Cele mai noi modele de unghii reprezinta o parte importanta a tendintelor in domeniul beauty care sunt purtate de starurile de pe covorul rosu sau de catre gravidele care vor sa se afiseze in anumite momente speciale cu un look unic si atractiv. Modelele de unghii se schimba in mod regulat pe masura ce artistii specializati din industria frumusetii devin mai creativi. Astfel, apar modificari in design-ul unghiilor care permit toate tipurile de aplauze in cadrul prezentarilor la evenimentele speciale si aduc cu sine, tendinte noi si cool.

Iata care sunt cele mai interesante noi modele de unghii in 2021:

 1. Unghii stiletto

Aceste unghii sunt un trend incepand din anul 2018 si inca se mentin. Ele sunt stilizate sa para foarte aspre si grunjoase. Volumul mare permit ca modelele sa fie create cu diverse sau nuante regale diferite. Aceste unghii se vor dovedi a fi o alegere in tendinte cu siguranta adorata si in 2021, oferind optiunea unei fete edgy sau glam care va iesi in evidenta cu siguranta.

 1. Modele minimaliste

Tendinta modelelor minimaliste de unghii nu este noua si in ultimii cateva ani a fost foarte cautata. Aceste modele sunt simple, interesante si ies in evidenta prin trei nuante de maro, negru sau pur si simplu alb sau nude. Acestea ofera un look subtil si femenin care iese in evidenta.

 1. Unghii cu lingurita

Acest trend al unghiilor s-a aratat a fi o mare hit in 2020 si credem ca va fi chiar un trend in 2021. Aceste unghii sunt inspirate de o infuzie in care cafeaua este servita in opercuri de linguri metalice. Aceste unghii sunt foarte interesante si ofera o experienta unica pentru persoanele care doresc sa se faca remarcate.

 1. Fragmentarea

Fragmentarea se refera la adaugarea de pietricele metalice si mici fotografii in arta unghiilor. Acesta se dovedeste a fi un trend in crestere si va fi unul dintre tendintele de urmarit in 2021. Acesta poate oferi un look modern si prezinta mai multe alternative in raport cu decorarea unghiilor.

 1. Delicatete si feminitate

Unul dintre noile trenduri care vine din anul 2020 este o combinatie frumoasa a delicatesei si feminitatii. Acest trend adauga accente chipilare, printuri floral si stiluri elegante de nail art pentru a oferi un look subtil si frumos, atunci cand este vorba de unghii.

 1. Unghii cu fulgi de zapada

Aceasta tendinta adauga foarte multe culori frumoase si contrastante la design-ul unghiilor. Este o tendinta speciala pentru iarna. Unghiile sunt placate cu mici fulgi de zapada pentru a crea un look festiv si a marca sezonul sarbatorilor. Acesta va fi un trend pe care il vor urmari in 2021.

 1. Unghii cu buline

Aceasta tendinta de design este un predicator in trendul modelelor de unghii. Acesta adauga o privire si o chimie mai profunda la design-ul unghiilor si permite creativitate si verse. Aceste unghii sunt numai bune pentru a atrage atentia si pentru a creste popularitatea.

 1. Unghii cu smoala

Acesta este un trend care aexplodat in ultimele luni si a devenit foarte popular cu accesibilitatea bazei de smoala. Unghiile cu smoala sunt perfecte pentru persoanele care vor sa experimenteze culorile si sa adauge contrast la look-ul si stilul lor.

 1. Modele neon

Neonul isi face amintirea anul acesta si cele mai noi modele de unghii trebuie sa aiba elemente de lumina, concentrandu-se pe culori intense si vibrant. Acest trend este tot ce ai nevoie pentru a arata o conceptie moderna si colorata.

 1. Modele cu orhidee

Orhideele sunt este un trend care sezonul acesta pentru lucrurile de beauty si unghii. Acestea ofera un element de arta si putere naturala, adaugand intr-o experienta unica si magica. De asemenea, este luna speciala pentru unghiii si ai nevoie sa experimentezi cat mai mult si sa incepi sa oferi unele elemente speciale la alte stiluri.

 1. Unghii cu inele

Acest trend este unul de urmarit pentru 2021. Acestea sunt considerate a fi un mod elegant si sofisticat de a te simti in centrul atentiei atunci cand esti in vacanta. Folosind inele de strampi si de catre artistii specializati pentru unghii, acest tendinta poate oferi o experienta complexa si creativa.

 1. Unghii matasoase

Matasoasele sunt unele dintre cele mai frumoase si complexe tendinte care vor domina stilul unghiilor in 2021. Acest trend este similar zburatorilor cu aripi in interiorul unghiilor si poate oferi un look fabulos si elegant. Acestea ofera un design modern care se potriveste cu orice look.

 1. Unghii negre

Negrul se reinventeaza pe parcursul timpului si ramane unul dintre cele mai populare trenduri in industria frumusetii, pe parcursul anului. Acest tendon ofera un look inovator si de impact. Este perfect pentru a-ti accentua design-ul unghiilor si pentru a gasi probleme cu tendintele anului.

 1. Unghii cu paiete

Paietele se dovedesc a fi un accent unic si stralucitor care arata frumos atunci cand le folosesti pe unghii. Este un mod de a adauga stralucire si culoare pana la modele de unghii. Aceste unghii sunt o alegere perfecta pentru evenimente speciale si momente speciale.

 1. Unghii razuite

Modelele razuite ofera un aspect elegant si sofisticat cand vine vorba de tendintele unghiilor. Acestea ofera un look chic cu un efect de volum. Acestea se intersecteaza cu design-urile minimaliste si pot fi personalizate diverse nuante si modele detaliate.

 1. Unghii cu diamante

Diamantele sunt un element luxos, ceea ce inseamna ca ofera un look foarte si prezinta un design sofisticat. Acestea sunt perfecte pentru atmosfere elegante si sunt recomandate sa se foloseasca in domeniul unghiilor. Acestea sunt adesea folosite la unghiile de nunta sau la un eveniment special.