Tatuajele mici sunt o modalitate minunata de a exprima sentimentele tale si de a indrazni sa faci fata cu stil. Acestea sunt discrete, dar totusi expresive si aduc un plus de personalitate frumusetii tale. In aceasta articol iti vom prezenta cele mai simbolice tatuaje mici potrivite pentru fete.

Ce sunt tatuajele mici

Tatuajele mici pot avea semnificatii profunde si sunt incantatoare. Acestea pot fi umbele ganduri si sentimente prin legare de obiecte, animal, simboluri sau forme. De obicei, ele sunt pozitionate pe zone mai mici precum cotul, gatul, inelar, incheietura mainii, interiorul bratului sau spatele urechii. Ele au de asemenea efecte si semnificatii profunde.

De ce sa alegi tatuajele mici

Tatuajele pot fi o modalitate foarte personla de a exprima propria identitate si personalitate. Aceste simboluri ofera fetelor ocazia sa-si arate unicitatea si sa fie mai expresive. Potrivite pentru persoanele care vor sa aduca stralucire in aparenta simpla, dar subtila, tatuajele mici sunt perfecte pentru fete care vor sa se simta speciale.

Simboluri ce se pot folosi pentru tatuaje mici

Tatuajele mici pot varia si pot fi formate in functie de creativitatea fiecarei fete, fiind usor sa adauge o mica pata de culoare personala in orice imagine sau situatie. Motoare de inimioare, stele, fluturi, soti, inscriptii, flori, semne zodiacale, pasari si nume pot fi cateva exemple.

Tipuri de tatuaje mici

Iata cateva dintre cele mai frumoase si simbolice tatuaje mici pentru fete:

 • Inimioare – Ele simbolizeaza sentimentul de dragoste si devotament fata de persoana draga. Sunt tatuaje care simbolizeaza dragostea si loialitatea, iar un stil mai modern ar fi sa adaugi aceasta efemerida la incheietura mainii.

 • Flori – Florile sunt simboluri foarte populare in randul tatuajelor mici, in special trandafirii. Acestea simbolizeaza iubirea, armonia si echilibrul. Ele sunt tatuaje ideale pentru fetele care vor sa se exprime si sa para mai romantice.

 • Stele – Stelele sunt simboluri foarte versatile si pot fi vazut ca o cale spre esec sau ca un semn puternic de optimism. Daca vrei sa simbolizezi ceva ce te defineste, un tatuaj in stilul unei stele poate fi perfect pentru a-ti exprima povestea.

 • Pasari – Acest simbol este extrem de expresiv in legatura cu libertatea si fericirea. Ele se poarta foarte bine pe maneca sau in zonele laterale ale corpului, fiind printre cele mai populare tatuaje mici pentru fete.

 • Nume – Acest stil se preteaza perfect pentru femei care vor sa eternizeze o anumita persoana sau situatie in viaata lor. Poate fi vorba de initialele copilului sau de numele partenerului/ unei persoane speciale.

Cateva sfaturi utile

Cand alegi un tatuaj mic, iti recomandam sa iei in considerare cateva sfaturi importante, ca de exemplu:

 • Sa faca o documentatie temeinica inainte de a-ti tatua simbolul ales.

 • Sau sa iti micsorezi designul sau sa il prelunjesti, pentru a se potrivi cu anatomia corpului tau.

 • Sa aleaga un desen subtire si frumos. Acestea pot arata distractiv si adulate, dar trebuie sa fie bine proportionate.

 • Sa fii atenta sa nu te tatuezi intr-o zona dureroasa, precum talpa picioarelor, coatele, sau interiorul bratului.

 • Alege un stil unic si diferit pentru tatuajul tau si cauta idei in portofolii diferiti.

 • Nu alege trandafiri sau alte flori specifice, deoarece trebuie sa fii sigura ca stii simbolul si importanta acestora.

 • Gaseste un tatuator cautat, cu experienta si inovativ, pe care sa te poti baza. El iti va oferi toate informatiile necesare ce tin de proceduri si siguranta, precum si modalitatile ingenioase pentru a evita durerea si a pastra o placuta experienta tatuajului.

Tatuajele mici sunt o modalitate simpla de a adauga stil si de a indrazni sa faci fata cu unicitate. Ele sunt discrete si adaptabile, fiind perfecte pentru persoanele care cauta sa expreseze sentimentul sau inspiratia si aduc un plus de distinctie frumusetii lor. Speram ca acest articol sa ti-a oferit o idee in ceea ce priveste cele mai simbolice tatuaje mici alese special pentru fete.