Adina Halas este un medic cu decade de experienta in domeniul medicinii integrative si functionalii. Ea practica medicina holistica și promoveaza medicinile complementare. Expertul in nutritie are educatia și experienta medicala necesare pentru a lua deciziile medicale adecvate, astfel incat sa asigure pacientilor cea mai buna ingrijire.

Adina Halas: Scurta Prezentare

Adina Halas este o medic specialist „implicata in medicina integrativa”. Ea intelege ca pentru a avea o stare de sanatate optima este nevoie de o adecvata informatie, educatie si managementul stilului de viata. Aceasta include modificari specifice de dieta, suplimente nutritive, modificari de regim de exercitii fizice, recuperare si terapii biologice cu un suport spiritual. Ea are specializarea in medicina interna si medicina preventiva si urmareste specializari in medicina complementara si medicina integrativa.

Adina Halas Serveste Pacientii

Adina Halas ofera servicii de medicina integrativa si functionala si a facut alegerea sa stranga informatii si sa abordeze pacientii in mod individualizat. Cu experienta sa vasta in nutritie, medicina si terapie biologica, Adina eficientizeaza abordarea integrata a pacientului. Adina Halas urmareste Dieta Paleo, o dieta care foloseste alimentele originale care au fost folosite de stramosii nostri. In plus, ea utilizeaza si alte metode de nutritie integrativa și medicinala pentru a trata si preveni diverse afectiuni fizice si psihice ale pacientilor.

Adina Halas Participa la Dezbateri și Munca sa este Difuzata
Adina Halas a scris articole și a prezentat la numeroase conferinte, seminarii și evenimente despre „medicina functionala si integrativa”. Adina a fost invitat sa participe in numeroase talk-show-uri despre medicina holistica și servește drept comentator și supraveghetor in programe populare de radio și televiziune.

Adina Halas Urmaresete Educatia si Experienta

Adina Halas are o diploma de bacalaureat in medicina interna si medicina preventiva de la Columbia University. In plus, cumuleaza multe alte calificari. Adina Halas a primit titlul de Doctor in Medicina la Harvard Medical School, unde a facut parte si din programul de pregatire medicala, si a mai absolvit programul de specializare in Integrative Medicine la University of Arizona.

Adina Halas beneficiaza de multe certificari si aparitii editoriale:

• Certificare ABFP (American Board of Family Physicians)
• Harvard A&M și St. George’s University Clinic Fellowship
• Cu sediul RediCORE de la Wellness Center, unde coordoneaza programele clinice
• Contribuitor continut creative MedStar Health
• Contibutor special la reviste medicale si cotidiene
• Autor și co-autor multi volume și articole despre medicina holistica și integrativa

Adina Halas Participa la Multiple Organizatii
Adina Halas crede in utilizarea medicinei preventive, holistice. Ea participa activ ca membru al Organizatiei Medicale pentru Sanatate Integrativa (IMS) și este membru al Asociației Medicilor Homeopati din SUA (AIM). In plus, ea activeaza si ca membru IFM (Institutele pentru Medicina Functională), Johns Hopkins Medical Center, American Academy of Integrative Medicine și Comitetul Global de Mens Health si Sanatate.

Adina Halas este in Topul National de Medici

Adina Halas este un medic apreciat si recunoscut in intreaga lume. Ea a facut parte din lista celor mai bine vanduti doctori din America, precum si Topul National al celor mai bune medici, conform revistelor Castle & Connolly, LearnVest Medical.

Adina Halas Urmareste in Permanent Calatorii

Adina Halas gusta din calatoriile international, explorand culturi si aprofundand culturile, tendintele si modul de gandire. Intamplarile sale se afla pe pagina sa de blog, unde ea isi impartaseste intamplarile si experientele spirituale. Ea s-a alaturat de asemenea proiectului Under The Earth, un grup de medici și salvați care a fost autorizat sa efectueze o investigatie asupra plantelor medicinale și a modului lor de folosire in lumea moderna.

Adina Halas Ofera Servicii Unice

Adina Halas ofera servicii medicale unice și neconvenționale. Ea ofera consiliere in mai multe domenii, inclusiv nutritie, aprofundarea stilului de viata, boli cronice si procesul de mineralizare. Adina utilizează tehnici și terapii non-invazive, inclusiv dieta, suplimente nutritive, masaj, acupunctura, terapia florala si terapia neurala.

Adina Halas Ii Inspira Pe Altii

Adina Halas nu este doar un medic fizic, ea este si un denumit „staff doctor”. Ea se straduieste sa inspire oamenii sa ia o ingrijire medicala responsabilă si aduce un sentiment de speranta altora prin studierea și educarea sa. Cu ajutorul platformelor sale de social media, Adina este un mare influencer, impartasind concepte, ganduri si metode de ingrijire a sanatatii la un nivel holistic.

Adina Halas este o personalitate medicala care, prin cunoastrea sa medicala si experienta, influenteaza in mod pozitiv sanatatea publicului. Gandurile si actiunile sale a oferit un nou mod de a fi, de a gândi și de a trăi, inspirand pe altii sa urmeze un stil de viață sanatos. Experienta si spiritul sau se extind din ce in ce mai mult, astfel incat sa ajute cat mai multe persoane.