Când vine vorba de alegerea unui nume pentru câinele preferat, este important să găsești unul potrivit și original. Oricât de mic animalul ar fi, el va fi membrul familiei tale, iar numele pe care îl alegeți va fi cel mai adesea cea mai pronunțată atingere. Decizia pe care o faceți poate reflecta personalitatea, preferințele sau sentimentele voastre față de animalul de casă.

Iată câteva nume originale pentru masculii voștri și care sunt speranța voastră de a găsi cel mai bun nume de câine pentru băiat:

 1. Ace – Ace este o variantă comună și deosebit de gingașă pentru caii voștri.

 2. Bear – Bear, ca nume pentru câine, este potrivit pentru căței cu lână lungă, care scoteau ceva matern.

 3. Biscuit – Dacă animalul tău este delicios, atunci poate numele Biscuit.

 4. Buddy – Un nume cald care se potrivește oricui.

 5. Buzz – Buzz este un nume excellent pentru animalul tău de companie dacă este mereu în mișcare.

 6. Chip – Un nume ideal pentru un animal mai mic și elegant, care nu se lasă dominat de ceilalți.

 7. Dewey – Este un nume scurt și iubitor pentru câinele tău.

 8. Dusty – Un nume ideal pentru orice animal mai activ și isteț.

 9. Elvis – Elvis este un nume bun pentru câinii grozavi și deosebiți care adoră atenția.

 10. Flash – Dacă animalul tău estedeosebit de activ, Flash este numele perfect pentru el.

Înainte de a alcătui lista cu numere creative și originale pentru băieții voștri, trebuie să vedeți ce criterii să luați în considerare atunci când vă gândiți la numele potrivit.

I. Măsurați-i temperamentul și caracterul

Fiind motivați să găsiți numele perfect pentru animalul dvs., începeți cu ceea ce cunoașteți despre lâna lui. Ascultați-i comportamentul și caracterul, apoi stabiliți câteva nume care sunt potrivite pentru natura lui.

II. țineți cont de rase

Anumite rase de câini au nume preferate, cum ar fi Yorkie, Pug, Bulldog și altele. Cu toate acestea, puteți să faceți o serie de jocuri de cuvinte sau chiar să abandonați această idee pentru a obține ceva mai creativ și mai original.

III. Țineți cont de moda și cultura

Dacă sunteti mai atent la modă si cultura populara, atunci puteți găsi numele câinilor care se potrivesc perfect cu spiritul și carisma animalului de companie.

IV. Alegeți un nume scurt și ușor

Acest lucru este esențial în cazul în care aveți mai multe animale de companie. Un singur nume scurt, sugestiv și distinct vă va ajuta să le diferențiați unul de celălalt.

V. Alegeți un joc de cuvinte

Acesta este unul dintre cei mai buni prieteni pentru a personaliza numele câinilor. Nu veți găsi același nume pentru nici unul dintre animalele dvs. și va fi gata rapid.

Cu toate acestea, poate fi dificil să stabiliți numele potrivit pentru masculul dvs. Tocmai de aceea, am alcătuit acest articol pentru a vă oferi câteva idei cu privire la cele mai originale nume de câine pentru băieți.

Iata cele mai originale nume de caini baieti:

 1. Ace
 2. Bear
 3. Biscuit
 4. Buddy
 5. Buzz
 6. Chip
 7. Dewey
 8. Dusty
 9. Elvis
 10. Flash
 11. Bailey
 12. Baxter
 13. Benny
 14. Billy
 15. Bowser
 16. Brady
 17. Bruno
 18. Caesar
 19. Clark
 20. Cody
 21. Diesel
 22. Duke
  23.Finn
 23. Frankie
 24. Gizmo
 25. Harley
 26. Hunter
 27. Jack
 28. Kane
 29. Kinji
 30. Leo
 31. Lucky
 32. Max
 33. Milo
 34. Murphy
 35. Nico
  37.Oscar
 36. Prince
 37. Riley
 38. Rocky
 39. Samson
 40. Scooter
 41. Shadow
 42. Toby
 43. Tucker
 44. Winston
 45. Zander
 46. Zeus

Există atât de multe nume interesante de câine pentru băieți la care puteți gândi. Trebuie să vă gândiți la numele pe care îl alegeți, deoarece acesta poate foarte bine să rămână cu animalul dvs. toată viața. Aceste nume când sunt auzite, se pot asocia cu personalitatea, temperamentul și caracterul câinelui tău.

Nu uitați că dacă alegeți un nume pentru o cruce, trebuie să selectați două nume. Primul va fi pentru blana mai scumpă a lui, iar al doilea pentru blana mai puțin scumpă. Mai există și alte aspecte pe care le puteți lua în considerare și anume personalitatea unui câine, cum ar fi prezența sa, unitatea sa de familie, rasă și vârstă. În acest fel, numele potrivit va fi unul care reflectă perfect aceste caracteristici.

De asemenea, este important să țineți cont de ceea ce simteți și doriți sau credeți că se potrivește animalului.