Daca iti serbezi aniversarea casatoriei, atunci esti norocos si iti doresti ca aceasta zi sa fie speciala, un motiv de aducere aminte acum si in viitor. Dar forme de sarbatorire a casatoriei care sa le satisfaca atat pe tine cat si pe partenerul tau? Uite cateva sugestii care sa ia cu usurinta toata lumea.

1. Oficializeaza-ti aniversarea

Incepeti cu o fotografie intr-un cadru romantic, o declaratie oficiala si placerea de a simti inima lui pana la capat. Desi cei mai multi dintre noi nu admitem, chiar si cei mai initimati sau introvertiti iti vor multumi pentru acest gest – mai ales in zilele mascate.

2. Vremea nostalgiei

Cauta fotografii si documente din ziua nunului nuntii. Este usor sa se piarda in nostalgia unor momente importante din trecut. Prietenii, familia, ofertele de bauturi si somnul incetinit se vor amesteca cu emotii tari. Fa-ti propriul album de casatorie in care sa adaugi poze, diplome si certificate.

3. Invitatii speciale

Invita prietenii apropiati si familia pentru o petrecere speciala. Pregateste-te sa-ti prezinti propria aniversare in sase culori sau combineaza-ti propria variata definirea a culorai. Lumea ar trebui sa se bucure de toate accesorile si decoratiunile speciale care vor face petrecerea memorabil.

4. Faceti ceva special din acea zi

In functie de locatie si bugetul propriu, fie ca este vorba despre o masa intima acasa sau o cina romantica in aer liber, puteti pregati o masa memorabila.

5. Incearca o cina romantica

Reservati o masa in fata soarelui apus, nostalgicele restaurant sau vinatiunile de pe plajele din apropiere de unde puteti savura mancarea si bauturile voastre favorite. Adauga flori sau lumini pentru a fi si mai speciali.

6. Joaca-te cu mici cadouri

Chiar daca planuiesti sa nu te uiti niciodata, faci-ti un cadou in acest an cum ar fi un colier nou sau un articol decorativ. Pot fi obiecte mari sau mici, care sa te faca fericit pe tine si pe partener, sa va amintiti acea zi.

7. Merge la o destinatie exotica

Propune-ti sa petreceti o cina sau chiar o saptamana la o destinatie tropicala. Petrece timpul lor impreuna pentru a simti emotiile si prospetimea – de la a da o plimbare pe plaja, a merge in excursii la observatia faunei sau a explora o cultura locala.

8. Este ziua ta – pretuieste-o

Seara seara obisnuieste sa stai pe canapea, cititi poezii, sau jucati jocuri de inteligenta. Orice activitate incetineste ritmul si te face sa simti aceeasi bucurie precum si da stropi de suculenta in tainicul vostru.

9. Descopera natura

Organizati-va o zi de concediu pentru a a descoperi imprejurimile, erbii late, plaja insorita, dealuri inalte, rau, lacuri sau ceea ce respectivul loc le ofera.

10. Relaxarea este cheia

Dupa ce ati luat cina speciala, dansat in luna plina si aburiti in soare, alaturati-va sa vizitati o baie sau sa iesiti putin la plimbare relaxandu-va. De vreme ce acea zi e speciala, relaxarea si sentimentele calduroase isi vor face loc in mod inevitabil, astfel incat sa va bucurati de moment, fie de la momentul in care v-ati cunoscu fie de la dragostea voastra actuala.

Sarbatorirea aniversarii casatoriei nu trebuie sa fie complicata. Uneori sunt momentele cele mai simple cele care conteaza cel mai mult. Chestiuni precum a intruni familia, jucarea unui joc nostalgiic sau a lua o cina speciala sunt suficient sa se dovedeasca ca merita. Poti sa sarbatoresti asa cum simti, nu asa cum se asteapta. Sarbatoreste cu bucurie, dragoste si empatie! Cu aceasta indulgenta in inimile lor si cu o serie de momente memorabile, anul lor in casatorie va fi unul plin de bucurii.