Catalina Bobonete are un stil destul de inovator și inconfundabil când vine vorba de ceea ce o face să se ridice deasupra concurenței în stand-up comedy-ul românesc, făcând-o să devină oglinda mult prea reflectată a umorului românesc. Cu o carieră etalată prin ani de stand-up comedy și apariții în televiziune, ea rămâne mereu divertismentul unor scene întregi.

Frumusețea tristă a Umorului Românesc

Umorul românesc este întotdeauna trist, însă el oferă deopotrivă râs și plâns. Este foarte atent la situații improbabile și la situațiile definitorii pe care oamenii adesea le ignoră. Catalina Bobonete a reușit să folosească pe de-o parte înduioșarea și prospețimea sa în transmutarea unor noțiuni în dragoste de râs adesea întâlnite în zilele noastre. Râsetele și simpatia sunt ceea ce au făcut-o pe Catalina să se ridice deasupra mulțimii și s-a detașat de alte comediante.

Cine este Catalina Bobonete?

Catalina Bobonete s-a născut la 22 decembrie 1987 în București, unde ea și-a început pregătirea. A crescut în București și se consideră un străin acolo. Nu a obținut nicio diplomă în industria divertismentului, însă a mers pe jos pe drumul ei și a reușit să se transforme în una dintre cele mai bine cunoscute persoane, în industria artistică a României în prezent.

Începutul Carierei

În anii 2010, deținea deja un loc de practică în Radiodifuziune și Televiziune și urma în paralel o carieră ca actriță. Catalogia s-a pregătit pentru un rol într-o piesă și a găsit o comedie și a început să urce pe scenă de stand-up comedy. A filmat câteva exerciții de stand-up comedy și le-a postat pe internet. Pe măsură ce creștea numărul de vizualizări, a primit recenzii pozitive și a obținut mai mulți bani pentru fiecare apariție. A face acte de stand-up comedy nu a fost niciodată cea mai ușoară sarcină, însă Catalina a depășit toate împotrivirile inerente și a reușit să se mărească chiar și în condițiile unei piețe destul de dure.

Dezvoltarea Carierei

În anii 2012, a început emisiunea sa de stand-up comedy, “Catalina Bobonete și Club de comedi, care se axa pe show-uri în direct, realizate de ea însăși. Show-urile le-au adus-o pe Catalina în topurile de divertisment românesc și au atras admiratori din toată țara. Show-urile ei au început să atragă foarte mulți spectatori care au încercat să-i prindă spectacolele în diverse orașe din țară.

În anii 2014, în loc să intre în mai multe emisiuni de televiziune, ea s-a decis să-și dezvolte propria emisiune de stand-up comedy, care se va numi “Umorul vine pe la noi”. Aceasta este prima emisiune de acest fel produsă în România și ea se extindea pe alte câteva emisiuni, toate fiind pregătite pentru televiziunile locale și globale.

Creșterea Umorului

Acesta este facial că ea a contribuit la creșterea umorului în întreaga țară, atât la nivel de divertisment, cât și la cele politice. Ea a reușit să o facă prin calitatea stand-up comedy-ului său și prin abilitatea ei de a interpreta lucrurile în mod adecvat.

Când vine vorba de profesionalism, Catalina Bobonete este prima la care vine mintea. Ea formulează întrebări esențiale și oferă înainte de orice, încredere și respect. Faptul că ea se angajează în orice discuție și evită temele tabu o fac pe aceasta să se bucure de o poreclă foarte onorabilă: “Adevăratul satirist”.

Implicarea în Televiziune

Ea a prezentat numeroase emisiuni TV, în greșeală, printre care se numără “Neatza cu Răzvan și Dani”(2018) și “Vorbește lumea”(2020).

Catalina a apărut de asemenea în sitcom-uri de televiziune precum “Iubirea mea și viața”(2012-2015), “Verde la banane”(2016-2017) și “Acasă la tata”(2017-2018).

Seria(2020) și-a văzut recenzii pozitive, analiștii spunând că scenariul și starurile au contribuit mulțumită dinamismului lor.