Taurul este un semn zodiacal liniștit și stabil, care face ca persoanele care îl au ca semn ascendent să fie mai solide și rezistente. Acest semn are, de asemenea, legături puternice cu Pamantul și prietenia, având tendința de a vedea lucrurile într-o lumină realistă. Această personalitate sezonată se manifestă în mai multe moduri – toți Taureii acoperă domenii legate de siguranță și încredere.

Perioada și Simbolul Zodiei Taur

Taurul este cea de-a doua zodie a astrologiei și se întinde de la 21 aprilie până la 21 mai. Taurul este simbolizat de bivolul, un animal puternic, cu simboluri puternice de oroare, încredere și liniște. Vechii căutători de comori ar putea fi chiar cei care au creat simbolul acelui bivol pentru a simboliza acest semn al zodiacului. Când simbolul unui bivol apare în astrologie, se referă întotdeauna la putere și stabilitate.

Caracteristicile Personale ale Taurului

Cel mai important atu ale Taurului este stabilitatea; aceasta poate fi văzută în căutarea lor de stabilitate în relații, emoțional sau financiar. Această caracteristică le face, de asemenea, să fie persistente și tenace în obiectivele lor. Taureii se concentrează mult asupra viitorului și primesc satisfacție din lucrurile pe care le pot acumula și le pot manevra pentru a ajunge la locurile unde își doresc să fie. Acest semn al zodiacului este, de asemenea, atras de lux și își plac amenințările mai presperate, ceea ce le poate oferi un sentiment de siguranță.

În afară de această dorință de stabilitate, taureii sunt, de asemenea, considerați deseori ca fiind persoane leneșe. Simți nevoia de a prelua sau chiar face lucruri în stilul lor, ceea ce poate face ca acest semn zodiacal să apară lenevos din când în când. Taurezii pot, de asemenea, să fie foarte încăpățânați și se pot împotrivi opiniilor și sugestiilor altora, în special dacă acestea nu se aliniază aspirațiilor lor.

Când vine vorba de relații, Taurul este un simbol al devotamentului și al dedicației, mai ales în dragoste și prietenie. Această atitudine loială se va extinde la familia și prietenii lor apropriați. De asemenea, taurezii au de obicei o varietate de interese, încurajându-i pe alții să experimenteze lucruri.

Puterea Taureaului

Taureii se pot considera adesea foarte răbdători și pot fi mândri de rezultatele lor. Își construiesc adesea planuri și orare pentru a ajunge la ceea ce le doresc în viață. Taureii se tem de schimbare și se heiță personajelor și lucrurilor care le provoacă. Aceștia trebuie să se ferească de a fi prea rigid în ceea ce privește schimbarea și trebuie să-și deschidă inima când este nevoie de adaptare.

În același timp, ei se bucură de confortul și stabilitatea pe care le oferă puterea lor. Spunând asta, ei pot avea tendința de a deveni invidioși pe cei care au ceva ce le lipsește, cum ar fi prieteni sau un anumit obiect. Acest lucru se va întâmpla, de obicei, în cazul Taureilor care se simt neînțeleși, într-o manieră prea obiectivă și cinstită. Taureii trebuie să se țină departe de invidia și gelozia, care pot provoca stagnarea.

Puterile și Slăbiciunile Taureaului

Taurului îi plac lucrurile stabile și reale și, dacă se simt subminati sau iritați, simt nevoia de a proteja și de a se simti mai puternici. Ei sunt destul de confortabili în a se sluji pe ei înșiși, fără să le solicite prea mult altora. Această calitate îi face mult mai siguri în a face alegerile lor. Acest lucru se poate întoarce însă împotriva lor când se încăpățânează să perceapă acelasi, dezamagind partenerii lor emoționali sau financiare.

Deoarece acest semn zodiacal se concentrează pe imaginea lor și pe recunoașterea care cad în preajmă, Taurezii se pot simți descurajați atunci când vor găsi bătăi de cap. Comercianții de Taur ar trebui să se ferească de a-și prinde publicul pentru a se bucura de prosperitatea lor și trebuie să se deschidă noilor schimbări și tendințe care apar în lume.