Tatuajele sunt un mod fantastic de a-ti exprima stilul, de a-ti transmite sentimentele si de a aduce mai multa culoare vietii tale. Daca esti in cautarea de tatuaje pe picior, atunci trebuie sa te pregatesti pentru a explora un absolut infinit de optiuni. Acest articol iti va oferi idei creative despre cum sa-ti ghidezi decizia si ce tip de tatuaj alegi asa incat sa te simti cel mai bine cu modificarile aduse.

Ce trebuie sa stii inainte de a te tatua pe picior

Inainte de a-ti face un tatuaj pe picior, trebuie sa fii complet informat. Iata cateva lucruri importante pe care trebuie sa le stii:

 1. Exista doua zone principale pentru tatuaje pe picior: exteriorul si interiorul. Daca iti tatuezi interiorul piciorului, este probabil sa devina mai greu sa faci sarcini precum purtarea hainelor, dar se pastreaza mai bine in timp.

 2. Este foarte dureros sa te tatuezi pe picior. Senzatia variaza in functie de zona si poate varia de la disconfort la xizor intens.

 3. Unele experiente spun ca tatuarea piciorului dureaza mai mult decat tatuarea altor zone.

 4. Alcatuieste un desen misto, unul care se potriveste stilului tau personal si ai communica stilul tau prin modul in care iese tatuajul.

Cum sa alegi ce tip de tatuaj sa iti faci pe picior

Alegerea unui tatuaj pe picior, poate fi dificila, deoarece tatua jele sunt vizibile in anumite situatii. Aceste idei creatice te pot ajuta sa decizi ce sa alegi:

 1. Un tatuaj minimalist- daca te gandesti sa-ti faci un tatuaj pe picior, dar sa nu fie prea iesit in evidenta, atunci un tatuaj minimalist ar fi o alegere inteleapta. De exemplu, alege un simbol care sa iti aminteasca o poveste sau o serie de sentimente.

 2. Un tatuaj ce reprezinta un animal- poti alege diferite animale pentru tatuajul tau. Poate fi un iepure, o pasare sau chiar un tigru. Fiecare animal se poate alatura cu un semnificatie personala sau un mesaj care sa insemne ceva pentru tine.

 3. Un tatuaj ce reprezinta flori sau planse- aceste tipuri de tatuaje se pot transforma intotdeauna in mesaje frumoase. Alege flori sau plante care sa se potriveasca personalitatii tale. De exemplu, trandafirul sa fie simbolul dragostei, respetului si al devotamentului si florile de lotus sa reprezinta intelepciunea.

 4. Un om de stil tribal- stilul tribal este o inseamna mare completare pentru orice alta tatuare pe picior. Are simboluri complexe si puternice, care pot avea sensuri profunde pentru tine.

 5. Si, desigur, nimic- nu exista nici un motiv pentru a avea un tatuaj pe picior. Daca inca nu ai momentul sau inspiratia, dar iti doresti unul, asigura-te ca esti pregatit sa incepi.

Idee de tatuaje pe picior

Atunci cand te decizi sa-ti faci un tatuaj pe picior, optiunile tale sunt nelimitate. Iata doar cateva idei care ar putea arata fantastic uneori:

 1. Un gandac sau orice alta insecta insecta- o idee interesanta pentru un tatuaj artistic. Aceste creaturi minunate pot costa foarte bine pe piele.

 2. Semne astrologice- tatuarea semnelor de astrologie este un mod interesant de a marca sentimentele sau sentimentele tale.

 3. O structura geometrica abstracta- transforma-ti piciorul intr-o lucrare de arta prin tatuarea unor lini abstracte.

 4. Simboluri trifoi cu patru foi- Daca esti in cautare de simboluri potrivite pentru a te identifica sau pentru a comemora ceva, trifoiul cu patru foi arata excelent atunci cand se aplica pe pielea piciorului.

 5. Un tatuaj estetic din alb si negru- un picior poate fi transformat intr-o lucrare de arta fotorealista prin tatuarea gandurilor si sentimentelor tale in alb si negru.

 6. O forma matematica- simboluri matematice se pot tatua foarte usor pe picior. Acestea arata luminoase si interesante.

 7. O vedere a universului- deseneaza universul pe piciorul tau prin tatuarea imaginilor terestre, stelelor si a planetelor, acestea reprezentand tot ce stii tu despre naturaletea universului.

Consideratii finale despre tipul de tatuaj pe care sa-l alegi

Picioarele sunt foarte expuse, astfel incat tipul de tatuaj pe care alegi ar trebui sa fie desemnat cu grija. Trebuie, mai intai, sa te asiguri ca stii ce se asteapta de la o anumita decizie si ca esti pregatit sa accepti consecintele.

Este important sa nu te grabesti si sa te pregatesti la fel de bine ca si pentru orice alt tip de tatuare. Acest lucru inseamna sa ia in considerare: conditii privind calitatea si siguranta; profesionalismul artistului; cateva verificari inainte de tatuare; zona din care sa aleaga tatuajul; tratamentul convenabil dupa tatuare si pregatirea emotionala pentru acest lucru.