Pastele sau Invierea lui Isus Cristos este una din cele mai importante sarbatori crestin ortodoxe, ceea ce ii face pe oameni sa fie mereu in cautarea unor felicitari frumoase, care sa exprime sentimentele lor towards cei dragi. Fericitarea celor dragi cu texte frumoase de Paste si oferindu-le cadouri speciale, la aceasta sarbatorire, poate fi usor una din modalitatile prin care sa-i bucuri.

Din aceasta cauza, am creat acest articol, pentru a-i ajuta pe oameni sa gaseasca ce felicitari de Paste sa le transmita celor dragi. Iata top 5 felicitari fermecatoare, ce pot fi usor trimise, pentru a face pe cei dragi sa se simta speciali.

1. Sa bucuria Pascala il invaluie pe cel sau cea iubita

Sa bucuria Pascalal ii lumineze viata in moduri nebanuite, sa se intample minuni, sa-i converteasca orice necaz in bucurie si implinire, hai sa-i trimitem o urare frumoasa de afurisire, ca sa afle repede ca noi ne gandim la el/ea in aceasta sarbatoare speciala.

2. Pentru un Paste fericit cu inlesniri si impliniri

Un gand cald si plin de iubire, venind din inima, sa aduca domnului/doamnei caldura si lumina, ca sa aiba tot ceea ce isi doreste, atata timp cat sa stie despre Paste ca e un prilej sa se bucure si sa impline si sa-i aduca masura de noroc.

3. Un cald gand de iertare si indurare

In aceasta zi de Paste, primiti o oferta de iertare si indurare, sa pana atentia tuturor si sa le deschida inimile, sa fim mai buni si mai intelepti si sa invatam a ierta si a ne iubi unii pe altii.

4. Acceptati aceasta scribere cu multa speranta si bucurie

Sa simtim prezenta divina in inimile noastre, sa simteam marmile de lumina aprinse de Divinitatea, sa vedeti zeci de minuni facute de Dumnezeu, sa profitati de vesnicia si caldura Cuvantului Sau si sa-I multumim pentru harul Sa.

5. Un semn al izbandei sale!

Sa va aducem bogatie sufleteasca sa va indeplineasca si sa va incante sufletele, sa le aratam in aceasta sarbatoare inalta ca intotdeauna izbanda Domnului a invins, acest mesaj sa fie un semn al izbandei sale!

Cu mare drag sa trimitem inimile si gandurile noastre celor dragi toata bucuria, pacea si binecuvantarea de Paste. Oferiti-le un zambet de Paste si un dar de iertare, fericire si dragoste ca sa lase trecutul in urma si sa-si dezvolte trecutul.

Sa-i incurajam pe cei dragi sa-si exprime credinta in aceasta zi speciala si sa invete sa accepte intelepciunea si iubirea Domnulului. Sa nu ne pierdem duiosia inimii in pandemie si sa transmitem un gand de optimism si speranta in aceasta zi importanta.

Lista cadourilor unice pentru cei dragi, pentru Pasc

Iată câteva cadouri unice, prin care să arătați adevărata voastră grijă și să bucurați pe cei dragi astăzi:

 1. O carte de călătorie virtuală sau reală;
 2. O carte cu rețete din bucătăria locală sau world-wide;
 3. O biblie decorativă;
 4. O friptură de înaltă calitate;
 5. O icoană mozaicată sau de lut;
 6. O tresă de mărgele sau o pereche de cercei din argint;
 7. Un obiect decorativ simbolic;
 8. O carte specială despre religie;
 9. O sticlă de vin special;
 10. Un set drăguț de masă pentru anul nou.

Cum să pregătim un mesaj de felicitare frumos pentru cei dragi

 1. Găsiți cuvintele potrivite – Ascultați-vă inima și scrieți trei costuri pe care doriți să le transmiteți celorlalți.

 2. Urmăriți sentimentele dvs. Față de destinatari – Concentrați-vă pe sentimentele bune pe care doriți să le transmiteți destinatarilor mesajului dvs. de felicitare și căutați cuvintele potrivite pentru a aduce aceste sentimente la viață.

 3. Creatiți un cadru pozitiv și optimist – Acordați o atenție deosebită cuvintelor și cuvintelor pe care le folosiți și asigurați-vă că mesajul și sentimentele pe care le transmiteti sunt un cadru pozitiv și optimist.

 4. Pune punctele pe “i” – Folositi cuvintele pentru a descrie exact ce anume doriti sa transmiteti in mod special si cu exactitate.

 5. Trimite mesajul – După ce ți-ai inclus toate aceste elemente cheie în mesajul dvs. de felicitare, trimiteți-l celor dragi cu un zâmbet și un gând bun.

In concluzie, transmiteti cu siguranta celor dragi texte frumoase de Paste, acestea fiind modalitatea prin care sa le ravniti cei dragi. Daca le trimiteti si cateva cadouri speciale, cu siguranta ziua lor de Paste va fi mult mai frumoasa.

In final, sa ne aducem aminte ca, in ciuda sarbatorilor nemaipomenite, Pastele este mai mult decat o sarbatoare; este o invatatura despre iubire si iertare, despre sufletul curat, despre un nou inceput, o oportunitate de a trece prin incercari si de a ierta. Asadar, hai sa ne bucuram de o Paste frumoasa, linistiti si recunoscatori!