Tatuajele pe piept au fost, intr-o anumita perioada, asociate cu aventura si neconventionalismul. Acum, exista o multime de designuri și idei care sunt încercate de persoanele de toate vârstele în materie de tatuaje pe piept. Cu toate acestea, se spune că femeile sunt cele care fac cele mai interesante tatuaje pe piept.

Designurile tatuajelor feminine sunt în mod obișnuit delicate, colorate, cu detalii și sunt adesea create cu capriciu și personalitate stilată. în plus, dacă te gândești să-ți faci un tatuaj pe piept, atunci vei fi uimit de câte opțiuni ai. Există multe modele pe care le poți alege. De la războinici, ingeri și Indiani sălbatici, la stele, inimioare și aripi, tatuajele colectează sentimentele, preferințele și gusturile tale.

Iată, mai jos cele mai deosebite modele de tatuaje pe piept pentru fete:

Tatuaje de inger

Tatuajele de inger reprezinta o alegere populara printre fete, datorita atat frumusetii lor, cat si semnificatiei. Tatuajele de inger reprezinta protectie, dragostea divină și mesajul că Dumnezeu veghează asupra ta. Unele fete aleg un design de inger mare sau multe ingeri mici, iar alte fete adopta un inger cu aripi mari și un arc în sol, pentru a simboliza legătura spirituală dintre om și cer.

Tatuaje cu flori

Tatuajele cu flori sunt, incontestabil, printre cele mai frumoase si seducatoare modele de tatuaje. Fetele sunt cele mai mari admiratoare ale acestui design, datorita intregului abecedar de simboluri, culori si flori diferite care au propria lor semnificatie si simbolism. Deseori, fetele aleg sa tatueze flori delicioase, cu aripi sau chiar un buchet de flori, care poate include bujorii, trandafiri, lalele, chrysantemum sau orhidee.

Tatuaje tribale

Tatuajele tribale sunt acele tatuaje care promovează cultura deosebită și stilul de viață al triburilor diferite. Acestea sunt extrem de populare printre fete, deoarece oferă un aspect sexy și un simbolism important, adesea asociat cu puterea în stil de dans sau artă. Un tatou tribal pe piept poate fi creat în mai multe forme, incluzând cercuri geometrice si semne care simbolizează natura și bogăția ei.

Tatuaje pepiept cu simboluri

Simbolurile pot fi folosite acest gen de tatuaj pentru ca reprezinta, adesea, evenimentele sau lucrurile importante din viața ta. Acestea sunt foarte diverse, putand fi folosite ca simboluri de tradiții culturale, simboluri religioase, elemente astronomice sau triunghiuri, fluturi, inele, aripi și cercuri. Taierea acestor tatuaj pe piept poate fi foarte feminina și sumbra.

Tatuaje cu animale

Aceste tipuri de tatuaje sunt luate in considerare de fete datorită diverselor semnificații care sunt acordate animalelor. De exemplu, leul simbolizează puterea și curajul, pasărea reprezintă libertatea și lăsarea în urmă a celor care înainteau pe calea celei bune, în timp ce marea oferă sentimente de relaxare și pace sufletească. Aceste tatuaje pot fi simple, sau pot deveni complicate, cu animale mai rare, precum ursii capturați în mijlocul unei furtuni, pasari care plutesc pe cer sau elemente florale fine.

Tatuaje cu citate

Citatele sunt unul dintre cele mai comune motive de tatuaj și sunt deseori folosite de fete. Acestea oferă sensibilitate și reprezintă momente prețioase sau lecții invățate pe parcursul vieții lor, indiferent de mărimea acelui model de tatuaj pe piept. Acest tip de tatuaj arată luxos și poate fi personalizat fie la talie sau la inchisoare, fie prin schimbarea stilului fontului sau a luminii.

Tatuaj pe piept cu fonturi

Tatuajele pot fi personalizate și traversează, mai mult decât oricare alte modele, cu îndrăzneală și uimire. Aceste modele de tatuaje pot fi citate, scurte fraze sau nume. De obicei, sunt create cu scrisuri fonturi si stiluri creative. Cele mai populare fonturi sunt cele elegante, incluzând fonturile serif, sans-serif și script. Aceste tatuaje pot fi subtile sau jucăușe, prin conexiunea dintre culori și desene.

Tatuaje cu simboluri din epoca vikinga

Tatuajele de epoca vikingilor sunt printre cele mai populare și moderne modele de tatuaje. Acestea se concentrează, în mod obișnuit pe un design simplu, insa extrem de eficace. Aceste tatuaje sunt deseori asociate cu Vikingii, care au un simbolism dramatic, ceea ce contribuie in mod clar la stralucirea acestor modele de tatuaj pe piept. Aceste tatuaje sunt adesea scrise cu creionul și stabilesc de obicei un scop, provocând inspirația și puterea.

Tatuajele cu simboluri Celtice

Tatuajele celtice simbolizează dragostea necondiționată și reînoirea naturală a spiritului. Aceste modele au fost folosite, de-a lungul timpului, pentru a reflecta sentimentele și gândurile personale. Aceste tatuaje sunt adesea frumos creionate și scriu cü mata celtica sau cu o alta forma de script.