Anul Nou 2022 este un eveniment special, iar cea mai buna modalitate de a-l marca este sa trimiti celor dragi un mesaj personalizat. Acestea pot lua forma unui text scris pe un fel de hartie, ceea ce este imagini sau poze frumoase, care contin urari pentru cei care le primesc.

Pe masura ce se apropie Anul Nou 2022, se poate intalni o multime de imagini pe internet care contin urari pentru cei dragi, astfel incat este posibil sa devina dificil sa gasesti o imagine care sa-ti placa si sa-i transmita mesajul potrivit celor care o primesc.

In acest articol vom analiza cateva alegeri care au crescut in popularitate si au aparut anul acesta, si care s-au dovedit a fi foarte potrivite pentru a fi folosite ca imagini cu urari de Anul Nou.

 1. Imagini cu fundal alb


  Cele mai populare imagini de urari de Anul Nou sunt acelea care au un fundal alb si o fereastra transparenta, in care se gaseste un mesaj scris, imaginea unei vedete sau o figurina, sau orice alte elemente care transmit urarea.

Aceste imagini sunt populare din cauza faptului ca au un design minimalist si creeaza un efect elegant, ceea ce poate fi intotdeauna un plus in trimiterea acelor mesaje speciale de Anul Nou. Ele se pot gasi in multiple variante si sunt adecoate cu teme diverse precum flori, animalute, stele si multe altele.

 1. Imagini animate


  Imaginile animate sunt tot mai populare, mai ales pentru ca se pot distinge cu uşurinta de mesajele obisnuite si au un efect aparte. Acestea s-au dovedit extrem de potrivite pentru a transmite un mesaj bun si vesel persoanelor dragi, datorita efectelor speciale si a culorilor stralucitoare.

Exista o multime de mesaje animate care sunt distractive si include imaginea unor personaje mici care pun in scena distractive scene de petrecere, iar de multe ori ele sunt adecvate pentru a fi trimise si la locul de munca, sau chiar si familiei.

 1. Imagini cu mesaje inspiratoare


  Mesajele care se regasesc in aceste imagini transmit sentimente pozitive si trasmit un mesaj profund sau creativ. Aceste mesaje sunt extrem de potrivite pentru a le trimite prietenilor si familiei un imbold de a avanseze si de a atinge scopurile de Anul Nou, sau pentru a le oferi un sentiment de speranta, atunci cand aceasta lipseste.

Se pot gasi mesaje scurte sau extinse care sa se potriveasca oricaror gusturi. Unele dintre acestea pot contine mesaje inspire ale persoanelor cunoscute public sau citate ale autorilor preferati. Altele pot contine versuri sau sloganuri motivatoare care invita la actiune pozitva.

 1. Imagini facute in photoshop


  Imaginile care sunt realizate cu ajutorul programului Photoshop sunt tot mai populare in ultimii ani, in special pentru ca pot fi create prin combinarea succesiva a multiple imagini individuale, astfel incat sa se creeze un alt mesaj care trasnmit mai mult decat un simplu mesaj scris.

Unele imagini create in Photoshop pot contine mesaje scurte sau citate care sa creeze efecte speciale, precum fondul care se schimba sau tranforma in imagini sau animatii, care dau mesajului un plus de personalitate.

 1. Imagini cu celebritati


  Celebritatile sunt intotdeauna un lod magnet pentru oameni, iar imagini cu vedete populare sau actori au devenit foarte populare. Acestea devin ocazia perfecta de a simula o intalnire cu vedeta ta preferata, si sa-i trimiti mesaje direct persoanelor care iti sunt dragi.

Exista multe imagini care contin citate sau mesaje ale personajelor celebre, sau chiar poze ale vedetelor in ipostaze distractive sau speciale. Aceste imagini sunt parte a unei culturi speciale, si sunt adecvate situatiei de Anul Nou 2022.

 1. Imagini traditionale chinezești


  Imaginile chinezesti traditionale sunt faimoase pentru stilurile lor complexe si semnificativa istorie. Ele pot fi adecvate ca urari si indiferent ca sunt imagini cu petreceri, evenimente familiare sau animale, acestea sunt adecvate pentru Anul Nou 2022.

Imaginile pot contine interpretari variate ale unui mesaj, precum recunoasterea frumusetii vietii, motivare, aventura sau imblanzirea esecului. Acestea sunt servicile precum mesaje esentiale despre intelepciune, nu doar despre ce se intampla pe un anumit moment, si sunt adecvate pentru a fi trimise in aceasta perioada.

 1. Imagini vintage


  Imaginile vintage sunt un mod surprinzator prin care urarea poate fi transmisa. Acestea contin mesaje sau scene care vin cu incarcaturi pozitive, pentru ca te duc in timp, atunci cand se doreste o revenire la o perioada mai buna.

Imaginile se pot gasi online, sau pot fi desenate main-cater main de artisti care se axeaza pe acest stil si pot fi personalizate pentru a transmite un mesaj special sau un sentiment pozitiv. Acestea contin elemente inedite precum scenarii individuale, elemente decorative sau culori unice care se pot potrivi perfect cu Anul Nou.


Imaginile cu urari de Anul Nou sunt in multime si pot fi personalizate in functie de persoana care le primesc, sau pot fi trimise in mod general tuturor persoanelor care sunt dragi.

Desigur, este intotdeauna important sa alegeti cu grija imaginea, iar urmatoarele sunt cateva exemple de moduri in care pot fi transferate mesaje de Anul Nou 2022 cu imagini. Acestea include imagini facute in Phototshop, imagini vintage, imagini animate, imagini cu posteri si imagini cu mesaje. Fiecare dintre acestea sunt create pentru a transmite mesaje profunde ce pot fi inteleese si pot fi trimise cu succes, chiar de la distanta.