Jocurile sunt o modalitate distractiva de a petrece timpul cu partenerul, presarata cu putina provocare si, uneori, competitie. Pe langa aprovizionarea cu jocuri de societate sau console de jocuri, la care puteti juca impreuna, exista si jocuri din categoria „sexy”, concepute special pentru a va ajuta sa va reintari legatura. Daca sunteti la inceputul unei relatii, sau vreti sa va apropiati mai mult, aceste jocuri ar putea fi solutia perfecta pentru a va pune „pe jar”. Astazi, vom vorbi despre cele mai sexy jocuri in doi, menite sa va aduca mai aproape de partener.

Cele mai bune jocuri sexy pentru parteneri

  1. Monopoly – Daca va amintiti cat de distractive sunt jocurile clasice precum Monopoly și Catan, atunci puteti transforma joaca si in aventuri adulte. Decideti cine va fi câștigător dintre voi doua, de exemplu când se dă un tur complet de joc sau câstiga cel mai rapid. Cel care câștiga obtine o „recompensa” sexuala care sa o decide cu celalalt partener, poate fi atât distractie și încurajare in același timp.

  2. Strip poker – Strip poker are toate elementele unei partide distractive, cu o oferire uimitoare. Exista multe variante pe piata, incepand de la al plain joc de poker, si pana la variante extreme. Daca incepeti cu ceva usor, cum ar fi pokerul standard, apoi mergeti in modalitatea sau varianta mai „relaxata”, in care partenerii isi pot justifica cartile si pot folosi asta pentru a castiga timp alaturi de celalalt. In in final, puteti ajunge la modalitatea cea mai sexy, unde castigatorul se bucura de striptease.

  3. Jocurile inteleptului – Exista o multime de jocuri pe tema asta, ați putea obține de la testarea dragostei la noi jocuri inteleptului. Bineinteles, fiecare joc are răspunsurile lui, astfel ca se vor gasi intotdeauna informatii relavante și interesante despre partenerii. Jocurile se bazeaza pe intrebari deschise, care creeaza oportunitati bune pentru o discutie si o conexiune intensa intre cei doi.

  4. Ghicitul in palme – Ghicitul in palme se face de obicei in timpul unei discutii clasice, deci va lasati sa discutati despre orice poftiti. Acceasi regula se aplica si in cazul acestui joc. In afara de afirmatii, partenerii pot juca prin ghicirea din palme. Compania partenerului il va ajuta pe partenerul sa inteleaga ceea ce gandeste celalalt si chiar sa descopere lucruri noi unul despre celalalt.

  5. Jocul cu Cupa Lunii – Cupa Lunii este un joc de societate care va poate ajuta sa va aduceti sentimentele fata in fata. Acest joc se bazeaza pe interpretarea simbolurilor folosind tarotul. Indiferent de simbolul ales de parteneri, fiecare partener descrie simbolul ales. Pentru a ii provoca pe parteneri sa inteleaga temeri, sentimentele si sperantele experientei personale.

  6. Jocuri video romantice – Acestia sunt printre cele mai populare jocuri, destinate cuplurilor. Jocuri precum Dance Dance Revolution, GROOVE Coaster, Just Dance. acestea sunt cele mai populare jocuri, in care partenerii danseaza si se pot bucura de distractie impreuna. Jocurile pot creste si mai mult scena atunci cand partenerii se asorteaza si incep sa joace impreuna.

Toate jocurile prezentate mai sus sunt doar cateva dintre cele mai sexy jocuri care puteti incerca impreuna cu partenerul tau. Fiecare joc are avantajele lui unice, astfel ca veti avea certitudinea ca veti gasi cea mai buna optiune care se potriveste cu voi doi. Experimentati intotdeauna cu jocurile si asigurati-va ca stati in limitele confortabile ale relatiei voastre. Cu toate acestea, speram ca v-a fost de ajutor in alegerea unui joc sexy care sa va aduca mai aproape de partener!