In ultimii ani, filmele au capatat din ce in ce mai multa popularitate, cu multe categorii, lansari si subtitrare in limbi diferite din toata lumea. Originalitatea lor a crescut si mai mult cu versiuni dublate si subtitrate in diferite limbi ale lumii. Filmele aduc o schimbare pozitiva si o lectura a profunzimii oamenilor, a culturilor, a istoriei si a lumii in ansamblu. Pentru romani, si cei care vorbesc limba romana, exista optiunea de a vedea unele dintre aceste filme subtitrate in romana.

Deoarece titlurile disponibile sunt multe si variede, puteti fi dezamagiti cand nu stii ce sa alegi. Acest articol aduce 10 dintre cele mai bune filme de vizionat, subtitrate in romana și disponibile în această limbă pentru un divertisment lin.

 1. Kung Fu Panda

Kung Fu Panda este unul dintre cele mai iubite filme despre artele martiale si despre kung fu. Aceasta creatie Dreamworks are personajele sale principale – Po, o panda manuala si Shifu, un maestru al stiintei kungfu. Acest film este subtitrat in romana si merita vazut pentru a-ti da seama de modul in care arta lupta martiale se leaga armonios in aceasta poveste uimitoare. Este un film de desen animat, inspirat de aventuri, distractiv și de invatare.

 2. Titanic

Cel mai bine cunoscut pentru scenariul și imaginea lui epica, filmul Titanic este una dintre cele mai mari capodopere ale lumii. Filmul se remakeaza si revine in viata prin scenariul si interpretarea sa impresionanta. Filmul prezinta povestea de dragoste dintre cei doi – Rose și Jack, in cadrul unui vas Titanic. Acest film este o captura uimitoare și prinde momentele de emoție și aventura. Acest film poate fi urmarit in limba romana, subtitrat si dublat.

 3. Aruncă-te cu parașuta

Filmul „Arunca-te cu parașuta” este cunoscut pentru mesajul de eroism pe care-l transmite. Acesta este un film inspirat de fapte reale, care se învârte în jurul unui grup de parinti obișnuiti facand cea mai corecta alegere in momentele dificile si gandindu-se la binele copiilor lor. Acest film poate fi vizionat incepand cu mijlocul anilor ’90 si este subtitrat in limba romana, avand o orgineala in Hercule.

 4. Avatar

Avatar este un film despre magie, creatie, aventura si dramatica, toate subate intr-un singur film. Acest film prezinta povestea unei lumi imaginate, a Pandorei, pe care individul incearca sa-l creeze unul si salveze lumea de distrugerea sa. Acest film poate fi vizionat si in limba romana, fiind subtitrat fara dublaj. Acest film ofera anumite idei indiscutabile despre ceea ce se poate intampla cand cineva vrea sa-i salveze pe cei vulnerabili.

 5. Fast and Furious

O alta alegere buna pentru oamenii care urmaresc filme subtitrate in limba romana este „Fast and Furious”. Acesta este filmul care se bazeaza pe o tema de curse de masini nebune si de aventuri. Acest film prezinta povestea a mai multor persoane care au ramas fivalenti si leconaite in adancurile inimii lor. De asemenea, acestea sunt luptele folosite si pregatelile facute pentru concluderea unei misiuni de succes. Acest film poate fi vizionat si in limba romana si are 7 versiuni.

 6. Coco

Coco este unul dintre cele mai iubite filme produse de Pixar. Acest film se bazeaza pe o istorie familiala mai bogata si prezinta simbolismul de iubire dintre cei doi membri ai familiei. Acest film uimitor are o diversitate a scenariului si elementelor sale, si poate fi vizionat in limba romana, dublat sau subtitrat. In plus, aceasta piesa aduce un mesaj unic cu privire la dragostea si legaturile familiale care pot fi intarite si reparate oricand.

 7. Moartea lui Superman

Superman este unul dintre eroii cu puteri ai universului DC Comics. El este in general cunoscut pentru fortea lui infinite si pentru slujirea fata de lumea lui si a luptei impotriva raului. Filmul „Moartea lui Superman” prezinta povestea sa si modul in care el a murit si a revenit. Acestea sunt de asemenea si alteratiile principale ale filmului. Acesta poate fi vizionat si in limba romana, subtitrat si dublat.

 8. Harry Potter si camera secretelor

Harry Potter este un personaj renume si este unul dintre cele mai bune personaje ai Universului britanic. Acesta este vazut in seria de filme cu aceasta tema, care a devenit foarte bine cunoscuta si uimitoare. Al doilea film din serie, „Harry Potter in Camera Secretelor” prezinta schimbarile in vieta lui Harry si cum isi poate schimba lumea intreaga. Acest film poate fi vizionat in limba romana, subtitrat si dublat.

 9. Jump Street 21

Acest film comedie se bazeaza pe propagarea și pe careva tema de aventura, care a fost combinata cu reactia halucinantă a oamenilor si cu o gama variata de oameni. Acest film in sine se concentreaza pe doua oficiere de politie, care sunt trimise sa investigheze criminalul mari. Acest film poate fi vizionat in limba romana, in versiunea subtitrata si dublata.

 10. Norbit

Norbit este unul dintre cele mai luminate productii produse prin Dreamworks si Columbia Pictures. Acest film in sine se bazeaza pe tema de dragoste si sentimente. Acesta prezinta actiunea lui Norbit pentru a-si salva famiya si drepturile sale. Acest film poate fi vizionat si in limba romana si poate fi dublat sau subtitrat.