David Maruta este, fără îndoială, unul dintre cei mai recunoscuți și aduși în discuție artiști ai anilor 2000. Acest muzician și producător de muzică din România a reușit să câștige milioane de fani în întreaga lume, cu melodiile sale hip-hop de ritm alert și poveștile sale inspiring.

Într-o eră a influencerilor și tendințelor, David Maruta a îmbrățișat mereu un stil de viață diferit. Acesta se orientează catre cultura underground și s-a asociat cu diferiți artiști, mai ales din România, producând piese foarte variate. Acest nume iconic a impresionat miile de fani prin prezența sa pe mai multe scene și a lansat albumul „Dragi prieteni” în 2020.

Ce face ca David Maruta sa fie atat de iubit?

David Maruta poate fi descris ca un adevărat artist care încearcă să se diferențieze de restul, folosind muzica originala și lansând piese hip hop, cu urgenta și poveste în spate. Instrumentele folosite de David sunt de regulă unele foarte simple, cum ar fi pianul și chitara, dar și o serie de efecte speciale create cu sampler-uri, care îi completează și îi perfectionează și mai mult stilul original.

Muzica sa este cea care l-a apropiat mai mult de fanii săi. Temele sale marca emoții și sentimente puternice și oamenii simt că unealta lui este muzica făcută cu sufletul și sentimentul pe care-l oferă aceasta. De asemenea, iubitorii lui folosesc muzica lui ca pe un punct de sprijin si de motivare.

David Maruta a câștigat faima grație tehnicii sale unice și a maturității incidentale. Speră în ceea ce privește realizările sale foste și viitoare, motiv pentru care atrage noi admiratori, transmutându-și modul în care oamenii își trăiesc viețile.

Ajutorul pe care David Maruta l-a oferit prin muzica sa

Muzica lui David Maruta se distinge prin maturitatea pe care o transmituie cu fiecare piesa. El sa adresat către cauze și lupte, folosindu-și faima pentru a promova lucruri de care se simte foarte apropiat. El a fost împotriva discriminării, a muncirii copiilor și a abuzului asupra femeilor.

De asemenea, David a oferit educație primara si secundara catre copiii din comunitatea sa, și i-a promovat pe artiștii independenți și de la underground care au nevoie de podiumuri puternice pentru a se face auziți. El a înființat fundații și a cofinanțat câteva proiecte multi-cultural și au acceptat atât susținere din partea publicului cât si a fanilor. Prin genul de muzică pe care o face, dar și prin implicarea sa în schimbări pozitive și ajutor pozitiv, el a câștigat mare parte a inimilor fanilor săi.

Discografia lui David Maruta

David Maruta a reusit sa lanseze mai multe albume cu suces și să conduca o discografie impresionantă. Multele sale melodii, captează în mod eficient sentimentele și stările. În anul 2020, el a publicat albumul cu același nume “Dragi prieteni” care contine piese cel puțin la fel de bune ca și cele precedent lansate.

Cea mai recentă apariție a lui David este albumul „Orașul de sub lumina lunii” pe care s-au aflat piesele „Loved” și „Salvare”. Acest album a fost văzut ca unul dintre cele mai mari succese ale lui David Maruta și a fost placut pe larg de toți fanii săi.

Printre alte albume ale sale se numără „Titled”, albumul de debut al lui David din 2010 și „Senzori”, albumul din 2014 care a inclus piese precum „Rar sa fii” și ”Înainte să pleci”. Mai mult decât atât, el a lansat albumul de remixuri „Reconstrucție” în 2017 și a publicat mai multe piese remarcabile în ultimii ani.

Colaborări și apariții cu David Maruta

David Maruta a colaborat cu artisti cunoscuti si artisti din underground și a început să fie un foarte bun prieten al acestora. Fenomenala sa colaborare cu artistul britanic „Adam Smith” — cu o piesă numită „Mischief in the night”— a putut fi înregistrată în 2020.

De asemenea, el a colaborat și cu artistul brazilian „Felipão”, pentru piesa „Alvorada”. Spiritul lor artistic complet diferit și intensitatea piesei au câștigat simpatia fanilor rapid prin sunetul lor unic și povestea pe care o dezvăluiesc. A existat chiar și o colaborare cu artistul sonor „Kazo”, care a produs piesa „Kyoto”.

David Maruta s-a prezentat și a câștigat faima și aprecierea aparițiilor sale în știri și talk show-uri, precum și a întâlnirilor sale cu misticismul printr-o serie de răspunsuri și explicații oneste la întrebări.