Disney Channel a devenit prima opțiune pentru cinefilii de toate vârstele deoarece difuzează alte filme de familie și programe pline de aventuri și magie. Dacă ești în căutarea unui film plăcut, pe care să-l vezi cu prietenii sau familia, atunci Disney Channel oferă cea mai largă selecție de producții cinematografice de calitate și distractive. Iată ce filme poți vedea pe Disney Channel.

I. Filme de familie

Disney Channel oferă o selecție impresionantă de filme de familie în stil clasic care sunt potrivite pentru toate vârstele și gusturile.

A. Mulan

Unul dintre filmele de familie preferate de Disney Channel este „Mulan”, o producție care aduce pe ecran fascinanta poveste a unei eroine chinezești care se îmbracă în bărbat pentru a salva familia sa și de a-și aduna curajul pentru a salva țara sa. Filmul este extraordinar de amuzant, înduioșător și plin de acţiune,așa că întreaga familie se va bucura și va râde împreună.

B. Rata și Boris

„Rata și Boris” sunt adorabili și încântători, fiind interacțiunea dintre două rase diferite care se împrietenesc și se ajută reciproc. Este o poveste inspirațională despre prietenie, bunătatea și empatia și include elemente comice pentru a face filmul interesant.

C. 101 Dalmați

“101 Dalmați”este un film de familie îndrăgit pe Disney Channel și ne aduce într-o magie de prea multe încântari. Este vorba despre cele 101 de cățeluși adorabili și misiunea lor disperată de a se salva de la o răufăcătoare vrăjitoare.

II. Avanpremiere și premiere

Disney Channel oferă, de asemenea, câteva avanpremiere și premiere de filme cu o temă diferită și o gamă largă de actori.

A. #Descoperă și câștigă

„#Descoperă și câștigă” este un avanpremieră de film de pe Disney Channel, care ne prezintă aventura în jurul primului campionat global de echitație. Acțiunea îndrăzneață și curajoasă a unui adolescent și a prietenului său pot conecta un milion de concurenți din întreaga lume. Există și ipostaze emotionale și relații complicate care vor fi dezvăluite pe măsură ce duoul întâmpină simultan obstacole și provocări pe drumul lor.

B. Miracolo

Al doilea avanpremieră pe Disney Channel este „Miracolo” care ne aduce într-o lume de vis prin dragoste, magie și puterea curiozității. Acțiunea se axează în jurul unui băiat de 12 ani care se alătură unei conclucrări haioase și mândre care ajută o fetiță misterioasă să se întoarcă în lumea ei. Acest film ne oferă șansa de a descoperi lumea minunată a călătoriei, de a ne dezvolta propriul set de competențe și de a descoperi puterea prieteniei.

C. Hocus Pocus 2

„Hocus Pocus 2”este unul dintre filmele de premiere de pe Disney Channel. Acest film ne prezintă povestea unui nepot care se alătură vrăjitoarelor pentru a salva orașul de la mai multe forțe malefice. Este o aventură captivantă și amuzantă și unul dintre cele mai așteptate filme ale canalului.

III. Comediile de la Disney Channel

Disney Channel oferă, de asemenea, mulți povestitori de comedie. Acestea variind de la comedii adolescentine până la parodii istorice, comediile oferă o nouă dinamică filmului pentru toți prietenii și membrii familiei.

A. Când adolescentul a devenit vedetă

“Când adolescentul a devenit vedetă”prezintă povestea unui adolescent care devine un star peste noapte după ce se alătură unei echipe de medici fără voie. Odată ce toată lumea învață despre stăpânul medicinii, filmul devine haios și foarte șmecher. Acest film va fi o distracție pentru toată familia.

B. Lost & Found

„Lost & Found” – este o comedie despre doi băieți care călătoresc prin America de Nord și se află într-o situație ciudată. Pe măsură ce se învârt în jurul unei căutări de comori și unei mânăstiri îndepărtate, ne vom împrieteni cu această duo excentrică și amuzantă. Acest film pune accentul pe vârstele și generațiile, fiind ușor de urmărit și distractionist pentru toți cei care îi urmăresc.

C. Flubber

Unul dintre primele filme de pe Disney Channel, produs de când lumea este același „Flubber”. Acest film ne duce într-o aventură captivantă într-o lume bizară și plină de magie, unde vom întâlni un personaj inedit, Flubber.