Monica Columbeanu, considerata una dintre cele mai cunoscute figuri din lumea showbiz-ului romanesc, atrage atentia tuturor prin puterea sa ambasadoare si modernitatea sa. In randurile care urmeaza, vom explora mai profund viata Monicai Columbeanu, precum si realizarile sale recente.

Cine este Monica Columbeanu?

Nascuta pe 21 ianuarie 1975, in comuna Berceni, judetul Ilfov, Monica Columbeanu joaca un rol important si activ in comunitatea showbiz-ului romanesc, pozitionandu-se ca una dintre cele mai importante personalitati din aceasta industrie. Monica Columbeanu, potrivit unui șondaj de opinie efectuat in 2019, este credibila in randul publicului si gospodinelor din Romania.

Realizarile Monicai Columbeanu in showbiz

Monica Columbeanu a luat nastere in marinimia si iubirea familiei sale, și-a format caracterul in cadrul acestui mediu si i-a oferit țara noastra o personalitate intangibila, cunoscuta si admirata in lumea vedetelor.

Monica Columbeanu a inceput cariera in showbiz-ul romanesc prin aparitii sustinute in reviste si pe posturi de televiziune si a devenit mai tarziu una dintre cele mai cunoscute si bine realizate personalitati din industrie. „Discul de aur” si „Premiul pentru cariera primit de la Institutul Cultural Roman” sunt doar doua dintre premiile showbiz-ului acordate Monicai Columbeanu.

Monica Columbeanu a mai avut aparitii impresionante in filme precum: „Casa balerina” si „Mila 8”, iar bunatatea ei si talentele sale naturale de a se exprima au facut-o o aparitie guest frecventa in emisiuni precum „Happy Hour” si „La 4 dimineata”

Activismul Monicai Columbeanu

Activismul Monicai Columbeanu a fost remarcat prin numeroasele implicari si sponsorizari in cadrul numeroaselor organizatii non-profit. Feminismul, protectia resurselor de apa si sustenabilitatea sunt doar cateva dintre aceste teme care au fost promovate de Monica Columbeanu prin numeroasele sale aparitii si sponsorizari.

Actiunile concrete ale Monicai Columbeanu pentru sustenabilitate include contribuirea sua la programele de functionare a apei si infiintarea unei rezervatii naturale in judetul Ialomita. Monica Columbeanu a primit numeroase premii si distinctii pentru munca sa nobila de a aduce o schimbare pozitiva.

Monica Columbeanu si marca sa, MonoBrand

Monica Columbeanu a lansat, in 2017, propriul brand de moda si accesorii numit MonoBrand, impreuna cu prietenul si partenerul ei de afaceri, au dezvoltat brandul de moda cu obiectivul de a oferi produse de inalta calitate, dar totodata accesibile publicului din Romania. Acest brand solicita designul, materialele ecologice si arta moderna.

Monica Columbeanu si MonoBrand au primit laude si laudaestrofe, prin care au reusit sa sustina caritatea si sa contribuie la dezvoltarea educatiei. Recent, Monica si MonoBrand au sponsorizat si sustinut o varietate de campanii si programe.

Viata personala a Monicai Columbeanu

Monica Columbeanu este casatorita in prezent cu afaceristul Chris Bury si au impreuna un copil. Piesa lor de rezistenta pentru a pastra legaturile stranse in familia lor este sa continue sa iau masa impreuna de doua ori pe saptamana.

In timpul liber, Monica Columbeanu se relaxeaza facand yoga sau citind o carte. Ii place sa mearga la salon de unde iese energizata si inspirata in moduri pe care altfel nu le-ar fi putut indeplini. Curatenia si evolutia sunt temele principale care o inspira si o mobilizeaza sa faca mai mult pentru comunitate si sa pregateasca calea generatiei tinere.

Monica Columbeanu este o persoana unica pe care merita sa o cunoastem si sa o respectam. Cu multi ani de experienta si contribuire in showbiz si in comunitate, Monica Columbeanu aduce energie pozitiva si motivatie publicului din Romania. MonoBrand se poate mandri cu numeroasele sale realizari si este un exemplu pentru cei care inca cred ca se pot face schimbari pozitive.