Noaptea este o parte speciala a zilei foarte importanta pentru oricine. Este momentul in care totul se linisteste, in care fiecare dintre noi ne pregatim pentru un nou inceput, iar asta inseamna ca un gand, o fraza sau cuvintele potrivite, scrise de un bun prieten sau de un iubit/iubita, pot face ca inceputul sa fie chiar mai special. In cele ce urmeaza ne vom focaliza pe urarile de noapte buna, pe care le putem livra cuiva drag, iar mai jos vei putea citit ce sunt cele mai incantatoare.

Care sunt cele mai incantatoare urari pentru noapte buna?

De nenumarate ori, in momentul in care ne pregatim sa ne odihnim, ne dorim ca cineva sa ne dea un gand bun, sa ne transmita ceva frumos pentru a ne apropia de starea de somn. Cu alte cuvinte, in momentul in care suntem asteptati sa ne retragem in voalul somnului, cineva poate sa ne umple spiritul cu vorbe de incantare.

In primul rand, putem face asta spunandu-ne unul “Noapte buna – sa ai vise frumoase”. Aceste cuvinte sunt urarile obisnuite, simple, insa au o forta in ele, pentru ca izvorasc din sentimente tandre. De asemenea, pot fi transmise si prin intermediul scrisorilor adresate celor dragi cum ar fi:

 1. “Adorm-te visand cat mai frumos, inconjoara-te de iubire si profita de aceasta minunata noapte pentru a revigora spiritul si a te pregati pentru noua zi. Noapte buna!

 2. “Treceri repede si fara sa stii, cat de important este sa ai un somn linistit intreaga noapte. Asteapta cele mai bune surprize din partea viselor. Noapte buna!

 3. “Dimineata poate sa apara prea devreme, asa ca ghideaza-ti sufletul catre somnul tau dulce-amarus. Noapte buna!”.

Apoi, si mai mult decat atat, exista sandvisurile vorbitoare – asa numite urari-sandvis, care pot avea intre ele urarile obisnuite legate de somn, dar si intrebari speciale sau ganduri placute:

 1. “Noapte buna sau vise frumoase? Sper sa te trezesti maine dimineata cu indrazneala si pasiune.”

 2. “Somn linistit sau vise uluitoare? Astept sa imi spui ce ai visat cand te vei trezi.”

 3. “Noapte buna! Traieste-ti visul in fiecare dimineata si fii multumit cu fiecare clipa.

In concluzie, noaptea este momentul in care fiecare dintre noi poate sa se bucure de un refill pentru suflet si gandire, iar urarile de noapte buna sunt izvorul inimii pentru a ne umple cu dulceata iubirii. Exista numeroase moduri de a transmite un gand bun la miezul noptii si astfel sa transmitem caldura si energie inimii, incat sa ne bucuram de seninatatea starii noastre.
Cautand cuvintele care au puterea sa cuprinda afectiunea, emotia si chiar cadoul final, noi multi, cu totii, reusim sa gasim cele mai speciale urari de noapte buna pe care le putem oferi celor dragi.

Lista Cuvintelor si frazelor de noapte buna pe care le puteti spune celor dragi

 1. Sper sa ai o noapte buna si sa te bucuri de somn
 2. Sper ca cei mai frumosi visuri sa iti inunde constiinta
 3. Somn usor si vise frumoase
 4. Relaxeaza-te si bucura-te de somn
 5. Noapte buna si sa ai vise minunate
 6. Sa ai vise linistite si frumoase
 7. Sa ai parte numai de vise placute si fericire
 8. Noapte calduroasa si vise incantatoare
 9. Sa ai parte de visare, liniste si somn odihnitor
 10. Somn adanc, pace sufleteasca si vise uimitoare