A fi proprietarul unei unghii frumoase, ingrijite si invidiate s-a schimbat in ultimele decenii. Manichiurile noastre arata mai bine ca oricand, datorita producerii unor produse care ramane puternic aderent la unghii, decat la lacul de unghii obisnuit. Ei bine, daca te intrebi cum sa faci manichiura cu gel, iti putem spune: este mai usor decat ti-ai imagina.

Unghiile cu gel sunt populare printre femei datorita felului in care arata si cum ramane puternic aderent. Spre deosebire de lacul obisnuit, care poate fi deshidratat si poate sa cada in mai putin de o saptamana, gelul panten este destul de versatil si aderent si nu necesita o pregatire sau pregatire a unghiilor.

De asemenea, manichiura cu gel vine intr-o varietate de culori si tipuri, inclusiv variantele acrilice, care iti ofera aceeasi rezistenta si durata ca si gelul. Iata ce trebuie sa stii despre cum sa faci manichiura cu gel, inclusiv ce echipament si materiale trebuie sa folosesti si instrucţiunile despre cum sa procedezi.

Cum sa faci Manichiura cu Gel ~ Ce Trebuie sa Stii

Inainte de a te hotari sa incerci o manichiura cu gel, trebuie sa invatati cateva lucruri. Aplicarea unghiilor cu gel necesita abilitati speciale si latire, care dureaza mai mult decat manichiurile obisnuite. De asemenea, costurile sunt mai mari decat pentru unghiile obisnuite si necesita, de asemenea, cumpararea unui kit special pentru a le face corect.

Apoi, trebuie sa memorezi metoda de curatare si pregatire a unghiilor pentru manichiura cu gel, deoarece unghiile trebuie curatate in mod corespunzator si pregatite inainte de aplicarea gelului. De asemenea, trebuie sa cunoaste intervalele optime pentru curatarea si pregatirea unghiilor.

Cu toate acestea, daca se folosesti corespunzator, unghiile cu gel pot sa arate mai bine decat unghiile obisnuite. De asemenea, organica, rezistenta la apa si durabila, gelul poate rezista pana la doua saptamani sau chiar mai mult.

Ce Echipament Struneste pentru Manichiura cu Gel

Inainte de a incepe manichiura cu gel, vei avea nevoie de anumite echipamente si materiale. Acestea ar trebui sa includa:

• Lac de unghii, unghiile si orice alte extras.

• Ustensilele pentru pregatirea unghiilor.

• Gelul de manichiura

• O lampa LED/UV pentru uscarea gelului. ~

• O oja la care sa scoti unghiile

Aceste produse sunt ecranizate de multe magazine de cosmetica si farmacii. Aceste kituri complete includ, de asemenea, obiecte precum pensule si topcoat pentru aplicarea cu precizie a gelului.

Cum sa Faci Acasa Manichiura cu Gel ~ Pas cu Pas

Manichiurile cu gel necesita mult mai mult decat lucrarea, asa ca este important sa urmezi pas cu pas instructiunile. Iata cum sa faci manichiura cu gel acasa, pas cu pas.

Pasul 1: Curatarea si Pre-Pregatirea Unghiilor

Curata si pregateste-ti unghiile corespunzator inainte de aplicarea gelului. Daca ai oja pe unghii, aplica oja si lasa sa se usuce natual. Apoi, foloseste o lama de cutit sanitar si taie cuticule si cuticule pentru a lasa unghiile curate si drepte.

Pasul 2: Aplicarea Gelului Panten

Dupa ce ai pregatit unghiile in vederea aplicarii gelului, poti aplica prima etapa de gel, baza. Aplica o pelicula subtire de gel si fixeaza-l in lampa LED/UV timp de trei minute pentru a se intari.

Pasul 3: Aplicarea Ojei

Aplica un strat subtire de gel pantoalea peste baza (acesta este stratul care ofera aderenta). Foloseste o pensula si imprastie gelul, incepand de la radacina unghiilor, evitand sa treci de margine. Apoi, lasa-l sa se usuce in lampa pentru aproximativ trei minute.

Pasul 4: Aplica un topcoat

Aplica un topcoat peste unghiile cu gel si intareste-l in lampa LED/UV timpprescris. Dupa uscarea gelului, poti ajusta forma unghiilor cu un buffer pentru manichiura.

Pasul 5: Finalitate

Dupa aplicarea topcoat-ului, limteaza unghiile cu un prosop de nail si curata gelul ramas pe margine cu un burete umed sau o discheica de nail.

In final, ai obtinut o manichiura cu gel frumoasa, regala si durabila. Iti poate lua un pic mai mult timp decat se folosesc unghiile obisnuite, dar rezultatul o sa merite.

Ce sa faci si Ce sa nu Faci cand iti faci Manichiura cu Gel

Iata cateva sfaturi si sfaturi bune pe care le poti lua pentru a obtine manichiura cu gel mai puternica si mai rezistenta.

♦ Utilizeaza produse profesionale de calitate pentru manichiura cu gel. Acestea pot fi cumparate, de asemenea, in magazinele de cosmetica si farmacii.

♦ Utilizeaza doar geluri speciale pentru manichiura si abtine-te sa lucrezi metode mixte (folosind geluri si lacuri in acelasi timp).

♦ Evitarea aplicarilor sau lacarilor necorespunzatoare si folosirea prea multa solutii polita la unghii. Acest lucru te ajuta sa nu deteriorezi unghiile si sa ai o manichiura mai profesionala.

♦ Foloseste lampa LED/UV numai cand este necesar pentru a intari gelul. De asemenea, abtine-te sa lasi manichiura prea mult timp sub lampa pentru a preveni decolorarea unghiilor.

♦ Asigura-te ca indepartezi complet gelul si topcoat-ul de pe unghii si cuticule inainte de a aplica o noua manichiura. Acest lucru ajuta la pregatirea optima a unghiilor pentru manichiura cu gel.