Vara este anotimpul ideal pentru a vizita litoralul romanesc, mai ales, plaja Eforie Nord! Aceasta plaja are o frumusete unica, in care turistii pot sa indrageasca soarele, apa, plaja si toate optiunile de distractie si relaxare de care pot avea parte aici. Cine nu vrea sa se bucure de zilele calde si frumoase si sa profite la maxim de ceea ce ofera plaja Eforie Nord?

Acum, haideti sa descoperiti de ce trebuie sa vizitati aceasta plaja.

1. O locatie ideala pentru relaxare si distractie

Plaja Eforie Nord ofera un ambient ideal pentru cei care doresc sa se relaxeze si sa se bucure de zilele calde si frumoase. Este un mic paradis pe care il poti bucura de la rasaritul soarelui pana la apus. Pot fi vazute multe pasari pe plaja si marele albastru care iti limpezeste gandurile. Pe langa asta, turistii pot sa se bucure si de sporturi nautice cum ar fi jet-ski-ingul sau vaile la ski.

2. O multime de activitati

Pe langa leneviile in soare, turistii pot sa se bucure de o multime de activitati, inclusiv dansul. Plaja are o sala de dans unde sunt adusi DJ din tara si din strainatate. Exista programe si evenimente destinate tuturor varstelor. In plus, exista o multime de restaurante, cluburi si pub-uri, precum si centre de dans si de distractie, de unde poti alege. De asemenea, turistii pot sa profite si de multe alte activitati si spectacole muzicale.

3. Amplasata in mijlocul “Rivierei Regelui”

Pe langa faptul ca plaja Eforie Nord ofera un mediu ideal pentru relaxare si distractie, atrage, de asemenea, turistii din intreaga lume care doresc sa exploreze “Riviera Regelui”. Acesta este numele dat zonei mai mari din jurul plajei. Riviera Regelui include Marea Neagra, apele Lacului Techirghiol, munti si paduri. Turistii pot vizita acest loc uimitor, in cazul in care doresc sa exploreze mai mult decat plaja Eforie Nord si se pot bucura de peisajele spectaculoase.

4. Sezonul turistic prelungit

Un alt avantaj de a vizita plaja Eforie Nord in perioada verii este sezonul turistic prelungit. Este adevarat, sezonul turistic incepe de obicei in mai si se termina in septembrie, dar plaja Eforie Nord are sezon mai prelungit si se poate petrece aici pana in noiembrie. Acest lucru este posibil datorita temperaturilor mai ridicate compare cu alte parti ale tarii si poate fi un motiv in plus pentru a vizita aceasta plaja minunata.

5. Accesibilitate

Plaja Eforie Nord este foarte accesibila turistilor, atat datorita locatiei sale, aproape de oras, cat si datorita mijloacelor de transport disponibile. Exista autobuze care pleaca de la Constanta sau de la Bucuresti si vin direct la plaja. Pe langa acestea, exista si pachete tour, care pornesc din Bucuresti si pot ajunge la Eforie Nord, astfel incat sa faca turul mult mai usor si mai confortabil.

6. Optiuni cazare variate

O data ajuns la plaja Eforie Nord, turistii vor avea o varietate de optiuni pentru cazare. Exista hoteluri de lux, vile, locuri de campare, precum si o multime de apartamente de inchiriat. Toate acestea sunt disponibile pentru diferite buzunare si va ajuta sa va bucurati si mai mult de vacanta.

7. Operamtii interesante

Plaja Eforie Nord are, de asemenea, o multime de oferte si reduceri atractive pentru toti turistii care iau parte la excursii organizate de Scoala de Vara. Odata ajunsa la plaja, turistilor li se va oferi un pachet turistic, in care sunt incluse cazare rezonabila, transfer direct, activitati sportive si mai multe. Acestea sunt doar cateva din optiunile pe care turistii pot sa le aleaga, daca doresc ceva mai mult decat o vacanta la plaja.

Asadar, plaja Eforie Nord este o optiune excelenta pentru cei care doresc sa se bucure de vara si sa faca ceva diferit si neobisnuit. Are o frumusete unica si ofera o varietate de distractii pentru toate varstele. Aceasta plaja este un loc ideal pentru cei care isi doresc sa aiba parte de episoade magice, distractie si relaxare.