Denisa Tanase este o artista română și un om de televiziune recunoscut pentru participarea la emisiunile de divertisment și reality show-uri difuzate în România și în străinătate. Cu o profesie artiștilor etalată încă din tinerețe, Denisa Tanase a câștigat popularitate națională cu aparițiile sale la Programme TV.

Vibrând de optimism și energie, Denisa Tanase este un nume cunoscut în lumea televiziunii românești și internaționale. Cu peste 18 ani de experiență în producția de televiziune și divertisment, această prezență luminoasă în spatele și în fața camerelor de filmat a reușit să-și câștige un loc fruntaș printre personalităților TV. Pe lângă prezentările sale de emisiuni și reality show-uri, cântăreața și-a îmbogățit cariera cu o gamă diversă de proiecte, cum ar fi prezența la evenimente și spectacole precum și colaborări artistice.

Biografie

Denisa Tanase s-a născut în orașul Iași în anul 1990. A absolvit Liceul de Artă “Sabin Drăgoi”, specializându-se în muzică. După ce și-a început cariera profesională în calitate de interpret, Denisa s-a prezentat și a câștigat premii și certificări la diferite festivaluri muzicale și concursuri naționale.

În 2007, Denisa și-a exprimat dorința de a deveni om de televiziune și a început să apară în producții de divertisment pe canalul de muzică MTV Romania. În același an și-a îmbogățit experiența făcând voice over pentru mai multe filme și sucursale de film.

În 2008, Denisa s-a alăturat echipei de producție a emisiunii “Jurnalul 1” și, ulterior, acestea s-au văzut schimbându-i direcția de carieră de cântăreață la prezentător de televiziune. A urmat apariția ca prezentator în emisiunile de gamă largă pe care acesta le-a animat, cum ar fi “Singur Acasa, vino la mine” și “Un Show Românesc”.

Începutul carierei

Înainte de a se alătura echipei de producție a “Jurnalul1”, Denisa Tanase avea deja o anumită notorietate printre publicul de internet. Fata de la Iași, o cântăreață tânără și încântătoare, dădea lecții de muzică și ocazional se filmau și se postau la rețelele online. Aceste clipuri au atras atenția televiziunii în momentul în care Denisa a fost invitată să devină prezentator.

Începutul acestei cariere și-a rotunjit aparițiile la Programme TV cu prezentarea diversificată a show-urilor, anunțul concursurilor de divertisment și animarea evenimentelor importante. În 2011, Denisa s-a alăturat echipei de producție a show-ului “The Next Star”, care se axează pe descoperirea tinerilor talentați.

Colaborări artistice

De-a lungul anilor, Denisa Tanase a colaborat cu muzicanți cunoscuți și populari, precum Grigore Leșe, Johnny King, Smiley, Antonia, Alexandra Stan, Ștefan Bănică Jr și Marian Nistor. A înregistrat, de asemenea, piese împreună cu actorii de televiziune actorii Irina Soare și Anca Bejenariu, precum și cu cel mai cunoscut solist desemnat al Marii Britanii, Phillip Ashley.

În ultimii doi ani, Denisa a colaborat cu mai multe artiste și actrițe, cum ar fi:

• Mihaela Rădulescu – artist performance
• Anca Ovanez – “Reteta Cu Succes”
• Oana Stancu – “Europa Liberă”
• Christian Stan – “The Voice of Romania”

În 2017, Denisa Tanase s-a alăturat echipei realizatoare a “Star Matinal” . De asemenea, și-a desfășurat activitățile de prezentare a programelor de divertisment și evenimente pentru “Ora de vară” și “Red Bull’s Wake Wave Romania”.

Stilul Său

Denisa Tanase caracterizează stilul său în prezentare, acesta fiind unul dinamic și atrăgător, foarte senin și întotdeauna sincer cu emoțiile sale. În legătură cu stilul său vestimentar, ea se bazează pe rochii feminine, combinațiile de culori, îmbrăcămintea sportivă și îmbrăcămintea clasică. Majoritatea hainelor ei sunt din materiale delicate și se potrivesc perfect cu asa-numita “înălțime a stilului”.

Pregătire

Denisa Tanase și-a îmbunătățit pregătirea pentru a menține pasul cu industria competitivă de televiziune. Recent, aceasta a completat o diploma de masterat în Managementul și Producerea Evenimentelor de Divertisment și Acțiuni din cadrul Universității Nationale și a fost implicată cu mai multe proiecte multimedia, inclusiv colaborarea cu produse artistice și discuri.