Serialele asiatice au crescut învalora în ultimii ani și au intrat cu succes în cultura pop. Dacă încă nu te-ai urcat pe acest trend și vrei să explorezi televiziunea asiatică – cum să te uiți la seriale asiatice online și care sunt cele mai interesante? Acest articol este făcut pentru tine.

Iată care sunt cele mai bune seriale asiatice pe care le poți urmări online și care merită o ocazie. Ne-am concentrat pe genuri variate, astfel incât fiecare să-și poată găsi un favorit!

Unde pot fi vizionate seriale asiatice online?

Pentru doritorii de seriale asiatice online, în aceste zile există numeroase surse disponibile. Platformele de streaming, precum Netflix și Amazon Prime Video, au lansat unele dintre cele mai populare și mai bine cunoscute seriale asiatice, inclusiv titluri recente și clasice.

Alte opțiuni spre încercare includ Crunchyroll, Hulu și Viki, precum și platforme de streaming dedicat serialelor asiatice, cum ar fi DramaFever și Viewster. Numeroase mii de titluri de seriale pot fi găsite pe aceste site-uri, fără a fi nevoie să așteptați pentru lansarea episoadelor și episoadele fiind în marea majoritate disponibile în limba engleză.

Listă de seriale asiatice pe care merita sa le urmaresti:

-Boys Over Flower

-The Heirs

-Romantic Doctor, Teacher Kim

-Reply 1988

-My Love from the Star

-Descendants of the Sun

-Goblin

-Hwayugi

-Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo

-Cheese in the Trap

-Love in The Moonlight

-The K2

-Dream High

-Pinocchio

-The Bride of Habaek

-She Was Pretty

-Doctor Stranger

-Strong Woman Do Bong Soon

-You’re Beautiful

-Memories of the Alhambra

-A Love So Beautiful

Boys Over Flowers:

Unul dintre cele mai populare seriale asiatice, Boys Over Flowers a devenit repede un succes de masă. Reprezintă momentul în care K-Drama a devenit cunoscut pe plan global și încă mai se bucură de popularitate în rândul fanilor pe întreaga lume prin reprezentarea sa a clasicului romantic din hariversitățile școlari. Acest serial se concentrează pe personajul Geum Jan Di care se întâlnește cu grupul de tineri bogați care se numesc F4, și care variază în temperament și personalitate.

The Heirs:

Sau "Emereșii" în limba coreană, acest serial are la bază drama adolescentină, cu lumea ciudată a bogaților. Acestea devin mai dificile când Kim Tan, fiul nedorit al unei familii respectabile și al unei alte familii bogate se îndrăgostește de Cha Eun Sang, o fată destul de modestă, care se zbate să se descurce. Serialul a creat senzație în 2013.

Romantic Doctor Teacher Kim

Lansat pe Netflix în 2016, acest serial se concentrează pe Han Suk Kyu, o figură complexă care se preface că este un doctor chirurg și încearcă să-i ajute pe cei din jurul lui și în special pe doi tineri rezidenți. Acestea încearcă să-l ajute să-și rezolve motivele și să se întoarcă în lumea medicală. Acest serial poate fi urmărit pe Netflix.

Reply 1988:

O poveste veselă despre o familie, Reply 1988 se concentrează în principal pe doi frați, Dong Ryong și Taek, care trăiesc în cartierul lor rural, Ssangmundong. Cei doi primesc bucuria și neînțelegerile familiei lor, precum și o relație mai degrabă decadentă cu vecini lor, Deok Sun, etravos. Serialul oferă o privire nostalgică și pozitivă asupra vieții, onoarelor și bucuriei pe care le veți găsi în lumea bunicilor și bunicilor noștri. Poate fi vizionat pe Netflix și Viki.

My Love from the Star:

Acest serial se bazează pe povestea de dragoste dintre Do Min Joon, un extraterestru puternic care trăiește pe Pământ de multe secole, și Cheon Song Yi, o actriță populară care seamănă vag cu o altă femeie cu care Min Joon a trăit pe un alt planet. My Love from the Star oferă odihna unica dintre clasicul sci-fi și un cu totul alt gen, permițând intensitatea isterică a unei comedii romantice și momentele pline de suspans.

Descendants of the Sun:

Descendants of the Sun este unul dintre cele mai bine cunoscute seriale asiatice de dragoste. Kim Soo Hyun și Song Hye Kyo sunt două dintre cele mai frumoase stele din Asia. A avut loc în Uruzgan, Afganistan, despre trimiterea unei unități coreene în misiunea OPT. La mijlocul acestei une aventuri emoționante este romanticul ce se dezvoltă între doi militari.

Goblin:

Goblin a fost un adevărat hit încă de când s-a lansat. Un OST și ună reacție puternică au fost principalii responsabili pentru succesul acestui serial. Drama romantică coreeană urmărește povestea lui Kim Shin, un goblin vechi și curat, și a Sunny-i, o muritoare determinată să se îndrăgostească de el.

Hwayugi:

Hwayugi este una dintre cele mai îndrăgite dramă coreeană, cu o recenzie pozitivă. Acesta se bazeaz