Tatuajele sunt o modalitate de a-ti exprima stilul si personalitatea. Sunt mai mult decat o forma de arta si pot fi folosite pentru a spune o poveste despre viata ta. Exista o multime de optiuni pentru tatuaje, iar tatuajele pe picior sunt preferatele fetelor. Acest tip de tatuaje ofera numeroase optiuni atragatoare care reflecta stilul, personalitatea si aspectul femeii. Acest articol va explica ce tatuaje pe picior sunt perfecte pentru fete.

Ce tatuaje se pot aplica pe picioare?

Tatuajele pe picior sunt cunoscute pentru a fi discretoare si incitante, in acelasi timp. Acestea pot fi plasate in acelasi loc sau in zone diferite picioarelor, pentru a crea un design complet. Marimea poate fi schimbata, astfel incat sa se potriveasca stilului. Exista o varietate de optiuni pentru tatuajele pe picior, astfel incat oricine sa se poata bucura de aceasta experienta. Cele mai populare optiuni sunt:

• Insecte mici – Aceste tatuaje sunt cele mai populare dintre fete. Insectele pot fi tatuaje discrete, dar si mai mari si colorate. Sunt preferatele celor care vor sa aiba ceva simplu, dar care sa se remarce.

• Flori – Desenarea tatuajelor florale creeaza un design frumos, relaxant si orientat spre natura. Florile sunt preferate de fete, deoarece punctul central al designului poate fi schimbat cu usurinta.

• Numere si cuvinte – Aceste tatuaje sunt folosite pentru a reprezenta uneveniment, o data speciala sau o persoana draga. Acestea pot fi simple sau detaliate, in functie de preferintele tale.

• Animale mici – Acestea sunt cele mai populare tatuaje pe care le fac fetele. Animalele mici pot fi aplicate discrete, sau pot fi colorate si decorative.

• Modele tribale – Aceste tatuaje au ramas populare in majoritatea culturilor si, de-a lungul anilor, au devenit si mai populare. Acestea pot fi discrete sau extravagante, pe masura ce isi schimba marimea si designul.

• Simboluri norocoase – Aceste tatuaje sunt alese pentru a aduce noroc si fericire. Unul dintre cele mai populare tatuaje norocoase pentru fete ar fi un trifoi cu patru foi. Ele pot fi folosite cu orice alt tatuaj pentru a crea un design frumos si radical.

Unde pot fi plasate aceste tatuaje?

Tatuajele pe picior arata cel mai bine daca sunt plasate in anumite zone. Zonele cele mai bune pentru a pune tatuaje pe piciorul fetelor sunt:

• Pe lateralul piciorului – Acest loc ofera cele mai multe optiuni si se poate ajusta in functie de marimea tatuajului. Acesta poate fi plasat pe fese sau pe interiorul sau exteriorul coapsei. Aceasta ofera libertatea de a muta tatuajul catre spate si fata.

• Pe glezna – Tatuajele aplicate pe ea pot fi vizibile sau ascunse sub pantaloni. Aceastazona este perfecta pentru tatuajele mici, asimetrice sau decorative.

• Pe artera dorsala a piciorului – Aceasta parte a piciorului ofera spațiu generos pentru a fi văzut și pentru a folosi simboluri și culori atractive.

• Pe călcâi – Acest loc este preferat pentru tatuajele discrete care se pot vedea sub haine. Este un loc bun pentru tatuajele perforante sau salbatice, care pot fi vazute discret sau atunci cand se poarta sandale sau pantofi inflorați.

Inainte de a te tatua pe picior, trebuie sa iei in considerare cateva idei importante. Acestea sunt:

• Alege tatuajul in functie de personalitatea ta. Asigura-te ca vei fi multumita de tatuajul pe care il alegi si ca acesta va spune cine esti.

• Alege un artist si un design inainte de a merge pentru a te tatua. Intelegerea dorintelor tale si a artistului este importanta pentru a obtine un tatuaj finalizat la perfectie.

• Asigura-te ca artistuluitizeaza echipamente si materiale de cea mai buna calitate. Acest lucru te va ajuta sa te asiguri ca tatuajul tau il va apara interesul lui.

• Evita sa te tatuezi la ultimul moment. Planifica-ti tatuajul, iar daca simti ca inca nu esti pregatita sa te tatuezi, amana-ti prezentarea la salon.

• Asigura-te ca te tatuezi cand esti complet sanatwos si ca iti poti permite sa te tatuezi. Tatuajul vor avea mai multe sanse sa arate bine daca stai departe de medicamente vindecatoare sau alte medicamente care te-ar putea afecta pe termen scurt sau lung.

• Nu lua decizia de a te tatua doar din cauza presiunii prietenilor. E important sa iti alegi singura tatuajul, asa ca fii pregatita sa lupti cu prejudecatile pe care le poti intalni.

Tatuajele sunt moduri foarte interesante de a-ti exprima stilul si personalitatea, iar tatuajele pe picior sunt o optiune perfecta pentru fete. Avand o varietate de optiuni si zone adecvate pentru aceasta expresie, tatuajele pe picior sunt generoase in forme, modele suggestive si culori vivace. Indiferent de ce design sau dimensiune ai alege, fii sigure ca vei obtine un tatuaj personalizat care te va face sa te simti speciala.