Atunci când ai parul lung, poți experimenta diferite coafuri și forme în funcție de tipul tău de păr, însă poarta unul dintre trendurile actuale poate fi și mai interesantă și atunci când parul tău este de lungime medie. De la bucle, ondulat sau drept, coafurile care se potrivesc pentru parul mediu sunt foarte variate, iar în secțiunea de mai jos îți vom prezenta cele mai poate ele și mai interesante opțiuni.

Top 10 Coafuri Elegante de Iarna Pentru Parul Mediu

Parul mediu oferă multiple opțiuni de coafuri, în special iarna. Unele dintre cele mai populare și elegante coafuri pentru iarna sunt prezentate mai jos!

  1. Coafura cu Volum

Aceasta coafură este perfectă pentru orice fel de lungime între umeri și claviculă. La acest stil de coafură se folosesc produse pentru a obține volum și forma perfectă. Pentru a obține look-ul încearcă să faci câteva bucle și aplică o cearcă pe părul căut uscat.

  1. Bangs Abrupte

Aceasta coafură poți să o realizezi de una singură atunci când parul dumneavoastră ajunge la jumătatea lungimii bazei gâtului. Această coafură nu numai că oferă un look rafinat, ci adaugă și volum părului și face fața sa para mai mică.

  1. Bob Lung

Acesta este una dintre coafurile preferate ale femeilor cu parul mediu, pentru că oferă un look modern și oferă o imagine total diferită față de coafurile obișnuite. Bob-ul lung este potrivit pentru fața rotundă sau ovală, și dacă vreți să adăugați mai mult volum, puteți face acest lucru cu diferite produse.

  1. Par încadrat

Parul încadrat este o coafură plăcută și foarte adoptată în ultimul timp, având în vedere că oferă un look îngrijit și poate sublinia trasăturile feței. Diferitele stiluri încadrate sunt potrivite pentru aproape orice formă a feței și opțiunile de design sunt multiple.

  1. Fringe Side

Aceasta coafură este perfectă pentru încheierea colacului de par dacă parul dvs. are o lungime medie și este culcat. Fringe-ul poate fi poarta într-o parte sau poate fi o simulare a unui bob încârligat, în funcție de preferințele dvs.

  1. Ondulat Pe Mijloc

Această coafură vă va permite să vă jucați cu părul și să vă faceți look-ul ondulat sau șuvițele împletite. De asemenea, ar putea fi folosită pentru a realiza un stil de bob cu volum al parului și se poate face cu produse specifice sau cu ajutorul uscătorului de păr.

  1. Breton Lung

Acesta este un stil la modă și ascunde liniile linse ale faței. Bretonul lung subliniază arcada sprâncenelor și face fața sa para mai îngrijită. Puteți adăuga mai mult volum în partea de sus cu diferite produse.

  1. Cianjur și coafură într-o parte

Aceasta coafură poate fi folosită pentru orice lungime a parului și are un look foarte natural și modern. Uneori se poate realiza acest look cu produse adaptate sau cu ajutorul uscătorului de păr.

  1. Parul împletit la tample

Coafura are avantajul de a oferi volum la baza gâtului și, în același timp, împletitele scot în evidență mai bine trăsăturile feței. Acesta este un mod elegant de a obține volum și poate fi realizat cu foarte multe produse și ajutorul unui profesionist.

  1. Bucle Semi-Ondulate

Această coafură poate fi folosită atât pe parul uscat, cât și pe cel ud. De asemenea, aceasta poate fi realizată în câteva minute cu produse și uscător de păr și oferă parului volum și strălucire.

Cum Sa iti Intretii Corect Coafura Eleganta

În ciuda lui, părul nu este mereu ușor de îngrijit și, dacă nu se iau măsuri de prevenire, poate deveni uscat și deteriorat. De aceea, înainte de orice, e bine să vă amintiți să aveți grijă de părul dumneavoastră. Aici sunt câteva sfaturi folositoare:

• Curățarea corectă. Pentru a avea un par sănătos, trebuie să știți cum să vă spălați în mod corect. Alegeți o sampon și un balsam special pentru parul vostru și nu exagerați cu șamponarea.

• Aplicați produse pentru protecție termică înainte de a vă usca părul. Este foarte important să folosiți produse de îngrijire speciale, care să vă protejeze și să hidrateze părul.