Tatuajele sunt una dintre cele mai populare forme de exprimare artistica si foarte multi oameni opteaza pentru acest lucru. Cu toate acestea, in anumite zone ale corpului, in special pe o zona mai expusa si mai vizibila precum piciorul,aplicarea unui tatuaj poate fi mai dificila decat in alte locuri, necesitand un design mult mai creativ si demn de luat in considerare. De aceea, daca esti o fata si vrei sa-ti tatuezi piciorul, in continuare, iti vom oferi cateva idei care pot fi perfecte pentru tine.

Ce tatuaje pe picior sunt perfecte pentru fete?

Iata cateva scenarii ideale pentru tatuajele pe picior care sunt perfecte pentru fete.

1. Flori:

Tatuajele florale sunt unele dintre cele mai putin intimidante, fapt ce le face tocmai perfecte pentru fete. Florile pot reflecta frumusetea si incantarea naturii si sunt o alegere excelenta pentru tine. Astfel, esti libera sa alegi forma si culorile florilor in functie de simbolistica pe care vrei sa o exprime prin designul tau. Muuraiseur, trandafirii, lacrimile sfintilor, crini sau garoafe sunt doar cateva exemple din care poti alege.

2. Tesuturi si Art Nouveau:

Tatuajele ce folosesc influente art nouveau si modele de dantela sunt foarte populare printre fete. Acestea folosesc linii fine si delici care se intrec prin designuri frumoase si complexe. Designurile mai mici sunt mai populare la picioare, insa si variantele mari pot arata la fel de bine.

3. Pasari:

Pasariile sunt un simbol al curajului si al libertatii si vor arata excelent pe piciorul fetelor. Fie ca se trate un design mai mic, care poate fi plasat in partea de sus a piciorului, sau mai complexe modele, un tatuaj de pasare reprezinta una dintre cele mai populare si frumoase optiuni pentru fete.

4. Inele:

In cazul in care esti o persoana feminina moderna, te poti juca foarte bine cu designul. Tn astfel de caz, un tatuaj de inel poate fi o optiune perfecta. Acesta nu trebuie sa fie intr-un numar limitat, ci be-ti poti alege cate inele vrei pentru tatuaj. In plus, se poate adauga coduri coloristice pentru a oferi un plus de personalitate designului.

5. Insemne:

Insemnele pot fi folosite pentru a transmite un mesaj, sau pentru a reprezenta simbolismul unei povesti. Aceste desene sunt cele mai complexe la nivel creativ si pot sa ia forma oricarui obiect sau figurina care devine resonant cu personalitatea si stilul personal.

6. Animale:

Tatuajele de animale sunt bune pentru cei care cauta sa transmita un mesaj mai profund. Acestea pot include numeroase tipuri de animale precum pasarile, soarecii, fluturii, veveritele precum si altele. Aceste tatuaje pot fi decorate cu alte elemente, pentru a mai imbogati designul.

7. Modele geometrice:

Daca esti o persoana care tine la simetrie, sau pur si simplu cauti ceva minimalist, un tatuaj geometric este alegerea perfecta. Acestea pot fi simple, mari, precum si inspirate de alte forme geometrice, cum ar fi triunghiurile, dreptunghiul, poligoanele, for sale, patratele sau inelele.

8. Siluete:

Si nu in ultimul rand, putem incluse aici si tatuajele cu siluete. Acestea pot fi alegerea perfecta pentru cei care cauta sa isi exprime latura spirituala si sa se remarce prin design. Siluetele talesiarw sunt unele dintre cele mai popula optiuni printre fete, intrucat sunt atracticve si pot fi personalizate foarte usor.

In concluzie, atunci cand vine vorba de tatuaje pe picior, exista numeroase optiuni din care poti alege. De la flori, la pasari, inele sau siluete, orice design poti alege poate sa arate foarte bine. Cu toate acestea, oricand vrei sa aplici un tatuaj, trebuie sa ai c lueze decizia corecta si sa te asiguri ca il vei regreta pe viitor.