Uitatul la filme devine din ce in ce mai simplu din pacate lejeritatea vine la pachet cu riscuri si provoaca o surpriza: ne miscam prea rapid prin oferta de filme si nu reusim sa ne bucuram din plin de experienta filmei. Cu toate acestea, afirmatia cu siguranta nu se aplica site-urilor de streaming gratuit, site-uri care ofera acces imediat la un numar impresionant de filme, seriale si episoade de televiziune. Netflix, de exemplu, are atat de multe continuturi gratuite, incat este greu sa gasesti ceva ce sa-ti placa.

Daca vrei sa te uiti la ceva bun si sa nu-ti petreci timpul cautand ce anume, iti prezentam o lista cu cele mai bune filme Netflix online gratis la care te poti uita chiar acum.

I. 6 filme Netflix online gratis

A. The Silence of the Lambs (1991)

Unul dintre cele mai bune filme de groaza din toate timpurile, The Silence of the Lambs este un film clasic de Anthony Hopkins si Jodie Foster. Unul dintre moderatorii si designerii serialului tau preferat, Hannibal Lecter, il ajuta pe cadrulFBI Clarice Starling in inchiderea psihopatului criminal Buffalo Bill. Filmul a castigat multiple premii și histerie pentru rolurile lui Hopkins și Foster.

B. The Dark Knight (2008)

The Dark Knight, despre lupta lui Batman contra Jokerului, nu este doar unul dintre cele mai bune filme ale lui Christopher Nolan, ci si unul dintre cele mai bune filme din toate timpurile. Este vorba de depsipala carismaticului Joker si provocarea sa de a pune la incercare limitele morale ale lui Batman. Filmul a fost critic si de asemenea castigat multiple premii.

C. Sin City (2005)

Un alt favorit al generatiei noastre, Sin City, este un film bazat pe comicul cu acelasi nume. Filmul se concentreaza pe lumea interlopa a unei cetati necrutatoare. Afisand un mediu urban thill, filmul are rolurile principale ale lui Bruce Willis, Mickey Rourke, Clive Owen si mai multi alti actori de top.

D. The Pianist (2002)

Un alt film romanesc semnat de Roman Polanski, The Pianist ofera o incursiune impresionanta in cum a fost vazuta si traitamasa Evrei in timpul Holocaustului si strazile din Varsovia rezultand in mod constant sub dominatia nazista. The Pianist urmareste aventura lui Szpilman, un pianist evreu extraordinar, lupta sa pentru supravietuire in situatii adverse si cum este salvat de un ofiter german.

E. Forrest Gump (1994)

Un film pe care toata lumea trebuie sa-l vada la un moment dat, Forrest Gump merita din plin aprecierea pe care o primeste si cea mai buna parte este ca il poti gasi pe Netflix chiar acum. Este vorba despre Tom Hanks, care interpreteaza rolul lui Forrest Gump, omul cu o inteligenta mai putin comuna povestind adevarata sa incursiune in istoria anilor 1960-70.

F. Birdman (2014)

Birdman este unul dintre cele mai provocatoare si creative filme de luat in considerare. Semnat de regizorul Alejandro Inarritu, filmul urmareste visele si realitatea actorului Michael Keaton, prizonier in trupul unei pasari. Filmul a primit mai multe premii si upercutat publicul prin multitudinea de idei si subiecte abordate.

II. 6 seriale Netflix online gratis

A. Stranger Things

Stranger Things este unul dintre cele mai populare seriale de pe Netflix si contine 8 episoade pline de mister si thrling. Filmul s-a concentrateaza pe misterul orasului Hawkins, unde lucruri bizare incep sa apara, fiind centrul unei saga intergalactici. Serialul ofera o combinatie inovatoare intre fantezie si horror, care promite sa nu le dezamageasca nici pe cei mai exigenti dintre spectatori.

B. Black Mirror

Cu siguranta cele mai destabilizatoare si ingrijoratoare dintre serialele de pe Netflix, Black Mirror contine diverse scenarii care sa te faca sa-ti privesti tehnologia si viitorul intr-o perspectiva mai intunecata. Serialul trateaza diferite subiecte contemporane si efectele asupra omului si societatii a tehnologiei inovatoare.

C. Dark

Un serial de mister care se axeaza pe perioada postbelica din 1989 in orasul German Winden, Dark este un serial diferit. Structurat intr-un arbore alb al procesului de gandire al creatorului, incearca sa abordeze subiecte cum ar fi dualitatea sau timpul, chiar si o descriere materiala a vointei umane.

D. Sherlock

O varianta moderna si adaptare acartii lui Sherlock Holmes, Sherlock este un serial britanic care il are in centrul actiunii pe detectivul privat din Baker Street si John Watson. Serialul exploreaza toate dimensiunile vietii lui holmes, cu fapte ce il ajuta sa stapaneasca mortii in variatele cazuri din calea lui.

E. The Wire

The Wire este un serial de televiziune american care se concentrează asupra scenei criminale din Baltimore. Serialul, axat pe drama si relatiile personale, echilibreaza personajele umane și societatea și ia atitudini foarte profunde asupra dependentelor din zona metropolitană.

F. Narcos

Inspirat dintr-o poveste adevărată, Narcos se concentrează ba pe Pablo Escobar, ba pe agentii guvernamentali in lupta vizibila de a lupta crescândul pericol al gruparilor de narcotraficanti care au grupat narcotraficul în Columbia și restul lumii.

III. Ce trebuie sa stii inainte sa te uiti la filme si seriale Netflix online gratis

Inainte sa te uiti la filme Netflix online gratis este important sa stii cateva lucruri, cum ar fi:

A. Asigura-te ca ai conexiune la internet suficienta

Conexiunea internet suficienta preveneste buffering-ul si intreruperi, mai ales daca vrei sa te uiti la filme, lucru care poate fi destul de enervant. De obicei, este recomandat sa ai almeno 25 MB / s pentru a te bucura in deplin de experienta streaming-ului de media.