Tunsorile bob au devenit extrem de populare și, astfel, pot fi văzute din ce în ce mai des în străzi pe diferite femei de toate vârstele și stiluri. O tunsoare bob scurt asimetric este o opțiune excelentă pentru cei care își doresc un look modern și provocator, care se modifică în funcție de stilul personal, dar nu necesită prea multă îngrijire. Tailoring este cheia unei tinute moderne și interesante, astfel încât această tunsoare se pretează perfect.

Iată câteva motive pentru care alegerea unei tunsori bob scurte asimetrice ar putea fi potrivită pentru tine:

1: Adaugă O Notă Proaspătă De Cele Mai Obosite Coafeze

O tunsoare bob asimetrică scurtă poate adăuga un strop de prospețime chiar și celei mai obosite coafuri sau look-uri. Dacă ai experimentat unele puncte morte în zona ta de coafură, încercând această tunsoare vei vedea că păstrezi lucrurile interesante și provocatoare.

2: Avantajul Stilului Personal

Cu o tunsoare bob asimetrică scurtă, puteți îmbina o mulțime de stiluri. Această tunsoare oferă o formă distinctă și se poate aranja într-un mod generos. În funcție de produsul tău de styling, ar putea fi aspru și minimal sau mai vesel și voluminos. Cu o simplă schimbare a produselor, style-ul tău poate fi reinventat și refăcut.

3: Multe Variante

Când vine vorba de tunsorile bob ca cel scurt asimetric, există multe sub-stiluri diferite pe care le puteți alege. De la bob-uri scurte și ciufulite la cei mai lungi și mai edgy bob-uri, există o varietate de moduri în care tunsoarea poate fi ajustată.

4: Usor De Intretinut

Această tunsoare îți poate permite să eviți încurcăturile și îngrijirea sistematică, deoarece nu este nevoie de prea mult styling sau prea mult timp pentru a o îngriji. Asigurați-vă că țineți părul curat și proaspăt prin spălare și umezire frecventă, precum și prin șuvițe regulate. Puteți utiliza produse precum mousse, ceară sau spray pentru a defini stilul dorit.

5: Neasociat Cu Vârsta

O tunsoare bob scurtă asimetrică poate veni la încheierea îngrijirii obositoare a părului, deoarece aceasta este o tunsoare generoasă pe care o poți strânge sau poţi rupe. Acesta este un plus însemnat pentru toate generațiile, începând cu adolescenții și terminând cu oamenii în vârstă.

6: Îmbinând Estetică, Eficiență, și Simplitate

Faceti-vă look-ul cât mai simplu și mai eficient posibil, mai ales când sunteți într-una din zilele mai ocupate. Tunsorile bob scurte asimetrice poartă volum, formă și, totodată, sunt suficient de scurte pentru a nu fi nevoie de prea multe produse de îngrijire sau styling. Ușor de întreținut și căutat, această tunsoare se pretează perfect stilului tău zilnic, făcându-te să arăți și să te simți grozav.

Cum Sa Alegi O Tunsoare Bob Scurt Asimetric

Atunci când vine vorba de alegerea tunsorii bob scurte asimetrice, forma feței este cea mai importantă. Există mai multe forme de bază ale feței și tunsoarea pe care o vei alege va avea prima sau ultima influență asupra stilului tău. Nu uita că acest lucru se aplică și în cazul altor tipuri de tunsori. Iată câteva exemple:

• Forma rotundă – Pentru o astfel de formă, puteți merge pentru bob-ul bob scurt asimetric atașat cu ciuful sau liniile verticale. Acest lucru creează contrastele necesare pentru a umple și a oferi adâncime feței.

• Forma în inimă – Această formă este mai largă pe tâmple și tinde să se subtieze spre încheieturile maxilarului. Pentru o tunsoare bob-ul clasic va merge perfect părul tuns într-o parte, cu ciuperci dezordonate pe margine.

• Forma patrata – Aceste fețe au o formă mai solidă și armonioasă, astfel încât puteți face o mulțime de lucruri. Vei căuta tunsori extrase, cu laturi mai scurte, ciuperci pentru margini și linii verticale.

• Forma îngustă – Aceste forme tind să aibă liniile și detaliile punctate. Bun pentru a purta bob-uri lungi și mai ușor de ciupercat.

• Forma triunghiulară – Această formă are obiceiul de a se lărgi pe ceafă și pavilionul urechii și surplusuri pe partile laterale. Pentru a acoperi detaliile, vei dori să susții parul mai lung deasupra urechilor și mai scurt în partea de sus și în celălalt.