Intr-o lume a informatiei si a tehnologiei fara precedent, au aparut o multime de parti obisnuite in viata unei mame. Pe langa grija si atentia pe care le acorda copiilor sai, aceasta poate fi uneori tentata de multe mecanisme de comunicare inovatoare pentru a le transmite un mesaj clar insotit de cat mai multe emotii pozitive. Din fericire, o mama poate primi mesaje frumoase si speciale daca sunt folosite cu maiestrie limbajul si simbolurile corecte.

Una dintre cele mai mari recompense pe care un copil i le poate oferi acesteia este un mesaj care ii va indemna pe parintii sau bunicii sa i se faca un aniversare speciala. Iata cateva exemple de mesaje pe care puteti sa le trimiteti mamei voastre si sa-i urati la multi ani:

Cand iti trimiti mamei un mesaj emotionant

 • „Mama mea, a fost un privilegiu sa fiu alergat si afectuos tratat si sa-ti simt dragostea maternala. La multi ani! Sper ca aceasta sclipire sa fie a ta.”
 • „Mama mea, fie ca omul care te-a dat pe lume sa te aiba in brate si sa te iubeasca pentru totdeauna! La multi ani, mama draga!”
 • „Toata dragostea si caldura care a invazat casa mea de cand m-ai luat pe mine ca sa fiu parte din aceasta familie, sunt mai presus de toate cuvintele. La multi ani, mama mea draga!”

Cand ii trimiti mamei mesaje amuzante

 • „Nu pot sa spun cat de mult te iubesc, cu toate acestea, as vrea sa-ti spun ca te poti uita la televizor cu mine si sa vezi cum m-am inaltat. Dar, asta nu inseamna nimic. La multi ani, mama mea!”
 • „Mama mea, ar trebui sa devii o mare spioana, pentru ca orice ar face unul dintre copiii tai, tu stii cu siguranta! La multi ani, mama mea draga!”
 • „Mama mea – dragoste, protectie, nutritie. Parca as fi un urs Panda! La multi ani!”

Cand ii trimiti mamei mesaje romantice

 • „Dragostea ta ne-a iubit inca de cand eram mici si ne-a crescut ca sa devenim adulti puternici si independenti. La multi ani, mama mea!”
 • „Niciun cuvant din limba noastra nu este suficient pentru a descrie frumusetea dragostei tale maternale. La multi ani, mama mea!”
 • „Foarte putin se apropie de ceea ce mi-ai acordat. La multi ani, mama mea draga!”

Mesaje frumoase pentru ziua de nastere a mamei

 • „Nu exista cuvinte care sa-ti descrie cele mai importante daruri pe care mi le-ai dat – dragostea ta sincera si nepasarea profunda pentru a ma ingriji. La multi ani, mama mea!”
 • „Cea mai frumoasa parte din familia mea e mama mea dulce. La multi ani mea minunata!”
 • „Mama mea, eu te felicit pe ziua ta de nastere. Anul asta, ai un moment special pentru tine si pentru nimeni altcineva. La multi ani, mamica mea draga!”

Mesajele emotionante, amuzante si romantice sunt surse principale ale caldurii si iubirii neconditionate pe care copiii le-ar putea simti si le-ar putea transmite mamei. Prin urmare, sa stabiliti un mesaj placut ma puteti face pe mama sa se simta norocoasa ca este mama ta. Prima parte este sa ganditi cu dragoste, iar al doilea este sa cunoasteti mai bine si sa intelegeti mai bine sentimentele mamei.

Atunci cand sunteti pregatit sa o faceti, iata o lista de mesaje frumoase pe care sa le oferiti unei mame dragi:

Enumerare a altor mesaje frumoase

 1. „Mama mea draga, urarea mea pentru tine este ca tu sa traiesti cu fericire si sa experimentezi tot binele pe care te-a facut mai inteleapta. La multi ani!”
 2. „ Cat de miraculos este ca de atunci cand te-am cunoscut, m-ai iubit si pasional si imi port grija si astazi. La multi ani, mama mea draga!”
 3. „Ti-am vandut toate potiunile secretului meu si m-ai salvat de la fographerii vietii. La multi ani, mamica mea draga!”
 4. „Dragostea ta maternala vorbeste de zeci de ani si nici un cuvant nu-si pierde puterea. La multi ani, mama mea!”
 5. „Istoria ta mi-a spus poveşti şi mi-a prezentat intelepciune. La multi ani, mama mea draga!”
 6. „De fiecare data cand m-ai ales ca fiul sau fiica ta ai fost mama cea mai inteleapta. La multi ani, draga mamica!”

Sper ca aceste mesaje frumoase sa ii aduca un zambet mamei si sa mareasca sentimentul de dragoste, datorie si respect. De la aniversarea mamei, puteti sa ii trimiteti mesaje de felicitare de ziua mamei, mesaje de bine, mesaje de La multi ani sau pur si simplu sa ii transmiteti dragostea maternala. Toate acestea sunt cele mai frumoase mesaje pentru mama.

Desi aceste mesaje vor spune mai mult decat puteti imagina, nu exista un mod mai bun de a-i arata dragostea, decat prin actiuni personale si feel. Puteti face o mare multi ani mamei si apropiatilor sufletiti si le puteti oferi experiente pozitive si caudre benefice.

Acelasi lucru se aplica si atunci cand i se trimit mesaje. Cu cat sunt mai descriptive si emotionante, cu atat mai mult vor fi simtite. De aceea, este important sa luati in considerare acestine mesaje calduroase si sa le folositi ca punct de plecare pentru a crea mesaje mai specifice, special pentru cazul unei mame dragi.