Crăciunul este o sărbătoare frumoasă în care ne bucurăm de decorarea casei, dar și de luat parte la multe petreceri. La fel de important este și să ne pregătim creând propriul nostru look glam. În acest an, ce ne poate face mai speciali decât să îmbrăcăm și să ne ornăm unghiile cu cele mai fermecătoare modele?

Cheia unei ținute de Crăciun este să selectați modele măiestre care sunt în ton cu tendințele sezonului, dar care nu vă stea pe imaginație. Pentru a vă ajuta să vă gândiți la ceva, acest articol are cinci dintre cele mai simple și atractive modele de unghii pentru sărbătorile de Crăciun.

  1. Plicuri letterine

Cu siguranță veți fi surprinși când veți vedea în ce mod frumos veți putea să faceți plicurile studiate și diverșii ornamente care să evidentieze unghia voastră. Această manichiură este încadrată de culori festive precum alb, roșu sau galben și puteți completa cu ștampile florale perfecte pentru a da nota perfectă de veselie.

  1. Dungi festive

Un element excelent care să vă completeze îmbrăcămintea de sărbători sunt dungile festive care sunt simple, mai ales dacă alegem să le realizăm în culori neutre sau chiar argintii. Acestea sunt accesorii excelente care mai pot fi vopsite și îmbrăcate în blană fără a defalca manichiura de Crăciun.

  1. Modele de zăpadă

Un element frumos și foarte specfic și special în sezonul de iarnă este reprezentat de cristalele de zăpadă care se pot aplica pe unghii pentru a da farmecul care să competeze cu senzația de decorare a casei și a arborelui de Crăciun. De asemenea, cristalele de zăpadă pot fi observate sub forma albastrilor și albastrelor irizații la zonele boem moreului.

  1. Ornamente pentru brad

Un alt mod creativ de a decora unghiile pentru sărbători este să realizați unghiile de brad de Crăciun, folosind modele care sunt în ton cu sărbătoarea (buline metalice, funde argintii, umbre argintii ca să imite scânteile, linii ondulate pentru același motiv).

  1. Petrecerile în familie

În sărbătorile de iarnă, cel mai mare motiv de bucurie este petrecerea în familie și de aceea cele două elemente sunt foarte faine când sunt decoreate împreună. De aceea, realizați o manichiură cu unghii cu pasăre sau o unghie în stil polka dot ca să reprezinte grandiozitatea Crăciunului. Dacă vreți să completați cu prietenii, puteți să realizați steluțe albastre sau alte forme geometrice, iar în spatele ei să așezați un fond verde sau roșu.

Sfaturi utile și ușor de urmat

Înainte de a pune în aplicare una din aceste modele de unghii de Crăciun, trebuie să fim pregătiți și să inițiem procesul pentru a obține o manichiură în stil elegant care să dureze mai mult:

• Pre-tratați unghiile pentru a le pregăti pentru prelucrarea următoare: Îndepărtați excesele de cuticule cu un betigas, taiați și scurtați unghiile, sculptați și filed-ul și apoi aplicați un bază protectoră pentru unghii.

• Selecția culorilor potrivite este importantă deoarece sezonul de Crăciun are o paletă foarte colorată: roșu, albastru, verde, aur, argintiu, portocaliu și bleu sunt cele mai populare coloristuri.

• Acordați o atenție deosebită la luciu și folosiți luciu de strălucire pentru a scoate în evidență modelele.

• Folosiți arome speciale și produse speciale pentru unghii pentru a asigura o protecție mai bună și alungirea duratei de viață a manichiurii.

• Alegeți stenciluri sau ștampile pentru a decora diferitele forme de unghii.

• Pregătiți-vă strălucirea înainte de a realiza cele mai dificile operatiuni.

• Folosiți o bază colorată sau transparentă, care să reziste în timp, pentru a prelungi rezistenta la uzuri; în plus, după ce va fi uscat, o puteți fixa prin încălzire ușoară.

• Nerveritic, aplicația celor mai complicate modele trebuie să fie făcută cu cea mai mare grijă posibilă.

Crăciunul este sărbătoarea fericirii și, prin urmare, este important să ne îmbrăcam și să ne împodobim unghiile în culori brumzhale care sunt în ton cu petrecerile de Crăciun. Aceste cinci modele de unghii pe care le-am prezentat oferă unghii rezistente la este foarte ușor de aplicat și de înțeles și sunt complemente excelente pentru ținuta ta de Crăciun.