În ultimii ani, unghiile negre au captat întreaga atenție a femeilor și respingerea lor a dispărut din combinația de culori a tuturor. Aceste unghii sunt cool, de modă și pentru cei curajoși suficient să stea la miezul nopții. Dacă încă te întrebi de ce să încerci unghii negre chiar acum, citiți mai departe.

1. Efectelor pe care îl produc

Unghiile negre produc un efect destul de cool. Oricare ar fi ținuta ta, indiferent dacă ești într-o ținută clasică sau într-o ținută intr-un stil modern, cu unghii negre, efectul va fi cel mai bun. Unghiile negre arată cool, sexy si ar putea face tinuta ta sa para mai unica si moderna.

2. Diminuează rezistența ta

Unghiile negre arată destul de bine, dar acestea pot ajuta, de asemenea, la cercetarea ta. Atunci cand te uiti la unghiile pe care le porti, te poate ajuta sa te simti mai puternic si mai increzator, pentru ca inseamna ca esti indrazneata si curajoasa, deoarece o tinea unghiilor negre iti poate spune ca esti pregatita sa experimentezi mai mult.

3. Moda actuala

Unghiile negre sunt trendy in prezent. Am vazut cum unghiile negre s-au transformat din „tabu” în a fi orpornul unei ținute intr-o noapte. Aceste unghii sunt prezente peste tot, de la lucru la petrecere sau chiar la evenimente. Oricine poate opta pentru unghii negre și poate avea încredere în ele.

4. Adaugă personalitate

De asemenea, unghiile negre pot fi o modalitate perfecta de a-ti adauga o doza de personalitate. Pur și simplu încercați câteva dintre aceste idei de unghii negre și vedeți cum vă pot schimba ținuta în cel mai bun mod. De asemenea, dacă alegeți o ținută neutră, cum ar fi o fustă sau un costum, puteți pune puțină culoare și personalitate prin unghiile negre.

5. Afișarea punctelor tale forte

Femeile trebuie să se simtă încrezătoare și curajoase și urmărind modalitatea de a face acest lucru, unghiile negre poate fi o modalitate foarte bună. Unghiile negre îți permit să-ți dezlănțui forțele și să fii sincer cu tine însuți și în lume. De aceea, unghiile negre sunt atât de populare acum, iar fetele știu că aceasta este o modalitate foarte bună de a se aduna.

6. Multe idei uimitoare de nail art de care te vei bucura

Unghiile negre nu inseamna numai sa porti o singura culoare, ci inseamna sa iti lasi imaginatia sa zboare și să explorezi diferite stiluri de încrustații, mize, patii și modelare. Există câteva opțiuni diferite și unice pe care le poți încerca. Ori de câte ori te îmbraci, poți schimba înfățișarea unghiilor și poți adăuga mai multe detalii unice pentru a rezuma ținuta ta.

7. Este destul de ieftin

Unghiile negre sunt destul de ieftine, asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi. Unghiile negre pot fi orice, de la ceva unilateral pana la ceva mai luxos și complicat, și nu vor fi nevoie de foarte mulți bani pentru a te bucura de aceasta modalitate. Astfel, vei economisi destul de mulți bani creând o ținută cool și unica cu unghiile negre.

8. Pasi simpli pentru a obține unghii negre perfecte

Daca vrei sa iti faci unghiile negre, este bine sa urmezi cateva pasi simpli pentru a obține unghii perfecte. Primul pas ar fi sa incepi cu un balsam de curatare. Apoi, utilizati un polisher care sa termine curatarea in profunzime, urmat de aplicarea unei baze de protectie. Aplicați în cele din urmă vopseaua și, dacă doriți, puteți să adăugați vreo încrustație sau o dungă. În cele din urmă, sigilati modificarile cu oja topcoat.

9. Beneficiile

În cazul în care vei opta pentru unghii negre, beneficiile sunt o multitudine. Pe langa cele de mai sus, adaugam si alte cateva motive pentru care ar trebui sa incerci unghii negre chiar acum:

  • Poți experimenta diferite stiluri și detalii unice.

  • Poate fi ușor adaptabil oricărei ținute.

  • Nu presupune prea mult timp și cheltuieli.

  • Aspectul va fi cu siguranță foarte cool.

  • Poți reuși să exprimi o parte din personalitate.

10. Unghii negre sunt neobișnuite

Unghiile negre nu au fost întotdeauna la modă și au avut un efect controversat. Dar în prezent, unghiile negre au avut propriul lor impact în cadrul comunității de modă și au devenit interesante. Atunci când te uiti la unghiile negre, te face sa stai în poziție verticala și să recunoști că ești curajoasă și indrazneata.