Transformarea dragostei în imagini potrivite este vitregia noii tehnologii. Odată ce mulți dintre noi trebuie să-i țină pe cei dragi la distanță, pozele se întorc cu forță în viața noastră pentru a ne ajuta să ne simțim mai aproape unul de celălalt. Cu toții căutăm modalități prin care să exprimăm iubirea în ciuda distanței.

Cum putem surprinde magia iubirii într-o poză la distanță? În această poveste, să vedem care sunt cele mai deosebite poze pe care le poți face cu persoana iubită, indiferent de distanță.

Ce sunt pozele de iubire la distanță?

Pozele de iubire la distanță sunt pozele pe care le faceți cu persoana iubită când trebuie să fiți separați. Împărtășirea simbolurilor de iubire și compassionale de la distanță comunică ceva profund.

O fotografie poate spune o poveste complet diferită față de ce simți când te afli în aceeași cameră cu persoana iubită. Ele pot fi neobisnuit de puternice, sunt perfecte pentru fractionarea iubirii și pun aceeași întrebare: unde ar trebui să fim unul cu celalalt?

Sfaturi pentru a crea poze speciale de iubire la distanță

Când fotografiați de la distanță cu persoana pe care o iubiți, este important să vă pregătiți bine și să fiți creativi. Următoarele sfaturi vă vor ajuta să realizați creative poze de iubire la distanță:

  1. Utilizați obiecte simbolice pentru a vă conecta

Utilizați obiecte care vă asociați unul cu celălalt pentru a vă face poze mai memorabile. Poate fi unghiile de la pantofi pe care le-ați purtat în acea dată specială sau un obiect pe care l-ați împărțit împreună. Selectând obiecte simbolice, puteți comunica prin simboluri, mai degrabă decât prin propria persoană.

  1. Utilizați-vă limbajul corpului

Deși poate fi dificil să convingi un model să folosească gesturile corpului, este posibil să folosiți gesturile corpului și limbajul pentru a vă conecta în pozele de iubire la distanță. Ridicați-vă mâna și arătați-le o șoaptă, sau trimiteți tricouri și bluze în care puteți face semne și simboluri.

  1. Utilizați iluminarea

Iluminarea poate face o poză la distanță mai bună. Evidențiați-vă unul pe celălalt într-o manieră pozitivă și reală. Dacă vă folosiți, de asemenea, de lumina naturală, veți obține niște rezultate minunate.
Un alt lucru pe care îl puteți adăuga la iluminare este umbra. Utilizați umbra pentru a face poza mai interesantă. Utilizați diferite unghiuri și umbre pentru a transmite un mesaj special.

Tipuri de poze de iubire la distanță

Există multe tipuri diferite de poze de iubire la distanță și mai jos aveți câteva dintre cele mai deosebite tipuri de poze:

  1. Poze de selfie

Acestea sunt poze la care participi tu și persoana iubită. În acest fel, vă puteți conecta reciproc la orice moment al zilei sau al nopții. Expressii faciale, râsul și expresiile pot fi umplute cu iubire, astfel încât să le putem trăi la orice distanță.

  1. Sepia poze

Sepia pozele sunt tonuri regale și romantic de maro pentru a capta momentul perfect împreună. Lăsați pozele să vorbească de la sine. Se potrivește de minune cu pozele în care persoana ta iubită este la o distanță mare sau într-un loc diferit.

  1. Poze în oglindă

Folosiți reflectoare în dimineața sau seara pentru a vă face apariția în același plan. O poză în fața unui reflector poate fi mai expresivă decât orice altă poză. Iubiții se pot umple în fiecare zonă din cadru și aduce o conectare spirituală fără îndoială.

  1. Patru mâini

Utilizați fotografia ca medium pentru a conecta mâinile voastre la distanță. Atunci când vă conectați prin mâini, nu există distanță suficientă pentru a nu vă lega. Aceste poze arată forța conexiunii voastre.

  1. Detalii despre locul

Locurile în care trăim diferite de cele în care se află persoana pe care o iubim sunt, de asemenea, foarte importante. Capturați locul persoanei în care locuiește și detaliile sale pentru a distribui o poză cu o capacitate profundă și emoțională.