Cu o lungime scurtă și versatilă, tunsorile pixie sunt unele dintre cele mai populare și căutate stiluri de păr. Au fost răscoliți pe măsură ce stilurile au evoluat și au durat generații, și cu fiecare film sau vedetă de top, onoarează ucigașul care îl îmbrăca asupra feței lor, stilurile de tunsoare de pixie au devenit mai comune și moda mulțimii.

Vezi și auzi partea grozavă a tunsoarelor Pixie? Ai fost încurajat să le încerci, dar nu poți decide care stil să adopti? Oricum ar fi, ești în locul potrivit. Acest articol se va concentra asupra celor mai căutate și la modă modele de tuns pixie. De la Bob Pixie Pieptene Textured cu Side-banged și până la Lobs și cropped Cut Cut, acest art

Ce este o tunsoare PIXIE?

Pentru începători, o tunsoare Pixie este o tunsoare ultra-scurtă și modernă care oferă o flexibilitate mai mare în stilizare și texturizare. Este în mod obișnuit, sub ureche, maxim fiind înscris în partea superioară a gâtului, cu numeroase opțiuni asupra aspectului și a sensibilității coafurii. Tunsorile pixie sunt clasificate ca ultra-scurte tunsori care includ aproape orice lungime sub ureche.

Care sunt modelele de tunsori pixie la moda?

Odată cu popularitatea lor, au existat multe stiluri de tunsori de pixie și soluții de stilizare care voiesc să le îmbrace. Acestea sunt câteva dintre cele mai la modă și cea mai la modă găsită printre restul celor care o îmbrățișează:

  1. Bob Pixie Pieptene Textured cu Side-banged

Modelul texturat Bob Pixie este o formă frunzărită, care oferă tinerei o înfățișare caldă și mângâietoare. Această tunsoare grozavă oferă stilul cu buclele și strălucindu-se pe margini, care devin mai lungi spre partea din față, dând cu un obraz ispititor și oferind aceste alegeri de styling instant și te scoate afara din plictiseala.

  1. Ponytail PIXIE

Aceasta este o alegere adorabila pentru cei care își doresc unitatea și care are o secțiune laterala si cateva lungimi de baza interesante. Această pixie poate fi stilizata intr-o multitudine de moduri, de la stralucind valuri solide si parul perfect lisit pana la crearea Bob mediu si chiar putina par. Avantajul acestei opțiuni este că stilul poate dura o perioadă mai lungă de timp, chiar și cu numeroase schimbări.

  1. Cropped Pixie Cut

Caracterizat de uniformitate și segmentare elegantă, Cropped Pixie Cut a devenit populara pentru persoanele care își doresc un scurt și clasic. Este bestia umbrelor texturate în mătase strălucitoare, care reafirmă principiul simplu al stilului, și se completează perfect cu tăieturi în cascadă pentru a oferi un stil înfățișare atrăgătoare.

  1. Pixie Bangs

Modelul cu breton oferă o twist puternică la stil. Acest lucru scapă de neatâlnire între mai multe festivități sociale, indiferent de lungimea și densitatea părului tău. Cu toate ce găsim aici, este nimeni alta, decat îndrăzneț, extrem de modern și fancy la cererea ta, complet incomensurabil.

  1. Pixie Bob

Pentru cei care își doresc o pixie care să fie mai catifelat, modelul Pixie Bob este ceea ce căutați. Cu o secțiune laterala dinamică și suprafață ușor de lucru, acest stil permite stilizarea cu pline sau clasice ondulate cascadă pentru a da înfățișarea drop-dead plină de farmec.

  1. Lobs și Cropped Cut Cut

Lobul este, de asemenea, popular ca piesă centrală a stilului de îparcare a părului samd unul dintre cele mai căutate și atractive stiluri disponibile. Ea joacă prin mai multe planuri pentru a oferi o formă variabilă și părul strâns, în timp ce tăieturile scurte adaugă mai multe detalii dinamic și caracter unui look perceptibil.

Întreținere și stilizare

Indiferent de stilul pe care îl alegi, întreținerea corespunzătoare și stilizarea corectă a tunsorilor Pixie sunt de asemenea esențiale. Aceste modele solicită tăieri regulate, pentru a păstra înfățișarea bine plăcută și modelul aferent stilului. Pentru un stil optim, aveți întotdeauna nevoie să utilizați produse proiectate special pentru stilul de tunsoare de pixie pe care îl aveți.

Produsele pentru stilizare se vor împărți în mai multe categorii:

• Balsam și șampon pentru hidratare

• Mousse și baston pentru texturare

• Ceara pentru styling

• Ulei pentru ulei și strălucire

• Spray-uri pentru fixare și parfum.