Ascendentul este însemnul zodiacal care se află la orizontul natal la nașterea ta. Acesta indică pozitia noastra în raport cu orizontul și ne oferă informații despre cum suntem noi percepuți sau ce credem despre noi. Ascendentul și semnul natal (cel în care s-a născut luna) formează profilul individual al unei persoane: fiecare persoană are propriul ei semn zodiacal și propriul ascendant.

Vom explora în continuare mai multe despre aceste două elemente zodiacale și cum poți afla ce sunt și ce aport aduc în viețile noastre.

Ce este un ascendent?

Ascendentul este primul însemn zodiacal pe care l-ai văzut în hărțile natal astrologice. Acesta indică semnul zodiacal care se află la orizontul natal la naștere și este primul semn de pe cercul zodiacal care se ridică. Ascendentul ne spune totul despre cum vedem lumea și facem față schimbărilor în viață.

Cel mai simplu mod de a înțelege ascendentul este să vă imaginați că stați în mijlocul unei mulțimi și că îl vedeți pe acela care se ridică primul din mulțime. Acela este ascendentul vostru. Acesta ne spune că trăiesc într-o lume a regiunii noastre și că ne uităm în sus, spre horizonte noi și căutăm risipirea.

Citind ascendentul vostru din harta natală, procesul automat va include și semnul vostru natal și calea lui unice, astfel încât să vă dați seama că el și ascendantul se potrivesc și, de asemenea, influențează unul pe altul.

Cum afli ascendentul zodiei tale?

Dacă vrei să știi ascendentul tău și care este semnul tău natal, îți va lua doar câteva momente să găsești asta. În primul rând, ai nevoie de data, locul și ora exactă la care te-ai născut, deoarece aceasta este informația care îți oferă informațiile necesare pentru a genera harta natal.

Odată ce ai aceste informații, există două moduri principale prin care poți afla ascendentul zodiei tale și care este semnul tău natal: creând o hartă natală pentru tine sau folosind un site astrological profesional.

  1. Creare hartă natală

Există mai multe site-uri online și aplicații care pot crea harta natal pentru tine și care poate încorpora datele tale pentur a afla ascendentul și semnul tău natal. Acestea sunt gratuite și pot fi folosite pentru a afla aceste informații.

  1. Consultarea unui astrolog

Consultarea unui astrolog poate să fie o soluție excelentă pentru a obține o interpetare detaliată și clară a hărții tale natale. Un astrolog profesional va oferi o viziune detaliată a hărții tale, unde poți vedea usor poziția ascendentului și a semnului vostru natal. Ei poate să interpreteze, de asemenea, legătura dintre cele două elemente și cum influențează viața ta.

Care sunt beneficiile de a cunoaște ascendentul zodiei tale și semnul tău natal?

Cunoașterea ascendentului tău și ce înseamnă acesta poate fi extrem de benefică. Unele dintre beneficiile sale includ:

● Acesta poate să ofere mai multă înțelegere despre cine ești și ce te face unic. Ascendentul și semnul tău natal ne spun multe despre personalitate și calea ta individuală.

● Acesta poate da un sens penis vieții tale. De exemplu, ascendentul și semnul tău natal poate să-ți spună unde ar trebui să îți concentrezi energia ta și ce talente au nevoie de dezvoltare.

● Acesta poate contribui și la o mai bună înțelegere a relațiilor tale. De exempel, ascendentul și semnul tău natal ne spun cum ne raportăm la ceilalți și ce atitudine avem în acele relații. Aceste informații pot fi folosite pentru a anticipa și a vedea cum ceilalți că demasca mai bine în relațiile noastre.

Pentru a rezuma, ascendantul și semnul natal reprezintă profilul individual al unei persoane și ne spun multe despre personalitatea noastră, abilitățile noastre și despre relațiile noastre. Acesta poate fi determinat printr-o hartă natal sau prin cunoștințele unui astrolog profesional. Înțelegerea acestora poate să ne aducă mai multă înțelegere și lumină în ceea ce privește direcția pe care o luăm în viața noastră.