Hemoroizii sunt o problemă comună pentru mai mulți oameni, iar tratarea lor poate fi costisitoare și dureroasă. Cu toate acestea, există soluții – inclusiv creme topice – care pot ajuta la ameliorarea simptomelor hemoroizilor și, într-o oarecare măsură, rezolvarea cauzei. În acest articol, ne vom concentra pe cum să alegeți cea mai bună cremă pentru hemoroizi în funcție de simptomele dvs. și pe cei mai recomandai produse.

Ce sunt hemoroizii și care sunt cauzele lor
Hemoroizii sunt dilatații și inflamații ale fisurilor rectale și ale anusului. Aceste dilatații ale venei, cunoscute și sub numele de vene varicoase rectale, conduc, în funcție de severitatea lor, la sângerări, mâncărimi, dureri sau chiar imposibilitatea de a scăpa de fecale.

Cele mai frecvente cauze ale hemoroizilor sunt constipația și presiunea ridicată în zonele relaționate cu intestinul gros. Dieta bogată în grăsimi, lipsa de exerciții fizice, sarcina și diabetul zaharat pot fi, de asemenea, factori care pot contribui la apariția hemoroizilor.

Cum tratezi hemoroizii?
Hemoroizii se pot trata prin remedii farmaceutice, cum ar fi cremele și lubrifianții topice naturale sau medicamente orale. Terapia prin sugestie poate ajuta, de asemenea, la ameliorarea simptomelor. În cazuri severe de hemoroizi, se pot face anumite proceduri chirurgicale sau se pot injecta produse medicale care să reduce inflamația și durerea.

Cum alegi cea mai bună cremă pentru hemoroizi
Atunci când vorbim despre cremele topicelor pentru tratarea hemoroizilor, este important să ținem cont și de cauzele cauzei, precum și de simptomele pe care le prezintă. În primul rând, trebuie să recunoaștem că nu există o cremă care să funcționeze pentru toată lumea și simptomele diferă de la persoană la persoană. Cu toate acestea, există anumite caracteristici comune pentru care trebuie să vă uitați atunci când alegeți cea mai bună cremă pentru hemoroizi.

Mai întâi, alegeți un produs testat clinic și aprobat. De asemenea, vă recomandăm să optați pentru produse care conțin ingrediente naturale și ușor de asimilat, precum:

 • Aloe Vera : un ingredient foarte folosit pentru tratarea hemoroizilor;
 • Uleiuri esențiale: sunt un remediu naturist excelent pentru a ameliora mâncărimile și durerile;
 • Extract din castan de cal: ajută la reducerea inflamației;
 • Ulei de măsline: are proprietăți antimicrobiene și antiinflamatorii;
 • Petrolatum: Calmează mâncărimea și usucă pielea înroșită;

De asemenea, o cremă bună ar trebui să conțină și extract de musetel sau de lavandă, care au proprietăți calmante și astringente, și acetat de alginat, un tratament natural eficient în controlul sângerărilor.

Cea mai bună cremă pentru hemoroizi – Top produse

 1. Triderm crema pentru hemoroizi
  Unul dintre cele mai populare produse este Triderm, o cremă de îngrijire a pielii care reduce inflamarea și mâncăprimea și contribuie la cicatrizarea hemoroizilor. Produsul conține extracte naturale de aloe vera, castan de cal, ulei de măsline și ulei esențial de lavandă. Este recomandat pentru persoanele cu sensibilitate excesivă și poate fi utilizat și în prevenirea împotriva hemoroizilor.

 2. HemaGel crema pentru hemoroizi
  Acesta este un tratament natural pentru hemoroizi, care diminuează simptomele neplăcute și care poate fi folosit pentru uz extern. HemaGel conține calendula, castan de cal, hamamelis și ulei de măsline pentru a preveni inflamația, inflamația și pruritul.

 3. HEMAPRO crema pentru hemoroizi
  HEMAPRO este o cremă despre care se spune că este una dintre cele mai bune soluții pe piață, deoarece conține ingrediente cum ar fi castan de cal, unt de shea și extracte naturale de aloe vera și de rostopască. Acesta poate ajuta la calma inflamația și durerea asociată hemoroizilor interni și externi.

 4. Hemapro crema pentru hemoroizi
  Această cremă hemoroidală are un mix de ingrediente precum aloe vera, uleiuri esențiale, petrolatum, castan de cal și extracte naturale, iar această combinație face ca HEMAPRO să fie una dintre cele mai eficiente produse de pe piață pentru tratarea hemoroizilor.

 5. Beneven crema pentru hemoroizi
  Beneven conține aloe vera, unt de shea și hidrocortizon, care provoacă ameliorarea simptomelor și cicatrizarea hemoroizilor. În plus față de alte ingrediente active naturale, crema conține și Unt de cacao, care prevede umiditate și confort la nivelul pielii.