Toti intampinam momente triste din cand in cand, dar suntem mereu pregatiti sa postam acele momente și să rămânem în contact cu cei apropiati prin intermediul retelelor sociale. Fie ca vrem sa aratam publicitate cu o expresie trista, fie ca vrem sa partajam ceea ce simtim si emotiile noastre, imagini triste sunt una dintre modalitatile de exprimare preferate de noi. De la imagini emotionale care neajuta sa subtilizam sentimentele si stramtetea unui moment, la postari care ne ajuta sa treaca peste depresia unei anumite perioade, aceasta lista reuneste cele mai bune idei de imagini triste, pe care le poti posta pe retelele tale sociale.

Iata Top idei de imagini triste: Ce poți posta pe retelele sociale?

1. Imagini din Natura

Daca vrei sa postezi o imagine trista pe retelele sociale, poți alege o imagine din natura, cum ar fi un peisaj noptii, o plaja pe intuneric sau o padure salbatica. Aceste imagini par sa exprime coplesitor tristetea, intristarea pe care o simtim atunci cand trecem prin momente de cumpana sau de confuzie. Cu o imagine din natura simbolizand tristetea, putem sa invitam viewerii sa ia parte la acea tristete si sa simta acelasi lucru.

2. Poze cu Obraji Reci

Multi dintre noi preferam sa postam imagini sau imagini cu maini multumitoare. In schimb, postarea unei poze cu obraji reci ar putea arata ca sufletul tau este rece si trist si poate fi foarte convingator. O astfel de imagine poate strange impresia de pierdere ori de blues, pe care unele persoane il impartasesc cu prietenii lor virtuali.

3. Un Portret Intunecat

Cand ne confruntam cu o perioada intunecata, putem sa lipim o imagine dureroasa pentru a o descrie publicului nostru. Asa ca postarea unei fotografii dure si intunecate poate sa transmita o poveste infricosatoare – de aceea, fotografiile artistice intunecate sunt una dintre principalele idei de postari. Acestea includ poze artistice, precum imaginea de mai sus, care arata tristetea si singuratatea omului sau animalului prezent in fotografie.

4. Un Fundal Straniu si Obscur

Un fundal straniu si obscur poate reda foarte bine aceasta tristete, mai ales atunci cand postam un mesaj. Si chiar daca imaginea poate sugera ca acea tristete este sublima si frumoasa, in final, acest fundal este destul de potrivit pentru a posta o imagine trista pe reteaua ta de socializare.

5. O Ingerime ce Reprezinta Singuratatea

Frecvent, un inger poate sa exprime sentimentul de singuratate si tristete. Unele imagini artistice prezinta ingerimile singeletare, ingeri ce cantaresc sentimente si tristeti ce nu au alta cale de iesire decat in Forma imaginii. Acestea sunt reprezentari simple si sugestive, ce pot fi stranie si emotionale in acelasi timp.

6. Haine si Piese de Vestimentatie Udate de Ploaie

Un singur articol de imbracaminte care ramane ud dupa ce ploua, poate surprinde cu folos tristetea, pentru ca multi pot intelege ce inseamna sa fii ud si sa te simti trist. Pozele cu imbracamintea moale si atasate la acest articol, prezinta tristetea suficienta pentru a-ti exprima emotiile și, de asemenea, poate reprezenta starea ta de spirit.

7. Pastelul

Imaginea unei pisici pastelata poate transmite tristețea si singuratatea fara sa arate exagerat. Pozele cu animalute pastelate par sa sugereze ce tristete poate un animal la momentul respectă si, desigur, are o anumita seninatate si confort pe care o exprima.

8. Lacrimi Mâncate

Mastile si emoticonii folosite pe retelele sociale exprima durerea emoționala. Atunci când suntem tristi si confruntam o perioada de cumpana sau chiar melancolie, putem folosi efectiv variate masti si emoticoni. De exemplu, masca cu lacrimi mancate este un simbol universal pentru tristete si emotii si poate fi adaugata multor postari.

9. Monumente si Structuri Triste

Ce poate fi mai emotionant decat sa postam o imagine cu un monument sau o structura trista? Pozele cu structuri impozante, sfasietoare, care sunt fara culoare sau poze care exprima gol si dezechilibru, precum cladirea unei biserici din vetrele autentice, pot fi un simbol al melancolei.

10. Ploaia si Bucatile Ei

Imagini cu ploile este un simbol intelept al tristetii. Se presupune ca ploaia poate sa curate ceea ce este gresit si sa duca o tenta linistita si pace. Unele imagini triste pot exprima acest lucru, in mod deosebit atunci cand ploaia se aproprie de port eu tristetea sa. Acest lucru ne poate linistii și poate fi asociate cu linistea ca acel lucru trist se va vindeca mai curand sau mai tarziu.

11. Pasarile care Zboara Alone

Unul dintre simbolurile tristetii si singuratatii este pasarile care zboara singure. Initial pasarile zboara in grupuri mari, dar uneori se poate intampla sa zboare de unul singur, reflectandu-ne sentimentele de singuratate. Este probabil cel mai trist simbol al singuratatii si poate fi extins si in postarea ta.

12. O Imagine Elocventa si Teatrala cu Foc

Cea mai impactanta poza singurei flacari de foc, poate reda foarte bine sentimentul tristetii. Cu o imagine ce exprima simbolul pericolului si inspaimantarii, o fotografie lensind o flacara de-a lungul intr-o camera intunecata, poate sa redea tristetea si durerea umana cu mult mai profund decat poza obisnuita.

Pentru cei care cauta imagini triste de postat pe retelele sociale, aceasta lista vine in intampinarea nevoilor si dorintelor lor de a arata tristetea si singuratatea. Indiferent ce exemplu alegem, tristetea sub forma unei imagini poate disemina simbolul simplu al gandurilor triste si dureroase, si poate