tatuaje comune pentru cei care au copii, dar asta ne împiedică să fim creativi și să le aducem proprietatea noastră.

Tatuajele pot simboliza o mare varietate de sentimente și simboluri personale. În această articol, explorăm cele mai noi idei de tatuaje pentru parinții cu copii, precum și informații și sfaturi de care să țină cont înainte de a merge la cutterie.

Ce ar trebui să țină cont un părinte înainte de a se tatua?

Înainte de a vă hotărâ cum și ce vă veți tatua, este important să luați în considerare câteva lucruri. Tatuajele vor fi pentru totdeauna pe corpul vostru și copiii vostri vor asimila ceea ce înseamnă pentru tine tatuajul înainte ca ei să îl poată admira cu adevărat.

Înainte de a merge la cuterie, există câteva lucruri pe care trebuie să le aveți în minte:

• Gândiți-vă bine înainte de a vă tatua și creami o poveste sau un înțeles pe care să îl împărtășiți cu copiii vostri.

• Este important să alegeți o imagine care are o conotație pozitivă și pe care vă veți împăca cu decizia, mai ales pentru că veți rămâne cu tatuajul pentru totdeauna.

• Puneți întrebări legate de igienă, în special când alegeți tatuatorul. Acesta trebuie să folosească întotdeauna instrumente certificate, de înaltă calitate, sigure și sterilizate și, în plus, trebuie să utilizeze tehnici și produse curate pentru a vă asigura că tatuajul rămâne în siguranță pe corpul vostru.

• Asigurați-vă că tatuatorul este competent. El trebuie să poată să își explice în detaliu tipurile de pigment și ce se întâmplă după tatuare.

Cele mai noi tendințe de tatuaje

Tatuajele sunt modalitatea perfectă de a ancora sentimentele tale pe pielea ta și un mod ideal de a marca momentele mari din viața ta. Aici sunt câteva idei de tatuaje noi, creative și mai puțin întâlnite, pe care să le încercați pentru a vă persoanaliza un tatuaj al copiilor:

• Tatuaj cu inițialele copiilor: Un tatuaj cu înțeles poate fi transformat în tatuaj cu înțeles mai personalizat atunci când introduceți inițialele copiilor puțin mai jos, chiar sub cel. Acesta este un tatuaj simplu, dar plin de înțeles.

• Tatuaje mici florale: Acestea pot fi create în mai multe forme. O idee ar fi să-l tatuați pe fiecare copil cu o floare diferită pentru a denota unicitatea lor sau puteți îmbina florile pentru a forma o imagine frumoasă și armonioasa. Acesta este un tatuaj extrem de fin, dar plin de sentiment și speranță.

• Tatuaj cu stele: Acest tatuaj poate avea te porțiune cu steaua pentru fiecare copil. Această idee este perfectă pentru parinți a căror copiii sunt deja crescuți, deoarece steaua va simboliza speranța că fiecare membru al familiei să rămână mereu în lumină.

• Tatuaj cu pașaport: Acest tatuaj este unul modern care îmbină arta cu un simbol complex și admirat – acela al călătoriei. De obicei, acești tatuaje includ numele de familie și locația. Acesta este un tatuaj special care le va aminti tuturor de câte amintiri mărețe aveți împreună și le va oferi copiilor sentimentul că sunt membri importanți ai familiei tale.

Cum sa alegi tatuatorul potrivit

Asigurându-vă că vă alegeți cel mai bun tatuator le va aduceți tatuajul la viață în mod corect.

Aici sunt câteva sfaturi de urmat pentru alegerea tatuatorului potrivit:

• Sfatul principal este să căutați specialiști în ale tatuajelor care deja câștigaseră reputația și care păstrează toate procedurile igienice.

• Citiți recenziile și cercetați toate aspectele tatuatorului înainte de a vă decide tatuajul.

• Verificați cine sunt clienții pe care i-a tatuat deja tatuatorul și întrebați-vă despre modul în care s-a desfășurat tatuarea.

• Pupați probe din lucrările sale și pregătiți-vă lista de întrebari și punctele de interes.

• Vedeți dacă este deschis să discuțească cu voi despre el și despre ceea ce face.