Mobila pentru un living modern este esentiala pentru a crea un spatiu confortabil. Indiferent daca alegeti sa amenajati un living modern retro, unul industrial sau unul stilat in stilul minimalist, dar cu accente vintage, alegerea corecta a mobilierului se va reflecta in reusita amenajarii intregului spatiu si a mediului de locuit. Observatii ce urmeaza cateva trucuri, idei si sugestii pentru a va ajuta sa alegeti mobila potrivita pentru un living modern.

Cum sa Alegi Mobila Potrivita pentru un Living Modern?

Atunci cand este vorba despre alegerea mobila pentru living, trebuie luate in considerare cateva lucruri care vor influenta forma si aspectul general al spatiului.

 1. Orientare: Prima data, este necesara evaluarea orientarii cand vine vorba despre alegerea mobilierului. Un living modern necesita in general mobilier modern, care sa se asorteze cu directia spatiului. Astfel, daca livingul este indreptat spre fereastra sau alte elemente vizibile care tin de designul decorativ general, selectie mobila de la marginea locului de intalnire, pana la cea Centrului este necesara.

 2. Materiale: Materialele folosite pentru mobilier sunt de asemenea, de luat in considerare atunci cand planificati configurarea si alegerea pentru living. Majoritatea mobilierului modern este realizata din materiale precum lemazia, inmuiat, lemnul si metalul – toate avandu-si anumite calitati si caracteristici unice. Piatra, sticla si alte materiale pot fi, de asemenea adaugate pentru a lua in considerare aspectul modern al mobilierului.

 3. Forme: Forma si designul mobilierului joaca un rol major in planificarea si alegerea mobilierului pentru living. Exista foarte multe forme si stiluri care pot fi gasite in alegerea mobilierului modern, inclusiv linii simple si curbe, candelabre si alte detalii. Daca doriti sa optati pentru formele geometrice, inerti orizaontale, verticale etc., sau sa adaugati o abordare mai moderna de modele organice si curbe, aveti suficiente stiluri ale mobilierului modern pentru a va determina alegerea.

 4. Culori: Intrucat un living modern are nevoie de o abordare moderna a optiunilor de culori, trebuie sa dati o atentia deosebita cu privire la alegerea tintelor de culoare. Selectia monocromatica sau cea a contrastelor puternice, pot fi folosite inainte de alegerea mobila, astfel incat aceasta sa continue designul general al livingului.

Mobilierul potrivit – Truc Secrete pentru alegerea Mobila Ideala pentru Living

Mai presus de a cunostea ceea ce trebuie sa adaugati in mobila pentru living, trebuie sa intelegeti si cum sa ajungeti la un rezultat final optim.

 1. Masina centru:Adaugati un element care nu numai ca va servi drept punctul central al livingului dar, de asemenea, va adauga valoare si o nota personala locuintei.Sacrificati un pic de spatiu pentru aceasta piesa in mod special, care sa faca locinta sa devina unica si sa se integreze perfect in living.

 2. Creare de spatii:Daca vreti sa realizati o configurare mai spatioasa a mobilierului, ar trebui sa luati in considerare impartirea spatiului pe sectiuni mici si crearea de zone care sa se completeze. Daca vreti sa aveti acces la zona de relaxare in living si la zona de lucru, folositi elementele de mobila pentru a separa spatiile si a definirii acestea.

 3. Puncte de focalizare: Inainte de a selecta mobilierul, asigurati-va ca alegeti elemente ce vor adauga valoare si care vor fi in acelasi timp, in contrast cu alte piece de mobilier. De exemplu, piese de mobilier din lemn masiv sau scaune din piele artificiala vor fi in contrast cu tablouri contemporane si carpete retro.

 4. Ecran unic: in loc sa adaugati prea multe elemente pe pereti sau in centrul livingului, puteti sa optati pentru o singura piesa uimitoare ce va conferi personalitate. Acest lucru va usura atmosfera si va facilita navigarea globala a spatiului si va crea totodata un flux logic si uniform intre partile centrale.

Cele Mai Bune Idei de Mobila Moderna pentru Living

Alegerea corecta a elementelor de mobilier poate vindeca intregul spatiu, de aceea trebuie sa luati in considerare cea mai buna alegere pentru a obtine un living modern. Iata cateva idei si sugestii:

 1. Canapeaua: Ce poate fi mai placut decat una dintre cele mai confortabile canapele moderne, care sa completeze perfect aspectul modern al livingului? UTRUSTA by Flou este o canapea moderna de culoare albastra, cu o forma moderna si se potriveste perfect pentru amenajarea unui living modern.

 2. Fotolii: Exista foarte multe forme si stiluri pentru fotolii moderne, care sunt disponibile in culori si materiale variate. Acestea adauga culoare si confort spatiului si va pot ajuta sa obtineti rezultatele optimize pentru situatiile relaxante.

 3. Saltele, coltare si inchirieri de fotolii: Un alt element, care sugereaza valoare si stil modern, sunt si colturile deervicii modulare, mesele de marime extensibile sau saltelele. Aceste elemente pot crea un decoratiunea potrivita, iar aceasta adaptabilitate poate ajuta la obtinerea aspectului perfect pentru living. Pentru un spatiu modern, optati pentru modele de scaune, care sunt in contrast cu peretii si mobila si care sunt ideal pentru creearea unei atmosfere rustice.

 4. Accesorii si mentionat: Exista numeroase alte elemente mobiliere specifice, care pot fi introduse pentru a face din spatiul unul modern: cuiere, bratari, birouri, scaune si mai multe suporturi de iluminat tip candelabru, pe care le puteti personaliza prin adaugarea altor elemente si finisaje. Sucregate un farmec aparte si confera stil livingului si cu siguranta iti vei fi incantat de rezultatul final..

Daca doriti sa obtineti rezultatele corecte pentru mobilierul dumneavosatra, trebuie sa luati in considerare mai multi factori ale alegerei.