Unghiile sunt un element important în look-ul tău de azi și cu siguranță că ele trebuie să facă parte din garderoba ta. Designurile unghiilor îmbunătățesc aspectul general al aspectului tău și sunt o privire în moda pentru unghii. În acest an, unul dintre cele mai îndrăgite stiluri de unghii este acela de unghii rosii cu strasuri. 

Aceste modele unghii sunt luxoase și speciale, îndeajuns ca să adauge un aspect îndrăzneț și greu de evitat. Pentru a vă ajuta să mergeți la înălțime și să vă atrageți câteva priviri indiscrete, iată ce modele de unghii rosii cu strasuri vă puteți face anul acesta.

1: Model de unghii în suport roșu

Modelul de unghii în suport roșu poate fi o astfel de alegere bună pentru a accentua măiestria ta în manichiura ta. Acest design de unghii se bazează pe unghiile mezalons colorate uniform in nuante pastelate. Cromatizarea nuanțelor pastelate este un must pentru acest tip de model. Pentru a face acest design, vei dori să aplici periuță de luci slefuire ușoară și vei avea nevoie de frisca glitter care se potrivește cu culoarea gelului roșu. În final, vârfurile unghiilor sunt adăugate cu strasuri. Acest lucru le va oferi un aspect adorabil.

2: Unghii Stiletto supraîncărcate cu strasuri și dungi aurii

Acest model de unghii Stiletto supraîncărcate poate fi exact ceea ce aveți nevoie pentru aterizarea privirilor indiscrete. Acest lucru se realizează prin obținerea designului cu unghii Stiletto, forma preferata a designerilor de unghii. Pentru a crea acest design, vei fi nevoit să obții un strat albastru deschis peste unghia ta. Este o bază minunată pentru acest design. Acest strat albastru deschis trebuie să fie acoperit de o wont de strasuri în nuanțe de roz pudrat, care se potriveste perfect cu triunghiurile dungate aurii. Unghiile finisate cu stratul albastru deschis și blata strălucitoare punctate cu aur sunt exact ceea ce se necesita pentru a crea această aparență modernă.

3: Unghii de campie cu un motiv vinil

Acest model de unghii este perfect pentru a aduce un aer modern în look-ul tău. Cu accentul pe această montură specială pe bază de vinil care obținem, aceste unghii de campie tind să aducă cu ele o tentă sparkling. Acest lucru se realizează prin acoperirea unghiei cu o culoare bazală rulată. Apoi, în centru, o dungă roșie înfrumusețată în mod special cu strasuri este pusă în punct. Orice model de unghii se poate plia peste culoarea bazală atunci când acest model este integrat. Acesta este un model mai simplu, dar în ceea ce priveşte design-ul, această lucrare de unghii este supremă.

4: Model de unghii stiletto cu buline albe și roșii

Modelele stiletto rămân în fruntea listei modului de unghii de azi. Acest design se prezintă într-o antenă roșie și albă care are loc pe unghiile stiletto. Acest model creează un aspect ca de caraghios cu accent cute pe el, adiletand unghiile în piatră sau cadran. Acest design comieneste cu o vopsea albă pe toate unghiile. Apoi, printre acestea, se poate obține aspectul contrastant prin aplicarea unor sublinieri in nuante de culoare roșie. Alte adăugări de contrast includ decupaje frivole pentru accentuare, precum și pete din marmură. În final, bulele albe sau roșii trebuie adăugate în jocu de contrast de culori temporara. Acestea sunt niște unghii strălucitoare și marmurale îndrăznețe!

5: Unghii ombre în stilul ”fata iernii”

Fata iernii este un model de unghii elegant și scump care joacă între unghiile colour blocking și unghiile de leonie. Acest design de unghii începe cu unghii de slavă verde inchis care coboară într-o transă roșie. Culoarea verde trebuie zugravita complet inainte ca unghiile sa fie separate în zone. Apoi, zonele acoperite cu vopsea verde deschis sunt adăugate la unghiile de deasou. Acestea sunt acoperite cu strasuri, alb și prins la mijloc de o linie bine ghidata de stingaturi. Finalul acestui design celest este creat prin folosirea unei vopseluri albastre perfecte care reflectă și acoperă o parte din unghii.

6: Unghii patrate cu detalii dramatic pentru sezon

Acest design accentuează un aspect glam. Acest design începe cu unghiile patrate. Acestea sunt acoperite cu un strat de luciu base gros care pregătește baza. Apoi ungeți fundalul cu un gel de tonuri roz pale și adugați câteva ceasuri transparente scăldate în aur sau argint, care se pliază peste unghiile patrate. Aceasta este o tehnica excelentă pentru a da o notă de înaltă calitate la outline-ul unghiilor. Pentru a finaliza procedurea, trebuie sa ajungeti la partea cuminte a lucrului acestora prin adăugarea unor strasuri mici plăcute pe margini și să adăugaț