Topul Filme de Copii – Cele mai Interesante Optiuni pentru O Seara in Familie

Copiii si filmele se imbina perfect. Seara de seara, poti aduce magia pe ecranul televizorului, în casa ta, de cate ori doresti! Exista multe filme pentru copii cu care sa te bucuri alaturi de cei dragi, mai ales atunci cand vrei sa revezi pe discuri vechi classici sau sa descoperi filme noi.

Atunci cand doresti sa te bucuri cu cei dragi de o seara distractiva la cinema, sau pur si simplu sa faci o seara placuta acasa, Topul Filme de Copii va ofera o lista larga de optiuni interesante si distractive.

De la filme fantastice si clasice la filme noi si moderne, de la comedii si desene animate din anii ’90 pana la animatii noi si superbe din anii ’20 – optiunile sunt nelimitate.

Iata, in cele ce urmeaza, cele mai frumoase optiuni de filme pentru copii, despre care familiile isi pot aminti si isi pot bucura de o seara placuta petrecuta alaturi, chiar acasa:

 1. Toy Story (1995)

Toy Story este un film de animatie american produs de Pixar Animation Studios si lansat de Walt Disney Pictures in 1995. Filmul a intrat in istoria cinematografiei globale ca una dintre cele mai bune si mai distinctive pelicule pentru copii din toate timpurile. Acest film se mandreste si cu numeroase premii obtinute; a primit patru premii Academy Awards, doua nominalizari si primul lor mare succes, "Best Animated Feature".

 1. Charlie si Fabrica de Ciocolata (2005)

Charlie si Fabrica de Ciocolata este un film de aventura bazat pe romanul lui Roald Dahl din 1964 cu acelasi nume. Acest film se bucura de primirea fermecatoare in intreaga lume, reusind sa adune 65 de nominalizari si sa obtine doua premii Academy. Neobisnuitul si fascinantul film va oferi o viziune noua si relevanta. Acesta poate fi cel mai important exemplu pentru a demonstra ca fantezia nu se destrama niciodata.

 1. Motoare, Turbo! (2006)
  §§

Motoare, Turbo! este un film de animatie lansat de Walt Disney in 2006 ce se bucura de aprecierea nationala si internationala. Cele doua personaje principale, Otis si Mater, conducatorul tractorului se pregatesc sa participe la un concurs de curse la nivel mondial. Acestia se lupta intre a implini visul lor sau sa-si protejeze viata. Evenimentele filmului le ofera copiilor o experienta pozitiva si o invatare cu o tema interesanta.

 1. Minunata lume Disney 3D: Calatoria Istorica (2009)

Acest film prezinta istoria unica si vasta a lui Walt Disney si a studiourilor sale. Cu Ninja Mickey, Donald Duck si alte personaje Disney, filmul aduce intreaga minunata lume Disney la viata. Supperele sunt captivate de o calatorie intr-o poveste cu efecte speciale si istoria incredibila a lui Walt Disney.

 1. The Lego Movie (2014)

The Lego Movie este un film computerizat si analog bazat pe jocurile video Lego noua generatie. Acest film nu doar ca ofera o experienta de joc, ci aduce si o poveste unica si originala. Personajul principal este un construitor Lego, Emmet Brickowski si lupta sa se ajunga de la un construitor anonim pana la un erou legendar.

 1. Inside Out (2015)

Inside Out este un film animated creat de Pixar in 2015. Personajele sale sunt create individual; Emotiile, care vor creea lumea unica si fantastica pentru copii. Aceste personaje sunt controlate numai prin gandurile personajului principal. Acest film incurajeaza copiii sa exploreze prin emotii si sa se bucure de o aventura moderna si filmica.

 1. Coco (2017)

Coco este un film de animatie de culoare neagra, produs de Pixar Animation Studios si Walt Disney Pictures. Acesta a primit multiple premii pentru dezvoltarea sa complexa si sa temsys uriase si emotii vibrante. Coco se bucura de o conceptie interesanta si captivanta. Luna fara adierea vantului si calatoria in adancul misterului mortii capteaza atentia, fiind perfecta pentru copii si familii.

 1. Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)

Spider-Man: Into the Spider-Verse este, de asemenea, unul dintre cele mai noi filme de remodelare a povestilor si creatiei iconice care are in vedere o gama larga de public. Acest marvel al modernitatii aduce o arena virtuala in care copiii pot sa exploreze prin imagine, muzica si text. Acest film cu particularitati unice captura modul actual al povestilor forestiere.

 1. The Addams Family (2019)

The Addams Family este unul dintre cele mai interesante filme cu animatie lansat in 2019. Acest film este bazat pe cunoscuta familie de comedie si animatie Addams. Aceasta recreatie moderna a familiei se bucura de modul in care unii dintre personajele sale sunt rafinate si suspendate in moment. Acest film ofera o viziune noua si unica asupra vietilor familiei Addams si aventurilor lor.

 1. Onward (2020)

Onward este, de asemenea, unul dintre cele mai noi filme pentru copii produse de Pixar Animation Studios pe data de 6 martie 2020. Acest film se bucura de o shcriere captivanta si o desfasurare energica. Acesta ofera o perspectiva interesanta si adevarata despre vremurile de aici si de acum si despre principiul corect prin care se poate depasi obiceiurile vechi si excluziile sociale.

Conclusion

Topul Filme de Copii prezinta cele mai entuziasmante optiuni pentru familiile care doresc sa se bucure impreuna de o noapte memorabila acasa. Fiecare film ofera copiii o experienta captivanta si adultii o lectie si o perspectiva interesanta. Aceste filme ne arata o lume interesanta si magica cu o perspectiva pozitiva si energica. Toate in toate, fiecare din acestea sunt frumoase si captivante, mai ales daca petreci o seara interesanta in familie.