Tenul oval este unul dintre cele mai versatile formate care se potrivesc pentru majoritatea stilurilor și tunsorilor. Cu atât de multe opțiuni disponibile, faci greu alegeri potrivite. O faceți mai ușor în spatele feței, identificând forma acesteia. Una dintre cele mai populare forme de fețe este ovale, fără margini sau margini bine definite.

Dacă aveți o față ovală, există o mulțime de stiluri care o pot pune în valoare. Unele sunt mai recomandate, în funcție de lungimea părului, așa că vom analiza mai îndeaproape toate opțiunile.

Ce tunsori par ondulat se potrivesc pentru fata ovala?

Tunsorile parului ondulat se pot potrivi cu fata ovala. Acestea sunt printre cele mai populare stiluri de păr deoarece contribuie la aspectul general al feței și adauga volum și strălucire. Mai jos sunt câteva stiluri ondulate care pot oferi oÅŸi-un aspect ultimei tendințe a feței ovale.

  1. Bob ondulat: Bobul ondulat este o tunsoare clasică și elegantă, care contribuie la armonizarea întregului aspect. Acesta poate fi purtat și în stilul tău clasic sau poate fi rulat și creat într-o coafură mai modernă. Pentru acest stil bob, poteți opta pentru onduleuri mici sau mari pentru a obține lookul final dorit.

  2. Parul lung ondulat: Acesta este unul dintre cele mai populare stiluri care se potrivesc cu fata ovala. Puteți să creați torsiuni când vopsiți firele de par și să le dați acel aspect neted și ușor de îngrijit. Acest stil este în general folosit pentru fetele care doresc un look mai glam.

  3. Par lung in stil beachy: Acest stil este ideal pentru fetele cu părul ondulat natural. Acesta adaugă textură și volum. Pentru a obtine acest look, aranjati parul in mod natural, scenati-l si creati volume extrem de fine cu ajutorul unei carlige calde.

4.Tunsori medii ondulate la baza gatului: Dacă vă doriți un look mai scurt, atunci acest stil poate fi o alegere perfectă. Acesta prezintă firele de par ondulat în partea de jos. Această tunsoare se potrivește perfect cu fața ovală și este ideală pentru persoanele care doresc să înfrumusețeze și să scadă durata de coafare.

  1. Parul scurt ondulat: Acest stil luminează în mod optime fata ovala. Acesta poate fi scurt sau semi-scurt, în funcţie de preferinţele dvs., și oferă volum firelor de par. Se pot adauga suvite mai deschise și vopsea pentru a forma un look mai jazz.

  2. Tunsori scurte ondulate: Acest stil minimalista ofera o privire moderna pe care o poti accesoriza cu ajutorul unei suvite de vopsea. Tunsorile scurte se pot aranja intr-o varietate de moduri, oferind fie o privire scurta și rafinată, fie una mai dificila, în funcţie de nevoile dvs. Această opţiune permite, de asemenea, modelarea și designul pentru a oferi un look personalizat.

  3. Tunsori asimetrice ondulate: Acesta este un stil popular care oferă un look nostim și de neuitat. Acesta poate fi creat prin păstrarea părului par more într-o parte sau prin crearea ondulărului în diagonală. Acest stil contribuie la adăugarea volumului firelor de păr și prezintă o față ovală într-un mod spectaculos.

  4. Coada de cal ondulata: Acesta poate iesi admirable pe fata ovala. Acest stil adaugă strălucire și volum firelor de par și oferă și un look modern. Lasati câteva fire de par în față și rulati-le sau ondulați-le pentru a le oferi un pic de umor.

Exista multe stiluri pentru parul ondulat care pot pune în valoare forma fetei ovale. Acestea sunt doar câteva dintre ele, iar cu puțină creativitate, puteți crea o coafură personalizată și unică pe care să o îndrăgiți și să nimeni nu o să o preia. Toate aceste stiluri vor ajuta la accentuarea trăsăturilor fetei pe care o aveți, evidentiind forma ovale și luminând în mod optium.