Netflix este platforma de streaming online care a devenit foarte populara printre utilizatori in intreaga lume. In prezent, Netflix adaposteste o vasta gama de filme, inclusiv unele dintre cele mai bune filme Netflix din 2021. Pe langa unele dintre cele mai populare seriale, utilizatorii din intreaga lume se bucura de oportunitatea de a urmari filme deosebite pe Netflix. Cu o varietate de genuri incredibile, anul 2021 a adus o mulțime de filme bune pe Netflix pe care le poți urmari chiar acum.

Cu atat de multe tipuri de filme disponibile pe Netflix in 2021, poate fi dificil sa decideti care filme sa urmariti. Din fericire, Netflix oferă unii dintre cei mai buni actori, regizori și producători pentru a se asigura ca filmele sunt de cea mai buna calitate. Iata cateva dintre cele mai bune filme Netflix ale anului 2021.

  1. Mank

Mank este cel mai nou film al lui David Fincher și este o poveste de invidie, drama și dragostea Hollywood-ului in regimul fascist. Povestea este bazată pe viata lui Herman J. Mankiewicz – autorul de scenariu al lui Citizen Kane – precum si privirea lui asupra condițiilor politico-sociale ale anilor ’30. Fincher creează un film unicat cu un stil artistic original si este jucat de un grup de actori de top care pot crea o imagine cinematografică de primă clasă.

  1. Preturi mari

High Prices este o poveste interesanta despre o tânără care a fost închiși pentru o infracțiune minoră și a fost nevoită să se confrunte cu consecințele eticii sale. Filmul se concentrează asupra felului in care ea se impaca cu pedeapsa și cu ceilalți închisori. Acest film de dragoste dramă și suspans este dedicat tuturor persoanelor care experimentează faptul că sunt nevoite să-și asume responsabilitatea pentru actele lor, fără să-și piardă identitatea, credința sau speranța.

  1. The Trial of the Chicago 7

Procesul celor șapte din Chicago povestește, prin intermediul unei dramă judiciare bazată pe fapte adevărate, despre cei șapte oameni care au fost acuzați de către Curtea Supremă pentru sediție și societăți teroriste. Acest film documentar este unul dintre cele mai spectaculoase de anul acesta. Regizorul Aaron Sorkin a reuşit să creeze un film cinematic cu personaje memorabile si scene extraordinare.

  1. Promisiunea

The Promise, regizat de Matthew Brown, este un film dramatic bazat pe cartea lui Isabel Allende. Filmul are loc in Chile, in perioada Pinochet, si ilustrează, de asemenea, o poveste de dragoste interrasiala. Filmul se axează pe profesorul de scoala Medel și soția sa, Severina, care iubesc fura, dar se confrunta cu prejudecata in cultura chiliană.

  1. The Dig

The Dig este un film cu o dramă superbă și o istorie personală senzatională. Filmul se desfasoara in Anglia anilor 1939, condus de Regatul Unit, si urmărește aventuri ieftine și sentimentale de la englezii de la țară. Filmul prezinta războiul monstru dintre Ruth Williams și Basil Brown explicand cum aceștia se straduiesc să localizeze si sa descopere originile unor civilizatii stravechi.

  1. Malcolm & Marie

Malcolm & Marie plonjeaza spectatorii într-o călătorie emoțională și le oferă o fereastră în calatoria couplei de iubire și a supărărilor pe teme filosofice și educationale. Direcția interioară a lui Zendaya si John David Washington este impresionanta, cuplul se straduieste să rămână împreună. Acest film fantastic a fost lăudat de critici, dand publicului două interpretări impresionante ale actorilor.

  1. Operatia Valkiria

Operațiunea Valkyrie este unul dintre cele mai bune filme Netflix de anul acesta. Această poveste de război din 2008 ilustrează aventura dramată a colonelului nazist Claus von Stauffenberg și a complotului sau de a înlătura liderul nazist al lui Hitler și de a prelua puterea. Filmul regizat de Bryan Singer prezintă un adevărat simbol de curaj și umilință în fața opresiunii.

  1. Ouă

Ouale este un film de comedie de la Nia DaCosta și cu Olivia Wilde, Jack Reynor si ileeita Singh. Filmul are la bază ideea unui personaj feminin care ține o „listă cu lucruri de face inainte de a ajunge la 30 de ani. Filmul urmărește interacțiunea dintre personajele principale și sclipirea lor pentru a ne oferi o comedie romantică captivantă în inima Indie.

  1. Dentistul

The Dentist este o comedie dark cu o sare britanică. Filmul urmărește viața doctorului Tom Howe, care se confrunta cu dileme existențiale și un puternic sentiment de frustrare împotriva sistemului medical. Acest film comic se simte autentic și dulce, utilizand ingredientele blestemate ale comediilor britanice pentru a oferi un spectacol reusit si unic.

  1. Miezul nopții

Midnight, regizat de Charlie Kaufman, se folosește de mijloace de invidie, frustrare si sentimente profund vide pentru a crea o poveste profund tulburătoare. Un tată solitar se vede confruntat cu pierderea fiicei sale și prin călătoria sa întunecată, el trebuie să facă față sentimentelor sale de vinovăție și regrete.