Bretonul filat a devenit recent una dintre cele mai populare stiluri de coafuri, iar acest lucru este uşor de înţeles, având în vedere că se completează cu orice tip de păr. Pentru a obţine această înfăţişare frumoasă şi ventilată, uite câteva sfaturi pentru a învăţa cum să faci propria ta Breton Filat.

Ce îţi Trebuie

Una dintre cele mai bune lucruri despre bretonul filat este că nu trebuie să aveţi nevoie de multe produse sau ustensile pentru a crea stilul. Aici este lista de lucruri pe care ar trebui să le obţineți pentru a începe:

• Lăngi mari și mici
• O cremă pentru stilizare cu spumă sau orice alt produs pe bază de ulei • Balsam de păr
• Uscător de păr
• O perie de păr
• Ceară sau gel pentru coafare

Cum Se Face Breton Filat

După ce ați obţinut toate produsele necesare, următorul pas prevede următoarele instrucțiuni:

  1. Spălaţi părul cu un șampon și un balsam de calitate pentru a obține părul perfect curat și moale.

  2. Umeziți-vă părul cu un prosop, apoi aplicați un produs pentru stilizare, cum ar fi spuma , pe toată lungimea părului, de la rădăcină la vârf.

  3. Când ați împrăștiat suficient produs pe păr, începeți să uscaţi părul cu o perie pentru a obține o coafură frumoasă și dreaptă. Folosiți lăngile pe măsură ce uscaţi pentru a obține frumusețe și definire.

  4. După ce ați uscat părul, separați-l în trei părţi egal – partea centrală mai mare care se extinde în partea din faţă şi două părţi laterale.

  5. Separat mai departe fiecare porțiune de păr în bucle sau bucle. Faceți acest lucru fie cu ajutorul lăngilor mici, fie cu o perie și o ceară sau gel pentru coafare.

  6. Coafaţi buclele de sus, chiar de la rădăcină astfel încât încep sa se împletescă înlăuntrul atât în fața, cât și în spate.

  7. Toate firele blonde, schimbă direcţia în care sunt coafate buclele la rădăcină. Acest lucru va permite părului să cadă mai lejer către partea din faţă.

  8. Acum puteţi împrăştia în mod uniform ceara sau gelul pentru coafare în tot părul, folosind degetele pentru a-l împrăștia și pentru a-i face să se potrivească mai bine.

  9. În cele din urmă, faceți o tulbureala usoara și faramitati-i varfurile părului. Acest lucru vă va ajuta să obțineți o înfăţişare deschisă și voluminoasă.

Beneficiile Breton Filat

Bretonul Filat oferă uimitoare avantaje faţă de alte stiluri. Aproape fiecare tip de păr se poate adapta pentru a obține acest stil și, de asemenea, oferă rezultate uimitoare pentru aspectul retușat al părului.

În plus, Bretonul Filat poate fi facut în câteva minute și, fiind un stil ușor, nu implică produse schimbate sau piese suplimentare. De asemenea, această coafură poate fi schimbată într-un mod dramatic fără a provoca prea multă daune părului. Când este realizat corect, Bretonul Filat oferă o protecție termică excelentă, creând o vopsea cu aspect mai neted și mai neted.

Un breton filat poate fi un stil de coafură rezistent care poate fi practicat acasă. Cu puţin talent şi încercare, mulţi puţi de a obține acest stil de frumuseţe pe care mulţi oameni îl doresc. Spălați părul, aplicaţi produsele necesare și uscaţi-l cu peria, iar în scurt timp puteți obține un uimitor rezultat al stilului dorit.

Cu numeroasele sale beneficii, este uşor de înţeles de ce Bretonul Filat se află în topul celor mai populare stiluri pentru toate tipurile de păr. Şi acum că știi cum se face Breton Filat, încercaţi să faceți propriul dumneavoastră pentru a vedea rezultatul. Cu siguranță veți fi uimit și va fi o adevărată declaraţie de moda.