Botezul este o ceremonie religioasă în care în țările cu religii creștine un prunc este prezentat bisericii, iar parinții sau tutorele legal se angajează să-l educe în spiritul credinței. Botezul acceptă de asemenea copilul în poporul creștin, dându-i un nume. Mulți oameni doresc să-i ureze multă fericire în viața acelui copil, printr-o urare specială de botez, care să se potrivească pentru această ocazie. Unde să începi atunci când vine vorba de a găsi cele mai potrivite urări de botez? Să afli în rândurile ce urmează!

Cum sa-ti pregatesti urarile de botez
Botezul este un moment special în viața fiecărui parinte care așteaptă cu nerăbdare această zi. Fiul lor sau fiica lor este botezată în credința creștină, precum și în familia lor, iar Mulţi invitați doresc sa urareasca copilului multa fericire și sănătate, prin oferirea de urari intelepte si speciale. Modul în care îți pregătești urările de botez este foarte important, așa că trebuie să fie un mesaj special, unul care va emoționa și emotia pe care o provoaca va fi de neuitat. Este important să fii cât mai original și să oferi un mesaj în care să inclusiv scopurile și dorințele pe care le ai pentru acest copil.

Câteva idei generale privind urarile de botez

Atunci când vine vorba despre urările de botez, sunt câteva idei generale pe care ar fi bine să le iei in considerare:

 • Folosește cuvintele “sănătate”, “fericire” și “iubire” când vorbești despre copil. Aceste cuvinte sunt unice și emoționale, și reprezintă ceea ce orice parinte și-ar dori pentru copilul lor.

 • Acordă atenție detaliilor. Fiecare urare de botez va fi diferita și este important să fie cât mai personalizată posibil.

 • Nu uita sa-ti dorești și sa impartasesti gânduri înțelepte și îndemnuri pentru acest copil. Aceste sfaturi și urări îl vor ajuta pe acesta să devină o persoană mai bună.

 • Niciodată să nu exagerezi sau să folosești cuvinte prea pompoase.

Cele mai speciale și emotionante urări de botez

Atunci când vine vorba de găsirea celor mai speciale și emotionante urări de botez, sunt câteva lucruri pe care le poți lua în considerare, inclusiv:

 • Acordă o atenţie mai mare momentului, a locului și spiritualității. Puteti include cuvinte precum “Stimă, Rugaciune, Credinta, Dragoste, Speranta și Lumina”.

 • Urmărește să creezi o legatura între credința creștină și copilul botezat. Aceasta gratie unor cuvinte precum “iubire, cheltuiala, îndeplinire, puritate, mandrie si devotament”.

 • Urați-i copilului copilului un viitor stralucitor și să-i doriți numeroase izbânzi în viață, mai ales în ce privește istoria sa spirituală.

 • La final, vei vrea să-i lasi copilului câteva cuvinte pentru a-i aminti de cât de mult este iubit și prețuit.

Cele mai populare urări de botez

Unele dintre cele mai populare sageti desigur ca urare de botez pot fi:

 • “O, Doamne, fii veghetor și călăuzească-l pe (numele copilului), să se bucure de tie, de cele pe care le-ai creat și de creaturile tale”.

 • “Care urarile noastre sa se faca realitate, și să fie mai puternice decât orice altceva. Ia seama la (numele copilului) în aceste zile și în cele ce vor urma”.

 • “Binecuvântează-l pe (numele copilului) cu fericire, sănătate și noroc, și un viitor luminat de Dumnezeu”.

 • „Doamne, fii cu el (ea) acum și mereu. Călăuzește pașii săi și luminează calea. Fă din el (ea) o persoană înțeleaptă și norocoasă, cu iubire curată și motivație necontenită”.

 • „Fii și tu fidel lui Dumnezeu și urmează călăuzirea lui. Fii mereu mândru de a fi creștin, iar {numele copilului} va ști să se păstreze o viață întreagă”.

Botezul poate fi unul dintre cele mai emotionante momente din viata fiecaruia. Este important ca invitații să ofere parintilor și copilului, urări de botez emotionante care să țină seama de acest moment și să-i motiveze pe cei doi.Aceste urări esentiale, trebuie să fie speciale și emoționante în același timp.