Unul dintre cele mai sigure lucruri pe care le punem pe cainele nostru este o zgarda anti-lătrat. Acest lucru poate face ca căţelul nostru să fie mult mai mulţumit, să nu latre excesiv şi să aibă beneficii inimaginabile pentru noi şi vecinii noştri. Zgardele antilatrat joacă un rol esenţial în controlul câinilor lătrăi. Indiferent cât de bine încercam să ne învăţăm câinele să nu latre, există situaţii în care va face acest lucru. Cu o zgardă anti-lătrat, putem stăvili lătratul înainte de a ajunge la disperare. 

De aceea, este important ca atunci când cumpărăm o zgardă să știm ce fel de zgardă este potrivita pentru animăluțul nostru. În acest articol sperăm să vă oferim câteva cunoștințe bune despre ceea ce trebuie să căutați atunci când căutați cea mai bună zgarda antilatrat.

Hoinarind în lumea zgardelor antilatrat

Atunci când căutam cea mai bună zgarda antilatrat, trebuie sa ne gandim la câteva lucruri cheie. Zgardele încep de obicei de la cele mai simple, precum zgarda din fier cu suport pentru zgarda, până la modele mai sofisticate și mai scumpe precum zgarzile cu ultrasunete. Indiferent de ce model de zgarda anti-latrat achizitionati, exista cateva caracteristici comune pe care ar trebui sa le considerati.

Tipurile de zguarde antilatrat

Există mai multe feluri de zgarde antilatrat și fiecare are avantajele și dezavantajele sale. Unele din aceste tipuri le puteti vedea mai jos:

  1. Zgardele clasice

Acestea sunt formate din doua piese: un cordon de fier pe care este prinsa zgarda și un băț cu surub care leagă cele doua piese. Acestea sunt considerate cele mai simplu și mai ieftin zgardele antilatrat.

  1. Zgardele anti-latrat cu ultrasunete

Acest tip de zgarda anti-latrat ia în considerare sunetul de joasă frecvență, folosind ultrasunete pentru a opri latratul. Aceste zgarzi sunt destul de costisitoare, dar sunt foarte eficiente și foarte comandate.

  1. Zgarzi cu citire

Acest tip de zgarda anti-latrat utilizează tehnologia senzorilor de proximitate pentru a detecta când câinele se apropie de un punct specific. Aceste zgarzi le conecteaza la un sistem dezvoltat din controller si boxa, care intervine când animalul se apropie prea mult.

Avantajele zgarzilor antilatrat

O zgarda antilatrat poate fi una dintre cele mai bune achiziții pe care le puteți face pentru un animal de companie. Aceste avantaje pot fi:

● Zgardele antilatrat sunt benefice pentru vecinii noștri. Cu o zgarda antilatrat, latratul câinilor scade semnificativ, ceea ce face ca și vecinii noștri să se bucure de liniște.

● Zgardele anti-latrat sunt deosebit de utile în învățarea câinilor să nu latre. Unele zgarde sunt si dispozitive de antrenament și pot ajuta câinele să învețe să se abțină de la latrat.

● Zgarzile anti-latrat le ofera câinilor confort suplimentar. De exemplu, zgarzile cu citire sunt construite special pentru ca câinii să fie în siguranță și îngrijiți, cu un spatiu limitat prin care sa se miste.

Cea mai buna zgarda antilatrat

Dupa ce am aflat ce sunt zgardele antilatrat, care sunt tipurile lor si avantajele lor, cum de alegem cea mai buna zgarda pentru cainele nostru? Răspunsul are foarte multe interdependiente, inclusiv bugetul vostru, dimensiunea animalului dvs. și modul în care doriți să utilizați zgarda.

Pentru a vă ajuta cu această decizie, am selectata mai jos cele mai bune zgarzi anti-latrat cu citire pe care le poti achizitiona:

● PetPredictor Pro Premium – este intuitiv și face parte din cea mai avansată tehnologie de citire si are cele mai bune caracteristici de siguranță și îngrijire a animalelor de companie.

● PetSafe Pet Park – este un sistem de citire versatil și ușor de folosit. Acesta se conectează rapid la telefonul celular și poate fi programat automat pentru a furniza moduri variate pentru animalele dvs. de companie.

● Spoofer Dog Fence – acest sistem de citire ofera caracteristici de siguranta si confort foarte avansate precum si tehnologia Google Assistant pentru control intuitiv.

Atunci când achiziționați o zgarda antilatrat, este important să țineți cont de nivelul de siguranță pe care îl oferă, calitatea materialelor și designul fizic al zgardei. De asemenea, acesta trebuie sa fie potrivit cu dimensiunea catelului tau. Înainte de a achiziționa orice zgarda anti-latrat, ar fi recomanda sa verificati ce cred ceilalti proprietari, review-urile pentru zgarda si serviciile oferite de producator.

Alegerea potrivită a unei zgarzi antilatrat depinde în mare măsură de ceea ce doriți să obțineți de la aceasta.