„Tata Bogat, Tata Sarac” de Robert Kiyosaki si Sharon Lechter este cartea cea mai vanduta din lume. Ea a fost publicata in 2001 si de atunci a castigat recunoasterea a milioane de cititori. Aceasta carte impresionanta are o reputatie de a oferi un ghid practic pentru dinamica comerciala si spirituala de a deveni liber si independent financiar.

Ce este Cartea „Tata Bogat, Tata Sarac?

„Tata Bogat, Tata Sarac” este o carte care prezinta conceptele si principiile esentiale ale educatiei financiare si fiscale. Ofera un mod practic si abordabil al modului in care se poate obtine bogatia financiara, fara sa fie necesara vreo diploma de afaceri. Bazele pe care sunt construite elementele cartii sunt mantu’rica si invataturile spirituale si leaganele de management de la persoane de bine. Robert Kiyosaki este autorul nominals al acestei carti si foloseste o abordare usor de asimilat pentru a explica conceptele noilor si va incuraja sa va construiti propria bogatie.
Subiectul Principal al “Tata Bogat, Tata Sarac”

Subiectul principal al cartii „Tata bogat, tata sarac” este legat de educatia financiara si cum aceasta poate fi utilizata pentru a-ti construi propria ta bogatie. Ofera un mod practic si abordabil al modului in care se poate obtine prin educatia financiara si poate fi urmat de toti cei care doresc sa-si construiasca independenta financiara.

Aici enumeram cateva din conceptele principale abordate in carte:

 • Diferentele intre gandirea traditionala si gandirea asupra banilor – cum modul gresit de a gandi despre bani poate limita achizitiile si construirea propriilor investitii.

 • Importanta de a dezvolta un sistem de bunastare – cum sa va puneti banii sa lucreze pentru dumneavoastra si sa va protejeze de problemele financiare.

 • Cum sa investiti in proprietati inteligent – cum sa folositi banii pentru a va asigura ca obtineti cel mai mare castig si ca sunteti in siguranta.

 • Crearea formelor legale de afaceri pentru a obtine avantaje fiscale si a va pastra drepturi si bunuri.

 • Cum sa va creasca ATM-ul instant personal – cum sa deveniti liberi financiar prin asigurarea fluxului de venit continui.

 • Explicarea investitorilor in intelepciune si controlul propriilor bugete.

 • Cresterea capitalului prin sfaturi practice si gestionarea bunurilor si stabilirea unor puncte economice de referinta.

De ce sa citesti Cartea “Tata Bogat, Tata Sarac”

Cartea “Tata Bogat, Tata Sarac” ofera lectii de invatatura pe care oricine le poate lua la bord si se poate aplica in viata reala. Prin urmare, aici enumeram cateva motive puternice pentru care ar trebui sa citesti cartea:

 1. V-a intari conceptele financiare si va ajuta sa luati decizii corecte

Cu ajutorul cartii, iti vei dezvolta cunostintele in domeniul finantelor, vei castiga mai multa incredere si vei lua decizii corecte. Acest lucru va fi vital pentru orice persoana care are nevoie sa-si dezvolte libertatea financiara si independenta.

 1. Te va ajuta sa gestionezi mai bine banii

„Tata Bogat, Tata Sarac” te poate invata cum sa faci mai mult cu banii disponibili, cum sa-ti planifici veniturile si cum sa-ti controlezi cheltuielile.

 1. Te va invata cum sa faci investitii inteligente

Folosind cunostintele dobandite din carte, vei sti cum sa faci cele mai bune investitii astfel incat sa castigi si sa profiti de pe urma acestora.

 1. Te ajuta sa recapeti controlul asupra propriilor investitii

Dupa ce vei citi aceasta carte vei fi capabil sa iti identifici toate bunurile si actiunile financiare si sa le pastrezi in siguranta.

 1. Iti va da curajul sa-ti asumi controlul

Cartea te poate ajuta sa iei controlul asupra propriilor decizii financiare si astfel sa te apropii de obtinerea situatiei financiare pe care ti-o doresti.

 1. Te va da curaj sa-ti asumi riscuri

„Tata bogat, tata sarac” te poate invata sa iai riscuri calculate si sa devii un antreprenor prosper.

 1. Te va ajuta sa-ti urmaresti standardele

Odata ce vei citii aceasta carte incepi sa-ti poti obiectivele financiare si sa ai arbitri corecti ped peste deciziile tale.

Cartea „Tata Bogat, Tata Sarac” a oferit o energie si o insipratie acestei generatii, oferindu-le scopul si metodele pentru asimilarare a educatiei financiare. Usor de inteles si de naprastat cartea ofera si prezinta conceptul de bogatie si calea catre vizualizarea si obtinerea bunastarii financiare.

Cartea este puternic recomandata tuturor celor care doresc sa obtina finantare, castigandu-si independenta si sa inteleaga si sa miste cu usurinta prin cultura financiara moderna.

In cazul in care ai urmat intainte calea traditionala, educatia financiara din aceasta carte este extrem de esentiala. Ea ofera sfaturi si ghiduri practice pentru a deveni liber si independent financiar si iti va schimba perceptia asupra banilor si alegerilor financiare.

Cartea „Tata bogat, tata sarac” ofera lectii de invatatura pe care oricine le poate lua la bord si se poate aplica in viata reala. Este vital sa citim aceasta carte pentru a ne dezvolta conceptele financiare, a lua decizii corecte, a face investitii mai inteligente si a recapata controlul asupra propriilor investitii si bugetari financiare.